Tüp Bebek Merkezleri İzmir Kent Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben eylülde kentte çektirdim hsg yi 350-tl ye neden öyle pahalı sizinkiler anlamadım gerçi anestesiz çektirdim ama yine de o kadar faretmemeli dimi kızlar...

ben eylülde kentte çektirdim hsg yi 350-tl ye neden öyle pahalı sizinkiler anlamadım gerçi anestesiz çektirdim ama yine de o kadar faretmemeli dimi kızlar...
canım senin özel sigortan mı var? ondan mı acaba sadece fark verdin. medical park a da sordum 800 tl normal 900 tl anestezili diyorlar.

Son düzenleme:
canım senin özel sigortan mı var? ondan mı acaba sadece fark verdin. medical park a da sordum 800 tl normal 900 tl anestezili diyorlar.

evet doğru söylüyosun valla ben onu hiç düşünemedim.... :)

bugün aradım hastaneyi bende nisanda yaptırabilirim ancak ondan öncede yine kentte namık beye gidiyorum onun görüşünü alıcam tabi belki iğne tedavisi ister birazda.. sen iğne tedavisinde miydin..

bu ay başlıcaktım ama başlayamıcam iğneli tedaviye 6 ay ilaç kullanmak zorundayım koruncaz malesef..

israel beyden randevu aldım..kent hastaneside muaynaneside dolu..ancak 3 hafta sonraya gün aldım.. ilk görüşmem olacak..umarım beni terslemez. gülmesine gerek yok..ama beni dinlesin...her şey güzel olacak insallah..sizlerle paylaşacağım her şeyi madde madde....

terslemez canım sadece ciddi dir. çekinmene gerek yok herşeyi sor iyice anlatır.

terslemez canım sadece ciddi dir. çekinmene gerek yok herşeyi sor iyice anlatır.

ne bileyim..kızcakmış gibi geldi.. öyle çok dr. işine karışan biri değilim ama merak ettiğim şeyler var tabi...bu arada hsg yi ne yaptın.. nerde çektireceğine karrar verdin mi?

ne bileyim..kızcakmış gibi geldi.. öyle çok dr. işine karışan biri değilim ama merak ettiğim şeyler var tabi...bu arada hsg yi ne yaptın.. nerde çektireceğine karrar verdin mi?

randevumu aldım kentten.. bakalım gelişmeler neler olacak?

tedavi ertelenince hsg de çektirmedim ben. 5-6 ay sonra tüp başlamak zorunda kaldık biz konuşmuş muyduk bilmiyorum. ilaç kullanıyorum

evet tatlım konuşmuştuk.. geçmiş olsun tekrardan.. bende israel beyle görüştüm..tüp bebek önerdi.. beklendiği gibi.şimdi rahim filmi çektireceğim.. ben çekeceğim dedi.. bende bir şey demedim..ama fiyatı ne kadar olacak hiç bir fikrim yok.. anestezisiz çekecekmiş. beni cesur gördü..ama acırsa ne yaparım bilmem.. gerçi ağrı eşiğim yüksektir ama bilmem ki.. smear testi yaptı.. sonuçler nasıl bilmiyorum ama..
bu arada sana şeyi sorabilirim. sen israel beyle görüşmüştün değil mi? tüp bebek tedavisinin fiyatını kimden öğrenebiliriz.? biz muaynanesine gittik. o yüzden soramadık.. benim hsgyide muaynanesinin orda çekecekmiş.. ben öyle anladım yani..onun fiyatını da bilmiyorum.. ama muaynanesini arar sorarım..bakalım her şeyin hayırlısı bundan sonra..

kızlar bu veya diğer topiklerde israel bey hakkında en çok duyudğum cümlelerden biridir.." işini iyi yapar ama suratsız" diye..o kadarda suratsız değil inanın bana.. sadece gülüp durmuyor.. benim eşimde öyledir.. zaten bizim durumumuzda olanlar için gülmesi değil işini iyi yapması önemli...tahlil yaptırmıştık sonuçlarını telefon ederek açıkladı o kadar da ilgili yani...özel o kadar para veriyosunuz diyebilirsiniz.. ama ben diğer özellerde hiç böyle bir şey görmedim...bu yüzden teşekkür ediyorum..

