izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
spinal sezeryandan sonra ağrı oluyormuş bence anestezi uzmanı ile bu konuları konuşup öyle karar ver. burdaki yorumları okumuşsundur 350 ye sezeryan oldum çok ağrım oldum dikiş yerlerim ağrıdı diye onlar spinal sezeryan doğum olmuşlar.

walla cnm ağrıkesici vuruyolar diye biliyorum..epiduralin etkisi daha uzun ama 1000 tl de verilmezkii yaa

Bu hastanede doğum yapanlar ,, bebeğinize ilk doğduğunda sizin götürdüğünüz kıyafetlermi giydirildi ? bazı hastaneler yeni doğduğunda kendileri kıyafet veriyormuş.hastaneden çıkışta bizim aldıklarımızı giydiriyorlarmış bilsi olan varmı birde bebek için neler götürdünüz yanınızda kaç takım ? tulummu rahat hasstane çıkış setlerimi ?

mrb bende çantama kızım için 1 hastane çıkışı 2 de takım koydum..2 battaniye..kendimede 2 gecelik 1 pijama :))

bebeğime benim götürdasüğüm kıyafetler giydirildi bende aşağı yukarı angel25 'in hazırladığı gibi bir çanta hazırlamıştım. ameliyathanede giyeceğiniz kıyafeti hastane veriyor. mamayı ve bezleride veriyorlar.

canım oda konusunda sorun yaşadınmı
tek kişilik oda bulmak zor oluyormuş sanırım

cnm ya benim arkadaşım istanbul medicalparkta 6 sene çalışmış ona anlattım çok şaşırdı oda konusuna sezeryan doğumlarda odalar ayarlanır opsiyonludur dedi,,özellikle oda 2 kişilik oda olmasına çok şaşırdı doğumda öyleşeymi olurmuş kimse rahat edemez odurumda dedi...çarşamba onunla gidicem kontrol için konuşsun bakim walla ben ciddiyim kimseyle aynı odada kalamam milletin yanında altın üstün değişicek emziriceksin bu hiç benlik değil..eğer odanın 1 gün önceden ayarlamasını yapmayıp garantisini vermiyolarsa ben burda yapmam doğumu okadar parayla rezillik çekemem..kazıklanma medicalde normal bişeymiş :)))) istanbuldaki daha pahalıymış..doğumu orda yapıcaksan 400 ekstra daha ayır nolur nolmaz dedi :)))) ençok yapılan taktikmiş yok ilaç verildi bebeğe ekstra bişeyler falan :)) fatura şişirmece

doğumum gününden 3 hafta önce olduğu için oda konusunda önceden konuşmaya fırsatım olmadı. Acile gelmem yatışım ani oldu o sırada tek kişilik odaları olmadığını söylediler bizi yarım saat beklettiler tek kişilik oda boşaldı deyip aldılar. doğumda tek kişilik oda olması önemli gerçekten çok rahat ettik iki kişilik odayı kesinlikle istemezdim.

kaçıncı haftada doğumunu yaptın cnm..bende fiyattı odaydı netleşmeyen şeyler yüzünden stresten erkenden doğurcam diye korkuyorum :=)
ben sezeryan tarihiyle doğuma giricem desemde garantisini vermediler bi burda duyuyorum ameliyatı belli ama odası belli değil nasıl bi politika anlamadımki..

slm kızlar ameliyata gireceğiniz gün gittiniz tek kişilik özel odayok dediler naparsınız..ben o sinirle ağzıma geleni sayarım gibi geliyo

ben korktum valla bu hastaneden...
sizlerin yorumlarını okuyunca şaşırıyorum, bu kadar para vericeksiniz hastaneye genede istenilen hizmeti alamıcaksınız + bi de hamilesiniz. Bunun stresinden insan erken doğum yapar :))
aman hamile'ler dikkat edin

