spinal sezeryandan sonra ağrı oluyormuş bence anestezi uzmanı ile bu konuları konuşup öyle karar ver. burdaki yorumları okumuşsundur 350 ye sezeryan oldum çok ağrım oldum dikiş yerlerim ağrıdı diye onlar spinal sezeryan doğum olmuşlar.
Bu hastanede doğum yapanlar ,, bebeğinize ilk doğduğunda sizin götürdüğünüz kıyafetlermi giydirildi ? bazı hastaneler yeni doğduğunda kendileri kıyafet veriyormuş.hastaneden çıkışta bizim aldıklarımızı giydiriyorlarmış bilsi olan varmı birde bebek için neler götürdünüz yanınızda kaç takım ? tulummu rahat hasstane çıkış setlerimi ?
bebeğime benim götürdasüğüm kıyafetler giydirildi bende aşağı yukarı angel25 'in hazırladığı gibi bir çanta hazırlamıştım. ameliyathanede giyeceğiniz kıyafeti hastane veriyor. mamayı ve bezleride veriyorlar.
canım oda konusunda sorun yaşadınmı
tek kişilik oda bulmak zor oluyormuş sanırım
doğumum gününden 3 hafta önce olduğu için oda konusunda önceden konuşmaya fırsatım olmadı. Acile gelmem yatışım ani oldu o sırada tek kişilik odaları olmadığını söylediler bizi yarım saat beklettiler tek kişilik oda boşaldı deyip aldılar. doğumda tek kişilik oda olması önemli gerçekten çok rahat ettik iki kişilik odayı kesinlikle istemezdim.
ben korktum valla bu hastaneden...
sizlerin yorumlarını okuyunca şaşırıyorum, bu kadar para vericeksiniz hastaneye genede istenilen hizmeti alamıcaksınız + bi de hamilesiniz. Bunun stresinden insan erken doğum yapar :))
aman hamile'ler dikkat edin
canım oda konusunda sorun yaşadınmı
tek kişilik oda bulmak zor oluyormuş sanırım
bu hastaneyi düşünen kızlar memnun olmadığınız şey ne ise mutlaka sitelerine girip şikayet bölümüne yazın..yazınki bazı şeyler değişsin bi otursun tepkileri belirtmezsek çözüm üretmiyorlar..tek kişilik özel oda verilmemesi konusunu şikayet ettim devlet hastanesi gibi 2 kişilik odamı olur doğumda..hijyenik olsun iyisi olsun diye canımızı bebeğimizi emanet ediyoruz üstüne bide fazla ücreti göze alıyoruz yok öyle...bence fiyat konusunuda şikayetlere bildirsek bi ayar çekilecekde toplum olarak çok tepkisiziz kimse itiraz etmeyide hakkını aramayıda bilmiyoo..
son 1 haftada doğumumu medical parkta yapmaya karar verdim özel doktorumu bıraktım o çınarlıda istiyodu bende hiç sevmiyorum orayı zekeriya beye hamileliğimin ilk aylarında gitmiştim şimdi tekrar başLadım umarım hayırlısı olur merakla takip ediyorum sizi doğum yapan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok güzeL oLurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?