izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkürler verdiğin bilgiler için canım..Bu ay içinde gidicem ama sanırım Ayşen Hanım'a karar verdim gibi şimdilik..Keseyi görmek için bir iki hafta geçsin de iyice bişeyler görelim diyoruz

Denedikten sonra yine yazarım izlenimlerimi...

Az kalmış...Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım..

Dediğin gibi yapıcam bakalım..Şu anda Zekeriya Bey'i eklemiş bulunuyorum..Ayşen Hanım'a alıcaz bundan sonraki randevumu.

Öpüyorum...

merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.ilk randevumu başka bir yere almıştım ve hiç memnun kalmadım.2. randevuma medical parka gittim 2 gün önce ve çok memnun ayrıldım.doktorum zekeriya beydi ben sormadan herşeyi kendi anlattı ilgili bi doktor.doktorumu sevdim yani ama benim kararsızlığım hastane konusunda.acaba burdamı yapsam doğumumu karar vermiş diilim.aklımda çınarlıda var o kadar çok adı geçiyoki kararsız kaldım.benim istediğim bu hastanede doğum yapanlar varsa yada tanıdıkları yakınları falan bu hastanede doğum yapan varsa onlardan hastane ve ebeler hemşireler falan hakkında bilgi istiyorum lütfen.birde 2 li test istedi doktor.fiyatı 200 tlmiş.dışardada yaptırıp getirebilirsiniz kabul ederim dedi.dışarda ssk nın karşıladığı nereleri var bu 2 li testi yaptırabileceğimiz bilen varsa bu konudada yardım istiyorum.teşekkürler şimdiden :) birde dokuz eylül hastanesinde doğumla ilgili bilgileriniz varsa öğrenmek isterim...

merhaba bende aranıza yeni katıldım.benim doktorumda zekeriya bey ve çok memnunum.ikili testini metropol tıp merkezinde yaptırabilirsin.75-80 tl civarı. ben orda yaptırmıştım.sorunsuz atlattık çok şükür.umarım sizde sorunsuz atlatırsınız bebişinle.

bende medicalde gülçin hanıma gidiyorum gerçekten hastaneden de doktorumdan da çok memnunum.yalnız benim doğumum ekim ayına geliyo ve şansıma eylülde zam varmış eski fiyattan yaparlar mı acaba yada inşallah eski zamlar gibi aşırı bi yükselme olmaz

sada hastanesinde muayene ücretinin içinde canım ben de 2 hafta önce 33 liraya yaptırdım

cavaplar için saolun arkadaşlar.ben ayın 2 sine gün aldım dokuz eylül hastanesinden çok yoğun olduğu için şansıma biraz önceden arayarak yer buldum :) burada ssklı olduğumuz için ücretsiz yaptıracağım 2 li testi.ama bi terslik çıkarsa yinede aklımda bulunsun dediğiniz yerler.bende zekeriya beyden çok memnunum gerçekten mail yoluyla bile olsa bişey sorduğumda hemen ceavbını veriyo.
off eylülde medicale zam gelmesi çok kötü olmuş çünkü bende kasımda doğum yapıcam kabak yine bizemi patlıcak yaa :))) umarım çok aşırı bir artış olmazzz...

merhaba arkadaşlar ben mayıs başı medicalde doğum yapıcam.Dün hastaneye gidince fiyat bilgisi almak istedim.Bilginiz olsun diye yazayım dedim kredi kartı olayı kaldırılmış,doğum ücretleri nakit alınıyor.Ayrıca gs bonusa indirimde kalktı tabiki.

ay hergün yen bişey çıkıyo kasıma kadar neler olur allah bilir :) hayırlı doğumlar sana ayrıca.bizimle paylaşırsın deneyimlerini doğumdan sonra meraktan kurtarırsın bizi :)

ay hergün yen bişey çıkıyo kasıma kadar neler olur allah bilir :) hayırlı doğumlar sana ayrıca.bizimle paylaşırsın deneyimlerini doğumdan sonra meraktan kurtarırsın bizi :)

tabiki paylaşırım.Medicalin fiyat stratejisi çok dalgalanmalı.Beş ay önce yengem sezeryan doğum yaptı 1450 idi şimdi 2000 nakit diorlar.Çok değişiyor fiyatları.Tabi dokuz aydır oraya gidiyoruz elimiz mahkum orda yapıcaz artık..

allah yardımcımız olsun artık :) sizin doktorunuz kim ? ben ilk defa zekeriya bey e gittim çok mennun kaldım.ben daha yeniyim 3 aya yeni giricem . hastaneyede geçenlerde ilk defa gittim ama doğru doktoru seçmişim :)))

allah yardımcımız olsun artık :) sizin doktorunuz kim ? ben ilk defa zekeriya bey e gittim çok mennun kaldım.ben daha yeniyim 3 aya yeni giricem . hastaneyede geçenlerde ilk defa gittim ama doğru doktoru seçmişim :)))

benim doktorum vedat bey.Ama zekeriya beyde iyi yengemin doktoru oydu.İlgili bir doktor.

