geçmiş olsun cnm neyin var? tedavi iyi gidiyor. kent kesinlikle süper. israel bey mükemmel bi dr. kesinlikle orda yaptırmanı öneririm. benim transferim yapıldı dün. sorunsuz oldu. herşey istediğim gibi oldu. 5 ocakta sonuç belli olacak. inşallah sonuç da olumlu olur.
canım kentte tüp bebek tedavisinin süresi nasıl başlıyor. ve ne kadar sürüyor. yani ben mayıs ayında transfer olsun ve o ay hamile kalmış olmak istiyorum.. tedaviye hangi ay başlamam gerekiyor. ayrıca rahim filmini ve hepatit ,aids gibi testler yapılıyor. onları nerelerde yaptırıyorsunuz? ben kesin mayıs diyorum şimdilik.. bilgilendirirseniz çok sevinirim..
mayıs ayında tedavi başlasın istiyorsan mart gibi git sen ilk cnm. çünkü hormon testleri isteyecektir senden rahim filmi isteyecektir. onları tedaviye başlamadan önce yaptırman gerek. benim hepsi vardı çünkü tüp bebek öncesi 2 kez aşılama yaptırmıştım. ben tüm testleri kentte yaptırmıştım. ama aşılamaları kentte yaptırmadım irenbede yaptırdım. tür bebek için kente gittim yine. hepatit, aids testlerini tedavi başladıktan sonrada yaptırabilirsin. israel beye gideceksen ilk muyaneyi kendi muayenehanesinde yapıyor sonra hastanede devam ediyor.
şöyle söyliyim rahim filmini kentte 900 tl ye çekiyorlar ama tüp öncesi yaptırırsan belki bi indirimi farkı olabilir. ben yeni sordum çünkü. hormon testleri tüp bebek paketi içine dahilmiş nilla yla konuştum.bende kararımı kesin verdim tarih de bu önümüzdeki haftalarda belli olacak nilla nın bebek haberinin arkasından ben ve sen sırayla gidelim inşallah senin ilk deneme mi olcak?canım birde rahim filmi ve hormon testleri fiyat olarak nasıl tuttu. özellikle rahim filminin fiyatı benim için önemli. tedavim nisanda başlayacak, mayısta embriyo konacak o zaman.. bakalım. insallah o ay tutar. her şey için en uygun mayıs olacak benim için. rabbim yardım etsin artık..
canım birde rahim filmi ve hormon testleri fiyat olarak nasıl tuttu. özellikle rahim filminin fiyatı benim için önemli. tedavim nisanda başlayacak, mayısta embriyo konacak o zaman.. bakalım. insallah o ay tutar. her şey için en uygun mayıs olacak benim için. rabbim yardım etsin artık..
şöyle söyliyim rahim filmini kentte 900 tl ye çekiyorlar ama tüp öncesi yaptırırsan belki bi indirimi farkı olabilir. ben yeni sordum çünkü. hormon testleri tüp bebek paketi içine dahilmiş nilla yla konuştum.bende kararımı kesin verdim tarih de bu önümüzdeki haftalarda belli olacak nilla nın bebek haberinin arkasından ben ve sen sırayla gidelim inşallah senin ilk deneme mi olcak?
slm. ikizler arkadaşım yazmış cevabı gerçi. ama belki rahim filmini indirimli yaparlar. ben geçen yıl 500 tl ye yaptırmıştım çünkü. tedavi sırasındaki hormon testleri paket içinde oluyor. hepimiz için hayırlısı olsun.
nilla yarın test yaptırıcak aslında test günü 5 i imiş ama erken yaptırcakmış dayanamayıp.inşallah hayırlı haberler verir bize...canım sen hangi aşamadasın?
evet kızlar dayanamayıp yaptırdım ben bugün yani 9. günümde testi. değerim 73.8 çıktı. hamileyimmmm :))) yarın hastanede gidicem tekrar yapılacak test. darısı isteyen herkesin başına :))))
evet kızlar dayanamayıp yaptırdım ben bugün yani 9. günümde testi. değerim 73.8 çıktı. hamileyimmmm :))) yarın hastanede gidicem tekrar yapılacak test. darısı isteyen herkesin başına :))))
çok sevindim holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
acaba ikiz mi ayyyyyyyyyyyyyyyy acayip heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende hemen başlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
süper bi haber allah tamamına erdirsin...
