izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben medical park hastanesinde doğumumu yaptım
doktorum vedat uluğdu çok çok memnun kaldım
bir daha doğurursam yine o hastanede ve vedat beye doğumumu yaptırırım
burda yapılan eleştiriler nedense hep olumsuz
ama bizzat yaşadım herşey çok güzeldi ayrıca bana verilen rakamdan
bir kuruşta fazla ödemedim.kesiinlikle tavsiye ederim.

peki normalde muayne için 36 tl ödüyoduk şimdi ne kadar ödücez ? birde üniversite araştırma hastanesi olunca değişen ne olucak ?

cnm bugün gittim hastaneye sonuçlarımı göstermek için sordum muayene ücretini 46 tl dedi doğumdada 300 tl kadar artış olmuş maalesef....

merhaba arkadaslar. medical parka bugun gittim,vedat beyle gorustum muayene ucreti 42 tl odedim.SGK katilim payini artidi ama dogum fiyatlari ayni kaldi dediler' sezeryan fiyatlarinda degisme olmadigini soylediler fiyat verme birimindekiler. 1500 tl herseydahil. gs bonus karta 300 tl lik indirim yapiyorlarmis. 1200 tl gelecek dogum. gs kart dogum yapan annenin adina olmasi gerekli imis. (hemen garanti bankasina gittik. gs bonus kart cikartmak icin, onunda 57 tl masrafi oluyor bilginize)
ha birde gecenin bir vakti dogum baslarsa nobetci doktor yokmus hastanede icapci doktor varmis; evinden cagiriyorlarmis doktoru. illa vedat bey gelsin yaptirsin dogumu istersek 1500+700 tl =2200 tl olurmus.benimde haziranda dogum. fiyatlar insallah degismez.

Son düzenleme:
banada 300 tl artış oldu dedi kayıttaki kızlar ama inşallah senin dediğin doğrudur.bu fiyat dengesizliği çok fena...

selam kızlar
bende 21+5 medıcale gıdyorum.cok degısık fıyatlar duydum.son ıkı defadır gıttıgımde 1500 dedıler.ama epidural dıye belırtmedım acaaba epudıralle nasıl oluyor fıyat.o da var.hakkımızda hayırlısı.benımde doktorum merve hanım.normal dogum ıstıyorum ama cok korkuyorum.yınede ıstıyorum:)))

Memnunmusun merve hanımdan ?
Ben gittiğimde çok ilgisizdi, başka bayan dr olmadığından ikinciye gene ona gidicem. polikistik over rahatsızlığım gebe kalamıyorum, hiç bi konuda açıklama yapmadı sadece folik asit verdi. içeri girip muayne etmesi 10 dk sürdü (

arkadaşlar medicalparkta epiduralli normal doğum yapan varmı?anesteziden memnun kaldınızmı?dr unuz kimdi?

slm kızlar 28 martta doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür..doktorum vedat beydi çok memnun kaldım hemşirelerde çok iyiydi özellikle bebek hemşirelerimiz..oda konusunda sıkıntı yaşamadım fiyatta gs bonusla 1250 tl ödedik.epiduralim iyi geçti fakat sezeryan kesisi çok büyük olmuş (( çok zorlanıyorum eve geldiğimden beri kzımı kucakla yatır kaldır hep aktif oldum dikişlerim zorlandı..doğurmaktan değilde göğüs yaralarından korkun canım çıkıyo resmen..hastane hijyenik bebeğimde temiz geldi zamlanmadan bian önce doğurun herkeze hayırlı doğumlar

jewelife Başınıza gelenleri şimdi eşimle okuduk çok üzüldük ve şok olduk. Biz iyi bi doktor iyi bi hastane seçimi yaptık derken birden bu yazı bizi çok düşündürdü.
Böyle bi ihmal olamaz. Allahım size yardım etsin güç kuvvet versin.

Allah size cok buyuk sabır versin. Öyle bir hastane böyle bir durum ck kotu. Bebek dogduktan sonra kadın dogumcunun ısı bıtıyor.önmli olan kısıma gelınıyor. Bebegımızın saglgı.. Allah herkesın yawrusunu saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın.

Dün akşam hamile olduğumu öğrendim, pko'lu olduğum için tedavi görücektim ve en başından iyi bi doktor, iyi bi hastane seçelim dedik. Medical parkta karar kıldık. Şimdi benim doktora gitmem lazım ama ben Medical parka gitmem. Bayan doktor takıntım var, doktorum illede bayan olucak. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Şimdi ise doktor arıyorum internette.

egepol nezahat hanıma gittim..benim hamileliğim ve dogumumu gören 4 arkadasımda oraya gidiyo..2si dogum yaptı bile nezahat tan..öneririm..

egepol nezahat hanıma gittim..benim hamileliğim ve dogumumu gören 4 arkadasımda oraya gidiyo..2si dogum yaptı bile nezahat tan..öneririm..

ben çalışan olduğum için sgk yı karşılamıyo egepol. basmane şifa hastanesinden aldım randevu bakalım umarım memnun kalırım.

ben çalışan olduğum için sgk yı karşılamıyo egepol. basmane şifa hastanesinden aldım randevu bakalım umarım memnun kalırım.

bende calısanım ama karsılamıyo derken anlamadım..dogum ücreti her sey dahil 950 lira..hayırlı dogumlar dilerim sana

canım ben de nezahat hanımda sezeryanla doğum yaptım çok tatlı çok kibar bi hanım insanı hiç telaşlandırmıyor arkadaşım da onda normal doğum yaptı o da çok memnun tavsiye ederim ben de

Arkadaşım 6 haftalık hamile
sadece basit bir kan testinden bunu öğrendik...
şimdi ilk kontrol için bi yer arıyoruz
sanırım medical olcak
sizden öğrenmek istediğim
-ilk gidişimizde ne kadar muayene ücreti öderiz
-kan tahlili ya da başka tahliller isteniyormu ve yapılan tahliller için extra fiyat ödeniyormu
-bazı ilaçların kullanımına başlanıyor mu(folik asit gibi)
-ilk muayene ve sonrası vajinal muayenemi oluyor(bazı yerler 3 aya kadar böyle yapıyormuş)
yoksa göbekten ultrasonmu yapılıyor

Lütfen yardımlarınızı fikirlerinizi tecrübelerinizi yada tavsiyelerinizi dört gözle bekliyor olcaz
çalıştığı için cuma günü izin alailirse cuma günü gitmeyi düşünüyoruz
tabi karar verebilirsek
hepinize şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…