Doğuma Hazırlık İZmir medical park hastanesi??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cigdem3545

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
86
44
8
merhaba izmir medical park hastanesinde doğum yapan ya da bilgi sahibi olan var mı acaba?doktorum orada ve kent hastanesinde doğum yaptırıyor.bildiğim kadarıyla kent çok pahalı o yüzden baştan eledim :)
Fiyatı nedir,iyi bir hastane midir doğum yapanlar memnun mu?doğum odasını illa bizden süsleteceksiniz dışardan kimseyi kabul etmeyiz derler mi vs( böyle bir şikayet okudum )

Medikal parkta dogum ucreti 2850 dediler normal ve sezeryan ayni fiyat. Illa bizden susleyeceksiniz diyorlar. Fiyat pahali geldi istemedigim icin hatirlamiyorum. Fotografci da illa onlardan olacakmis kucuk kitap gibi album 580 normal buyuk vr yanında 2 anne albumu olan da 950 di sanırım.

Canm bende medical park ta istiyorum doğumu ama çok pahalı doğum foto ve oda süsü hariç 2.500 lira oda süsü foto dahil 3.500 liracikmis ama bana bayaa pahalı geldi senin doktorun kim benim doktorum istanbula gitti malesef çok memnundum

Benim doktorum manisada özgür atlı.kentte ve medicalde yaptırıyor doğum.kent i çok pahalı diye duyduğum için hiç onu sormadım bile ama yerini biliyorum.çiğli kipanın oralarda

Ne zaman fiyat aldınız acaba bana 2850 dedi fiyat veren görevli dogum icin

Merhaba ben 2 hafta önce görüştüm dr um orda zaten sadece doğum masrafı anestezi 1 gece oda refakatçi tahliller 2850 dedi ama ben nart ayında dogum yapacagim yılbaşından sonra kesin artış oluyor dedi. Minumum 3000 olur dediler. Maalesef süsleme doğum fotoğrafçısı kendilerinden olmak zorundaymış

Peki doğum foto ve suslemeler olunca ne kadaf

Peki doğum foto ve suslemeler olunca ne kadaf
Sormadım yılbaşı sonrası fiyat değişecek dedikleri için çok detaya girmek istemedim. Bir de ben fotoğraf ve süsleme istemiyorum. Çok yakın bir arkadaşım var doğum sonrası ev çekimi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden ilgilenmedim mecbur tuttukları için.

Kent hastanesi ile ilgili fiyat bilgisi nasıl alabilirim_?İkiz doğumda fiyat değişiyor mu_?

Merhaba. Ben de medikal kent ikileminde kaldım. Kentin fiyatını biliyorum paylaşayım merak edenler için. Kentin doktoru ise, normal doğum 7500, sezeryan 7000. Dr dışardan ise normal dogum 4500, sezeryan 4000. Üstüne drunuz kimse onun dr ücreti. Bu fiyatlara oda süsleme ve fotoğrafci da dahil değil. Süsleme serbest ama fotoğrafçı tek anlaşmalı fotografcisi var, Cansu Binay. Katılıyorum fiyatlar çok uçuk ama özel sağlık sigortamiz olduğu için Kenti düşünebiliyorum yoksa gerçekten çok pahalı.

Medical de iyiymiş ama ben kent'te yaptım ve çok memnunum. Benim doktorum da üç hastanede yapıyordu. Ben kent'i seçtim. Çok iyiler, yenidoğan hemşiresinden tutun da hasta bakıcısına kadar çok çok iyiler. Çok profesyoneller. Güvende olduğunuzu biliyorsunuz. Kent'te de süsleme sadece onlardan yaptırılıyor. doktorunuza hastane ücretinden ayrı olarak ücret ödeyeceksiniz değil mi? Eğer öyleyse evet biraz pahalıya geliyor ama her kuruşuna helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…