benim doğum 37. haftada oldu. cnm medical parkta şikayetlere mutlaka geri dönüş yapıyorlar. fiyat politikalarında düşüş olacağını sanmıyorum gittikçe yükseliş bile olabilir. doktorunuzu ilgisiz buluyorsanız bence hem şikayet edin hemde en kısa sürede başka bir doktoru tercih edin. Doğum yaklaştıkça haklı olarak doğum nasıl olacak, ne kadar ödeyeceğiz, ağrım olacak mı gibi düşüncelerle beraber heyecan artıyor bende de olmuştu. Telaş olmadan içinizi rahat tutun nasıl olsa kaderimize bir şekilde yazılmış ben 28 martta doğum beklerken ilk aklımda olmadığı bir anda 2 martta gecesi acile gidip 3 marttada doğum yaptım.
canım bütün özel hastanelerde olduğu gibi medical park hastanesindede acil ve pazar günü yapılan doğumlara nöbetçi doktor girer. Öyle bir durum olursa şansına vedat bey nöbetçi doktorsa doğuma girer. bütün özel hastanelerde sistem böyle işliyor. bazı hastanelerde acil durumlarda illaki kendi doktorum gelsin dersen ekstra ücret bile istiyorlar
bende çok genç zannediyodum ama 34 yaşındaymış tatlım günlerimiz bile aynı seninle ben perşembe günü beLki sezeryana giricem sende durumlar nasıl ?slm hayırlı olsun allah yardımcın olsun :)) dün ordaydım bende vedat beye kontrole gitmiştim..zekeriya beyi ilkdefa dün gördüm nekadar genç zayıf :)) liseli genç gibi şaşırdım yeni mezun falanmı :) dün tüm doktorlar bi hastanın ameliyatına girmişti durumu ciddiydi sanırım hiçbi doktor yoktu tam 2 saat bekledik( çok kalabalıktı..
bende çok genç zannediyodum ama 34 yaşındaymış tatlım günlerimiz bile aynı seninle ben perşembe günü beLki sezeryana giricem sende durumlar nasıl ?
bende dün kontrol için ordaydım annemle odaları gezdik genel olarak temiz ve ferah..ücretler aynı sabit kalmış :)) hayretki ne hayret :)) tüm doğumlar epiduralle 1377+140 tl..bebek için yenidoğan ebesiydi sanırım bide hemşire onlarla tanıştık tatlı kızlardı inşallah ilgililerdir..adınıza gs bonus kartınız varsa %20 indirim yapılıyor muayenede dahil bilginiz olsun..bebekleri yıkamıyolarmış ona çok şaşırdım göbek bağı düşene kadarda yıkanmazmış öyle dediler..doktorum vedat bey gayet güleryüzlü espirili umarım sezeryandada oldukça deneyimlidir..anesteji ve ameliyat ekibi çok önemli onlar nasıl bir bilgim yok gerçi.. haftaya sezeryan günü aldık Allah hepimizin yardımcısı olsun..
hakkınızda hayırlısı olsun allah biran önce sağlıkla ikinizide kurtarsın.sizin sezeryan kendi tercihinizmi acaba?.gs kart kendi adımızamı olucak bilginiz varmı eşimin adına olmuyormu?
GS Bonus kart hastanın adına olması gerekiyor. Eşinin kartını kabul etmiyorlar diye biliyorum. Angel25 canım hadi hayırlısı inşallah güzel bir doğum olur bebişini kucağına alırsın. anestezi ameliyat ekibi iyi memnun kalacaksın tek kişilik odayı konuştun mu?
Angel25 ben bebişimi medical parkta çocuk doktoru gültaç hanıma götürüyorum dün eşim randevu aldı randevu alırken fiyatları sordu telefonda muayene ücreti 31 tl ama 1-2 gün içinde hastanemizin fiyatları artacak dediler. senin canını sıkmak istemem tedbirini al diye söylüyorum. İstersen bu artış olayını bir sor sana denk gelmesin bu artışın sebebide yeni yasa çıkmış özel hastaneler % 70 hastadan katkı payı alıyorlardı, katkı payı % 90 ' a çıkmış.
hayırlısıyla bi doğursam artık wallahi bu hastanenin hızına sondakka bombalarına yetişemiyorum..tüm özellerdemi bunlarda acaba %90 a çıkıyo nasılbir sistem oldu ya devlet %10 nu varsın ödemesin artık ne halta yarıyoki zaten..ay çok sinir oldum yaa 1500 diye alıştırmışken kol gibi olcak fatura içim şişti hastaneye karar verememekten..fiyat vermeyi aradık sorduk doğruymuş %90 biz ödücez artık haftaya doğumumuz var dedik güya sizi etkilemicek dediler ama güvenemiyorum ki bunların hiç bi sözüne..Allah hepimizin yardımcısı olsun artık hastaneler lüks ötesi oldu orta gelirsen devlette sürünceksin..
canım haftaya doğum dedin de; oda olayları nasıl oluyormuş?? diğer doğum yapan bir kişiyle aynı odayı paylaştığını yazmış bazı arkadaşlar...
cnm bütün özellerde % 90 a çıkmış. sizi etkilemeyecek dedilerse sözlerinde duruyorlar o açıdan için rahat olsun eski fiyattan doğumu yaptırırlar
bonus karta indirim yaptırırsın cnm seninde benim gibi 1200 e biter doğumun.
Angel25 ben bebişimi medical parkta çocuk doktoru gültaç hanıma götürüyorum dün eşim randevu aldı randevu alırken fiyatları sordu telefonda muayene ücreti 31 tl ama 1-2 gün içinde hastanemizin fiyatları artacak dediler. senin canını sıkmak istemem tedbirini al diye söylüyorum. İstersen bu artış olayını bir sor sana denk gelmesin bu artışın sebebide yeni yasa çıkmış özel hastaneler % 70 hastadan katkı payı alıyorlardı, katkı payı % 90 ' a çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?