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

lütfen konuyu güncel tutalım..
medikal park a giden tedavi dogum olayı her ne yasadı ise artı eksi paylaşabilir mi arkadaslar..
izmir medikal parkla ilgili o kadar kötü seyler duyuyoruz ki..
kullanılan malzemelerin son kullanma tarihi geçmiş,enkalitesiz malzemelrmiş,steril değilmiş,insanlar yogun baım yerine evde ölüme gönderiliyormuş..
yani bu kadar mı kötü olay olur..
nolur gidenler bi deneyimlerini paylaşsın..
mesela en basitinden nasıl oluyor da agız birliği yapmış gibi orada calışan bütün hemşireler amannnn bu hastaneden uzak durun sakın yanaşmayın diyor..neden neden...

bu nerden çıktı şimdi tam içimize sinmişken niye içimize kurt düşürüyosunuzki?bu söylediklerinizi neye dayanarak söylüyosunuz acaba sırf karalamış olmak içinmi yani nedir_?zaten hastaneler yok doktor ve hemşireler konusunda korkularımız var yok aylarca hangi hastanede doğum yapsak hangisi iyi diye araştırdık bu hastanede doğum yapçak olanlarımız var niye hep bi kötülük yayılıp insanları korkutuyosunuz anlamıyorum yani elinize ne geçiyo acaba?bişeyleri savunuyosanız elinizde belgelerle gelin lütfen kulaktan dolma sözlerle değil !!!

Kardeşim sen hasta mısın , ömründe hiç mi kitap gazete okumadın . İzah yeteneğin yok mu senin ya..
Doğumuma 1 ay kaldı. Medikal parka gidiyorum . Ve hiç iyi seyler duymuyorum . Yaşayanlardan iyi kötü deneyimlerini paylaşıp bizlere yol göstermesi için yardım istedim .. Böyle saçma sapan , çocukluğuna inilmesi dereken tipler çıkıyor karşıma senin gibi. Su an senden daha acil bi durumdayım bu hastane konusunda . Bir aya doğumum var ve ben sadece yaşayanların neler yaşadığını buraya yazıp gönlümü rahatlatmasını istedim. Hastanen senin ya da babanınsa ve hakaret yediğini falan düşünüyorsan psikiyatri bölümüne de bi uğra kontrollerinde .
Biz birbirimize ışık tutalım yaşananları okuyalım diyoruz , senin gibi tipler anca yalan yanlış , şişirme güzel şeyler duymak istiyo.
O zaman sana söyle diyelim ; hastane mükemmel şahane cok güzel müthişşşş.. Tamam mi oldu mu

sen beni yanlış anlamışsın bende bu hastaneyi güç bela seçtim kafamda bisürü soru işareti vardı bu hastaneyle ilgili zekeriya bey e gittim ve memnun kaldım devam ettim zaten toplamda 2 kere gittim bu hafta 3. yü gidicem.doktor iyi ama hastane konusunda benimde sağdan soldan duyma korkularım var endişeni anlıyorum bende tam karar vermişken senden bunları duyunca hayal kırıklığı yaşadım ve ondan yazdım yazdıklarımı ama sana hakaret içeren cümleler kullanmadım senin gibi bence senin baya bi psikolojin bozulmuş biraz sakin ol önce.şüphelerini anlıyorum çünkü aynıları bende de var ama bu birilerine hakaret etmeni gerektirmiyoo burda herkez hamile ve şüpheleri var bitek sen diilsin yani...
sen kimden duydun bu söylediklerini bire bir medicalde doğum yapmış kişilerdenmi?bilelimde çok kötü biyerse bizde yol yakınken dönelimde gitmeyelim bari..MEDİCALDE DOĞUM YAPANLARRRRRR lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok faydası olacak bizim gibi şüphe içindekilere ????????

Ben sağlıkçıyım. Diş hekimiyim devlette. Çalıştığım kurumadık hemşirelere sordum. Orda arkadaşı olan hemşirelerle bizzat konuştum. Hepsi ağız birliği yapmışcasına aynı kötü olayları anlatıyo.. İnan çıldırcam duyduklarımdan . Nasıl olur diye..
Eczacı akrabam ilaç mümessillerine arastırtırdı.. Onlarda kullanılan alınan satılan malzemelerde ilgili skandal seyler anlatıyo.. Saka gibi .
Gecrn hafta bi arkadasım kasık ağrısı ile aciline gitti . Hemen ameliyata alıyoruz ölüyorsun dediler. Kız kaçtı Ege Üniversitesi acile .. Hiç bi şeyin yok kas spazmı dediler .. Su an güle oynaya yaşıyokız..
benim amacım kimseyi bu hastaneden soğutmak değil.. Basta kendim gidiyorum .. Mecburum.. Hatta yarın randevum var..
kadın dogumcular hakkında duyduklarımı hiç yazmicam.. Çünkü gercekten kötü bi niyetim olduğunu düşünüyorlar. Ben burda bizzat kendi cevremin yaşadıklarını yazdıkça.
Ne yapacağımı şaşırmış ve dua eder moddayım..
lütfen deneyim yaşayanlar
iyi kötü birinci ağızdan burdan anlatabilir mi herşeyi...
Lütfen..

bende ikilemde kaldım şimdi yine bak o zaman bırakalım bu hastaneyi gitmeyelim madem bu kadar kötü kimse bizi zorlamıyoya.parasıyla diilmi sonuçta çınarlıya gideriz yada başka bir yere.çınarlıyı çok övüyolar orayla ilgili bir bilginiz varmı?devlette diş hekimiyim demişsiniz neden devlet hastanesinde doğurmuyosunuz peki?oranın hekimisiniz sonuçta ve tanıdıklarınız olduğu için güvenebilirsinizde değilmi?ben 5. ayıma girdim ve dişim ağrıyo ağzımda kanal tedavisi yada dolgu vardı tam hatırlamıyorum dişçiye gitsem bebeğim için bi tehlike olurmu yönlendirirseniz sevinirim :)

bende bu ay hem diş çektirmek hemde dolgu yapırmak zornuda kaldım 21. haftamdayım.doktorum ve dişçim sorun olmıycağını söyledi bilgin olsun.6. aydan sonra önerilmiyomuş dişçim öyle söylemişti bide haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…