İsrail bey hsg yi dışarıda kendisi çekiyor fiyatı 400 tl hiç boşu boşuna anestezi alma çünkü hiç gerek yok ben anestezi alanları görünce dehşete kapılmıştım.Ayılmaları o kadar uzun sürmüştü ki.Tüp bebek de 2500 $ ilaçlar 1750 tl tutuyor.İlk muayene için ve bir kaç tahlil için para ödeniyor.İstersen gitmeden önce aile hekimine de yaptıtabilirsin bu tahlilleri çünkü kentte çok pahalı eğer özel sigortan yoksa.
İsrail beyle ilgili yazılanları hiçbirine ben de katılmıyorum.Onlar soğuk doktor görmemiş bence.İşini iyi yapsın yeter sıcak davranıp umut tacirliği yapanlar da var boşver onun için söylenilenleri :) Benim cuma günü yumurtalalarım toplanacak her şey yolunda giderse de pazartesi transferim var.Ben bu aşamaya kadar tüm personelin yaklaşımından çok memnun kaldım.Dilerim senin için de öyle olur.Her şey gönlünce olsın

fiyat konusunda rieuse bilgi vermiş zaten
ve gerçektende bu çok ince hassas bir konu
bazı dr lar şimdi isim vermem doğru olmaz güler yüz ilgi alaka her şey mükemmel ama sonuç yok...
yada parayı verene kadar ilgi var sonra yok..
umutlar zirve yapıyor sonra hüsran....
böyle olacağına israel bey gibi ciddi olsun çok daha iyi.
hem işini çok titiz ve dikkatli yapan bi dr ne yapılacaksa atlamadan yapıyormuş güvenebilirsiniz rahatlıkla diyor hastaları ve bunu söyleyen hastası da benim aile hekimim aynı zamanda.
Riuse lütfen bizi sonucun hakkında bilgilendir inşallah bebeğin yada bebeklerin sana sıkıca 9 ay tutunur.

özel sigortam yok ne yazık ki... şimdi eşimin kruger testi var... sonrasında hsg.. ve nisan ayında kalan testler olur herhalde.. peki bu rubella, aids, hepatit gibi testleri nerde yaptırdınız... devlet hastanesinde kadın doğumcuya gitsem yazar mı bu testleri yoksa iç hastalıklarına felan mı yazdırmam lazım...:?

merhaba kızlar bende bikaç ay aradan sonra yaz gibi tüp bebeğe başlamak istiyorum. iki negatif aşılamam var eşimde sayı ve hareket sınırdaydı morfoloji %2.. sayı ve hareket vitaminle arttı ama morfolojinin sorun olabileceğini kimse söylemedi. bende şu an bir problem yok bir tüpümde daralma vardı açıldı. aşılamalarımıda ameliyatımı da hüseyin ceyberi yaptı ekadomda. aslında çok memnundum ama morfoloji önceki aşılamada %3ken şimdi %2 çıkınca sanki o %1 bizi kurtarıyodu gibi davrandı.yani daha önce önemsemedi şimdi önemli oldu. halbuki bir sene önce 1. de bunu deseydi belki yğkseltmiştik bir şekilde. neyse sonuç olarak artık tüp bebeğe geçiceksek bu konuda uzman birini bulmam gerektiğini düşündüm. israel beyin adını ilk mini tüp bebek tedavisinde duydum. hiçbirinizi bunu denemeyi düşünmedinizmi öncelikle onu merak ettim. yeni bir yöntem ve izmirdede israel bey bu işin uzmanıymış. ama her doktorda olduğu gibi onun içinde kötü yorumlar okudum. çok suratsız cevap vermiyo işi ticarete dökmüş gibilerinden. o yüzden kararsız kaldım. zaten şu an herhangi bişey yapmak isyemiyorum eşim morfolojiye iyi gelen bir başka vitamine başladı 3 ay onu kullansın öyle görüşmelere başlıcam. işallah hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz...

İkizlerime İsrael bey ve ekibi sayesinde kavuşmuştum...Bu sene yine bebek istiyorum Allah nasib ederse..FSH çok yükseldi..Doğaldan deniyecektik ama zor gibi..Tek embriyo koydurmak istiyorum mümkünse..Mini tüp bebek yönteminin fiyatını sordum arayıp..1750 dolarmış....

canım kadın doğumcuya tüp bebek için gerektiğini söylersen yazıyor bu tahlilleri.

proxseed gerçekten yararlı oluyor spermler için. tüp tedavisinden 3-4 ay önce başlamak gerekiyor. biz öyle yapıcaz.mini tüp bebeği bana önermedi kent hastanesi.çünkü onda 1 tane olsun kaliteli olsun amacı varmış, yaşı büyük yada yumurtlama sorunu olan kişilere yapılıyormuş.israel bey hakkında yazılanların çoğu uyduruk karalamadan başka bişey değil.inşallah bu topikteki herkes israel bey sayesinde tabi önce allah ın izniyle bebeklerine kavuşur. ben de sabırsızlanıyorum ama beklemedeyiz şu anda.
canım allah bağışlasın ikizlerini iyi ki geldin buraya:) bende ikiz olsun istiyorum bir kız bir erkek:)
fsh ın kaç çıkıyor? yükseldi demişsin, senin için mini tüp bebek belki uygun olabilir.

Son düzenleme:

oooo ikizlerden sonra tekrar
inşallah kavuşursun bebeğine
evet bende geçen ay mini denedim olmadı nisan da tekrar deneyeceğim nasip
ısrael bey ve ekibinden çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…