cnm ben hamileliğim boyunca zekeriya beye gittim.ama doğumumu o yaptırmadı,çiğdem hanım yaptırdı.pazar günüydü doğum başladı diye aradığımda eşi çıktı uyuyor dedi 1,2 saat daha uyuyacak dedi,neyse 3 saat sonra falan geldi toplantım var başkasına yönlendireceğimdedi gitti.çiğdem hanım ve ayşen hanım iyi.ayşen hanıma daha iyi diyorlar bi git durumunu iyice anlat.
Benim doktorum Ayşen Hanım ben çok memnunum 3 hafta sonra sezaryenle doğum yapacağım nasip olursa. Ancak doktor hasta uyumu kişiden kişiye değişiyor canım. Kimisinin iyi dediği doktor kimisine kötü gelebiliyor bu tamamen hastanın doktordan beklentisiyle ilgili bir şey.Bence Merve Hanım'a yine de randevu al. Ayşen Hanım'dan da en kısa zamanda ne zaman alabiliyorsan al onu bu ay Merve Hanımı da önümüzdeki ay dene. Çünkü yolun daha çok başındasın. Birkaç doktora görünmende fayda var. Hangisi senin ihtiyaçlarına cevap veriyorsa ona devam edersin. Keseyi görmek için de şimdilik aynı hastaneden ya da başka bir hastaneden hemen randevu alabileceğin bir doktor seç ve şu an için herşey yolunda mı bir gör. Ben zamanında bu şekilde yaptım ve doktorumu böyle seçtim. Umarım yardımım dokunmuştur..
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.ilk randevumu başka bir yere almıştım ve hiç memnun kalmadım.2. randevuma medical parka gittim 2 gün önce ve çok memnun ayrıldım.doktorum zekeriya beydi ben sormadan herşeyi kendi anlattı ilgili bi doktor.doktorumu sevdim yani ama benim kararsızlığım hastane konusunda.acaba burdamı yapsam doğumumu karar vermiş diilim.aklımda çınarlıda var o kadar çok adı geçiyoki kararsız kaldım.benim istediğim bu hastanede doğum yapanlar varsa yada tanıdıkları yakınları falan bu hastanede doğum yapan varsa onlardan hastane ve ebeler hemşireler falan hakkında bilgi istiyorum lütfen.birde 2 li test istedi doktor.fiyatı 200 tlmiş.dışardada yaptırıp getirebilirsiniz kabul ederim dedi.dışarda ssk nın karşıladığı nereleri var bu 2 li testi yaptırabileceğimiz bilen varsa bu konudada yardım istiyorum.teşekkürler şimdiden :) birde dokuz eylül hastanesinde doğumla ilgili bilgileriniz varsa öğrenmek isterim...
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.ilk randevumu başka bir yere almıştım ve hiç memnun kalmadım.2. randevuma medical parka gittim 2 gün önce ve çok memnun ayrıldım.doktorum zekeriya beydi ben sormadan herşeyi kendi anlattı ilgili bi doktor.doktorumu sevdim yani ama benim kararsızlığım hastane konusunda.acaba burdamı yapsam doğumumu karar vermiş diilim.aklımda çınarlıda var o kadar çok adı geçiyoki kararsız kaldım.benim istediğim bu hastanede doğum yapanlar varsa yada tanıdıkları yakınları falan bu hastanede doğum yapan varsa onlardan hastane ve ebeler hemşireler falan hakkında bilgi istiyorum lütfen.birde 2 li test istedi doktor.fiyatı 200 tlmiş.dışardada yaptırıp getirebilirsiniz kabul ederim dedi.dışarda ssk nın karşıladığı nereleri var bu 2 li testi yaptırabileceğimiz bilen varsa bu konudada yardım istiyorum.teşekkürler şimdiden :) birde dokuz eylül hastanesinde doğumla ilgili bilgileriniz varsa öğrenmek isterim...
ay hergün yen bişey çıkıyo kasıma kadar neler olur allah bilir :) hayırlı doğumlar sana ayrıca.bizimle paylaşırsın deneyimlerini doğumdan sonra meraktan kurtarırsın bizi :)
allah yardımcımız olsun artık :) sizin doktorunuz kim ? ben ilk defa zekeriya bey e gittim çok mennun kaldım.ben daha yeniyim 3 aya yeni giricem . hastaneyede geçenlerde ilk defa gittim ama doğru doktoru seçmişim :)))
bu nerden çıktı şimdi tam içimize sinmişken niye içimize kurt düşürüyosunuzki?bu söylediklerinizi neye dayanarak söylüyosunuz acaba sırf karalamış olmak içinmi yani nedir_?zaten hastaneler yok doktor ve hemşireler konusunda korkularımız var yok aylarca hangi hastanede doğum yapsak hangisi iyi diye araştırdık bu hastanede doğum yapçak olanlarımız var niye hep bi kötülük yayılıp insanları korkutuyosunuz anlamıyorum yani elinize ne geçiyo acaba?bişeyleri savunuyosanız elinizde belgelerle gelin lütfen kulaktan dolma sözlerle değil !!!
Ben sağlıkçıyım. Diş hekimiyim devlette. Çalıştığım kurumadık hemşirelere sordum. Orda arkadaşı olan hemşirelerle bizzat konuştum. Hepsi ağız birliği yapmışcasına aynı kötü olayları anlatıyo.. İnan çıldırcam duyduklarımdan . Nasıl olur diye..sen beni yanlış anlamışsın bende bu hastaneyi güç bela seçtim kafamda bisürü soru işareti vardı bu hastaneyle ilgili zekeriya bey e gittim ve memnun kaldım devam ettim zaten toplamda 2 kere gittim bu hafta 3. yü gidicem.doktor iyi ama hastane konusunda benimde sağdan soldan duyma korkularım var endişeni anlıyorum bende tam karar vermişken senden bunları duyunca hayal kırıklığı yaşadım ve ondan yazdım yazdıklarımı ama sana hakaret içeren cümleler kullanmadım senin gibi bence senin baya bi psikolojin bozulmuş biraz sakin ol önce.şüphelerini anlıyorum çünkü aynıları bende de var ama bu birilerine hakaret etmeni gerektirmiyoo burda herkez hamile ve şüpheleri var bitek sen diilsin yani...
sen kimden duydun bu söylediklerini bire bir medicalde doğum yapmış kişilerdenmi?bilelimde çok kötü biyerse bizde yol yakınken dönelimde gitmeyelim bari..MEDİCALDE DOĞUM YAPANLARRRRRR lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok faydası olacak bizim gibi şüphe içindekilere ????????
bende ikilemde kaldım şimdi yine bako zaman bırakalım bu hastaneyi gitmeyelim madem bu kadar kötü kimse bizi zorlamıyoya.parasıyla diilmi sonuçta çınarlıya gideriz yada başka bir yere.çınarlıyı çok övüyolar orayla ilgili bir bilginiz varmı?devlette diş hekimiyim demişsiniz neden devlet hastanesinde doğurmuyosunuz peki?oranın hekimisiniz sonuçta ve tanıdıklarınız olduğu için güvenebilirsinizde değilmi?ben 5. ayıma girdim ve dişim ağrıyo ağzımda kanal tedavisi yada dolgu vardı tam hatırlamıyorum dişçiye gitsem bebeğim için bi tehlike olurmu yönlendirirseniz sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?