peki normalde muayne için 36 tl ödüyoduk şimdi ne kadar ödücez ? birde üniversite araştırma hastanesi olunca değişen ne olucak ?
peki normalde muayne için 36 tl ödüyoduk şimdi ne kadar ödücez ? birde üniversite araştırma hastanesi olunca değişen ne olucak ?
selam kızlar
bende 21+5 medıcale gıdyorum.cok degısık fıyatlar duydum.son ıkı defadır gıttıgımde 1500 dedıler.ama epidural dıye belırtmedım acaaba epudıralle nasıl oluyor fıyat.o da var.hakkımızda hayırlısı.benımde doktorum merve hanım.normal dogum ıstıyorum ama cok korkuyorum.yınede ıstıyorum:)))
canım memnun kalmana çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah
egepol nezahat hanıma gittim..benim hamileliğim ve dogumumu gören 4 arkadasımda oraya gidiyo..2si dogum yaptı bile nezahat tan..öneririm..Dün akşam hamile olduğumu öğrendim, pko'lu olduğum için tedavi görücektim ve en başından iyi bi doktor, iyi bi hastane seçelim dedik. Medical parkta karar kıldık. Şimdi benim doktora gitmem lazım ama ben Medical parka gitmem. Bayan doktor takıntım var, doktorum illede bayan olucak. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Şimdi ise doktor arıyorum internette.
egepol nezahat hanıma gittim..benim hamileliğim ve dogumumu gören 4 arkadasımda oraya gidiyo..2si dogum yaptı bile nezahat tan..öneririm..
ben çalışan olduğum için sgk yı karşılamıyo egepol. basmane şifa hastanesinden aldım randevu bakalım umarım memnun kalırım.
egepol nezahat hanıma gittim..benim hamileliğim ve dogumumu gören 4 arkadasımda oraya gidiyo..2si dogum yaptı bile nezahat tan..öneririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?