:)) dimi yanii..sen de hamile adayımısın :) hastane oturana kadar herkez kobay olucak sanırım :) hamileliğin sonlarına doğru zaten kafa okadar şeyle doluyoki bide doğum stresi walla allah sonumuzu hayır etsinde sağlam kafayla :) hayırlı doğumlar yapalım..

cnm ya senle 6 günmü var aramızda :))) sana verilen tarih erken değilmi 38+1 denk geliyo..bebek gelişimini tamamlamış oluyomu bu tarihlerde bebeğin kilosu kaç acaba bebekten bebeğemi fark ediyoo :)

bu hastaneyi düşünen kızlar memnun olmadığınız şey ne ise mutlaka sitelerine girip şikayet bölümüne yazın..yazınki bazı şeyler değişsin bi otursun tepkileri belirtmezsek çözüm üretmiyorlar..tek kişilik özel oda verilmemesi konusunu şikayet ettim devlet hastanesi gibi 2 kişilik odamı olur doğumda..hijyenik olsun iyisi olsun diye canımızı bebeğimizi emanet ediyoruz üstüne bide fazla ücreti göze alıyoruz yok öyle...bence fiyat konusunuda şikayetlere bildirsek bi ayar çekilecekde toplum olarak çok tepkisiziz kimse itiraz etmeyide hakkını aramayıda bilmiyoo..

haklısın valla ben bi hamile adayı olarak doktorun ilgisizliğinden dolayı şikayet edicem beğenmediğimi belirticem.

kimse uğramıyomu artık topik boş kaldı :)) mediciler nerdesiniz :)

benim doğum 37. haftada oldu. cnm medical parkta şikayetlere mutlaka geri dönüş yapıyorlar. fiyat politikalarında düşüş olacağını sanmıyorum gittikçe yükseliş bile olabilir. doktorunuzu ilgisiz buluyorsanız bence hem şikayet edin hemde en kısa sürede başka bir doktoru tercih edin. Doğum yaklaştıkça haklı olarak doğum nasıl olacak, ne kadar ödeyeceğiz, ağrım olacak mı gibi düşüncelerle beraber heyecan artıyor bende de olmuştu. Telaş olmadan içinizi rahat tutun nasıl olsa kaderimize bir şekilde yazılmış ben 28 martta doğum beklerken ilk aklımda olmadığı bir anda 2 martta gecesi acile gidip 3 marttada doğum yaptım.

benim doğum 37. haftada oldu. cnm medical parkta şikayetlere mutlaka geri dönüş yapıyorlar. fiyat politikalarında düşüş olacağını sanmıyorum gittikçe yükseliş bile olabilir. doktorunuzu ilgisiz buluyorsanız bence hem şikayet edin hemde en kısa sürede başka bir doktoru tercih edin. Doğum yaklaştıkça haklı olarak doğum nasıl olacak, ne kadar ödeyeceğiz, ağrım olacak mı gibi düşüncelerle beraber heyecan artıyor bende de olmuştu. Telaş olmadan içinizi rahat tutun nasıl olsa kaderimize bir şekilde yazılmış ben 28 martta doğum beklerken ilk aklımda olmadığı bir anda 2 martta gecesi acile gidip 3 marttada doğum yaptım.

son 1 haftada doğumumu medical parkta yapmaya karar verdim özel doktorumu bıraktım o çınarlıda istiyodu bende hiç sevmiyorum orayı zekeriya beye hamileliğimin ilk aylarında gitmiştim şimdi tekrar başLadım umarım hayırlısı olur merakla takip ediyorum sizi doğum yapan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok güzeL oLurr

slm hayırlı olsun allah yardımcın olsun :)) dün ordaydım bende vedat beye kontrole gitmiştim..zekeriya beyi ilkdefa dün gördüm nekadar genç zayıf :)) liseli genç gibi şaşırdım yeni mezun falanmı :) dün tüm doktorlar bi hastanın ameliyatına girmişti durumu ciddiydi sanırım hiçbi doktor yoktu tam 2 saat bekledik ( çok kalabalıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…