- 16 Mayıs 2017
- 86
- 44
- 8
- Konu Sahibi Cigdem3545
-
Canm bende medical park ta istiyorum doğumu ama çok pahalı doğum foto ve oda süsü hariç 2.500 lira oda süsü foto dahil 3.500 liracikmis ama bana bayaa pahalı geldi senin doktorun kim benim doktorum istanbula gitti malesef çok memnundummerhaba izmir medical park hastanesinde doğum yapan ya da bilgi sahibi olan var mı acaba?doktorum orada ve kent hastanesinde doğum yaptırıyor.bildiğim kadarıyla kent çok pahalı o yüzden baştan eledim :)
Fiyatı nedir,iyi bir hastane midir doğum yapanlar memnun mu?doğum odasını illa bizden süsleteceksiniz dışardan kimseyi kabul etmeyiz derler mi vs( böyle bir şikayet okudum )
Medikal parkta dogum ucreti 2850 dediler normal ve sezeryan ayni fiyat. Illa bizden susleyeceksiniz diyorlar. Fiyat pahali geldi istemedigim icin hatirlamiyorum. Fotografci da illa onlardan olacakmis kucuk kitap gibi album 580 normal buyuk vr yanında 2 anne albumu olan da 950 di sanırım.
Ne zaman fiyat aldınız acaba bana 2850 dedi fiyat veren görevli dogum icinCanm bende medical park ta istiyorum doğumu ama çok pahalı doğum foto ve oda süsü hariç 2.500 lira oda süsü foto dahil 3.500 liracikmis ama bana bayaa pahalı geldi senin doktorun kim benim doktorum istanbula gitti malesef çok memnundum
Anladim kent i ben de hic sormadimBenim doktorum manisada özgür atlı.kentte ve medicalde yaptırıyor doğum.kent i çok pahalı diye duyduğum için hiç onu sormadım bile ama yerini biliyorum.çiğli kipanın oralarda
Sisin oda susu ve foto icindemiNe zaman fiyat aldınız acaba bana 2850 dedi fiyat veren görevli dogum icin
Hayir sadece dogumSisin oda susu ve foto icindemi
Sadece doğum olunca 2.500 2.800 civarı ama süs ve foto oldumu 3000 ı geciyorHayir sadece dogum
Merhaba ben 2 hafta önce görüştüm dr um orda zaten sadece doğum masrafı anestezi 1 gece oda refakatçi tahliller 2850 dedi ama ben nart ayında dogum yapacagim yılbaşından sonra kesin artış oluyor dedi. Minumum 3000 olur dediler. Maalesef süsleme doğum fotoğrafçısı kendilerinden olmak zorundaymışmerhaba izmir medical park hastanesinde doğum yapan ya da bilgi sahibi olan var mı acaba?doktorum orada ve kent hastanesinde doğum yaptırıyor.bildiğim kadarıyla kent çok pahalı o yüzden baştan eledim :)
Fiyatı nedir,iyi bir hastane midir doğum yapanlar memnun mu?doğum odasını illa bizden süsleteceksiniz dışardan kimseyi kabul etmeyiz derler mi vs( böyle bir şikayet okudum )
Peki doğum foto ve suslemeler olunca ne kadafMerhaba ben 2 hafta önce görüştüm dr um orda zaten sadece doğum masrafı anestezi 1 gece oda refakatçi tahliller 2850 dedi ama ben nart ayında dogum yapacagim yılbaşından sonra kesin artış oluyor dedi. Minumum 3000 olur dediler. Maalesef süsleme doğum fotoğrafçısı kendilerinden olmak zorundaymış
Sormadım yılbaşı sonrası fiyat değişecek dedikleri için çok detaya girmek istemedim. Bir de ben fotoğraf ve süsleme istemiyorum. Çok yakın bir arkadaşım var doğum sonrası ev çekimi yaptırmayı düşünüyorum o yüzden ilgilenmedim mecbur tuttukları için.Peki doğum foto ve suslemeler olunca ne kadaf
Kent hastanesi ile ilgili fiyat bilgisi nasıl alabilirim_?İkiz doğumda fiyat değişiyor mu_?
Neeeeeeee 7000 mi sakamiBir tanıdıktan 7000 tl duydum ama doğru mu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?