selam defne benim dr um iğneli tedavi yapmadan tüp e geçmeyelim dedi. hatta bi hsg daha çektirmemi istiyor sonucum çok net değil diye. çok erken 14 ay daha tüp için diyor. belki bende nisan a sarkıtırım birlikte başlarız. iki emriyo 3 deneme olursa koyuluyormuş. özelden konuşalım yine bu konuyu:)ikizler bu arada sıra bize geliyor.....önce seeeeennnnnnn....sonra beeeeennnnn... bebeğimize kavuşcaz insallah....
selam defne benim dr um iğneli tedavi yapmadan tüp e geçmeyelim dedi. hatta bi hsg daha çektirmemi istiyor sonucum çok net değil diye. çok erken 14 ay daha tüp için diyor. belki bende nisan a sarkıtırım birlikte başlarız. iki emriyo 3 deneme olursa koyuluyormuş. özelden konuşalım yine bu konuyu:)
canım hsg yi nerde çektireceksin....?bende çektirmek istiyorum. bizim bebeğimizin olmaması eşimden kaynaklanıyor. sperm sayısı az. benim şimdiye kadar bakılan her şey normal.insallah hsg de iyi çıkar. en azından ben uğraşmam.....bu arada hsg yi mart ayında mı çektireyim sence? yani ilk görüşmeye gittiğim ay mı? yoksa şimdi mi? şimdi çektirirsem kabul ederler mi?
ama saçma cümleler kurdum. ama kafam bir dünya bugün...
canım bak öncen sen kentte koordinatör şükran hanım var onu (istersen numarasını veririm) ara eşimden dolayı tüp yaptırıcaz hsg çekilmem gerekli mi ? yoksa isarael bey muayeneden sonra mı buna karar verir diye bir sor. ona göre hareket edersin. martta başlamak istediğini de söyle. benim dr um hsg yi tepecik de çekilmemin en sağlıklısı olacağını söyledi ve orada herhangi bir ücret ödenmiyor bildiğim kadarıyla. ben salak gibi çınarlıda 400 tl ye çektirdim ve çok kötü çekilmiş sonuç net değil.2. kez çektiricem. ama tepecik ne zamana sıra verir şimdi onu sorcak bi arkadaş bana cevap gelince senle paylaşırım.ama dr um anestezisiz çektir dedi.karşıyaka başkent üni. zübeyde hanım dada 90 tl bi fark veriyomuşsun . ama iyi olur mu bilmiyorum.çünkü dr çekerken içerde olmalı radyasyon almayayım diye çıkarsa sağlıklı olmuyor sonuç diyor.şimdi çektirsen de tabiki kabul ediliyor 6 ay geçmemiş olacak.
canım özelden yazdım sorduklarını öpüyorum hadi hayırlısı.canım sağol... iyiki varsın...merak ettiğim her şeyi cevaplıyorsun...dediğin gibi tepecik çok doludur. anestesisiz zor olmaz mı? yani ben korkarım.... :18: dediğin gibi önce bir ilk görüşmeye gitmek lazım. sen bana tel nosunu verirsen ben ararım şükran hanımı. bu arada eşimle de gidemeyeceğim görüşmelere.. eşim şehir dışına çıktı iş için. ama erteleyemem artık...yeter yani... benim ilk tahliller normal. symrnaya gittiğimde birde hsg çektirelim denilmişti. o yüzden hsg çekilmek istiyorum.hem en net olarak hsg de gözüküyormuş her şey...aklımda soru işareti kalmasın...birde dr. gittiğimde her şey elimde olsun. karar süresi hızlandırılsın istiyorum..ilk iş şu hsg yi çektirmek sanırım. birde benim aklıma çiğlide kordon kadın doğum hastanesi geldi.. orda da çekiliyor mu diye araştırayım diyordum...başkent te olur gerçi...
sen ilkinde anestezili mi çektirmiştin? çok acımaz değil mi anestesiz...offf ya....şimdiden içim bir garip oldu...ama bir yerden başlayayım...ilk görüşmeyi şükran hanımla yapayım da bana bir yol göstersin en iyisi bu olacak galiba....
canım özelden yazdım sorduklarını öpüyorum hadi hayırlısı.
kendin de görüşmeye gidebilirsin ben de hep yalnız gittim çünkü benim eşimi de gece bile zor buluyorum sürekli dışarda sürekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?