eşlerin doğuma girmesine izin veriliyo diye biliyorum, hatta hastanenin doğum fotografçısı da var.
aslında hastaneye göre baktığında alınan fark normal görünüyor çünkü hastane değilde otel sanki :) Benim doktorun Hakan Klavuz yeri de medikal parkın hemen yan binası. dışardan bakıldığında titiz birhastane görüntüsü var eniyi doğum yapanlarbilir tabi. Benim için hastane seçimi erken henüz amainsan kurcalamadan öğrenmeden rahat edemiyor :)
Doğum fotoğrafçısından bahsetmişlerdi. Hatta örnek bir albüm göstermişlerdi çok hoşuma gitmişti. Eşimin girmesini çok istiyorum bu da çok güzel haber oldu benim için
Diğer hastanelerde de fiyatlar zaten o civarda. Özellikle hastanenin temizliği beni çekmişti zamanında. Doğum yapanların kaldığı odaları da gördüm, çok güzel ve temiz. Hemşirelerin ilgi ve alakalarını da beğeniyorum. Bir de fazla yoğun değil uzun süre beklemiyorsun. Sadece doğum fiyatları diğer hastanelere göre yüksek işte o biraz can sıkıyor. En güzeli beğenilen hastanelerden ve doktorlardan ayrı ayrı randevu alıp hepsini 3. ayın sonuna kadar denemek ve sana en mantıklı geleni seçmek canım. Çünkü bu doktor ve hastane olayı kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Kimi çok beğenirken kimi memnun kalmayabiliyor. Hem içinden acaba şu daha mı iyiydi demezsin. O yüzden hastane seçimi için erken değil aslında senin için. Tam zamanı gez dolaş hepsini
eşin doğumu kaldırabilecekmi? bugünkalp atışı için gittiğimizde eşimi de çağırdım çok meraklıydı. muayeneden sonra doktor ultrasonla nasıl baktı öyle diye dehşete düştü :)) kıyamam bilmiyor ki karından bakacak sanıyordu.. :?
evet haklısın canım. bugün biraz araştırayım dedim de hastaneye doktorunu getirmek yine doğum masrafı kadar tutuyormuş. eğer bukadar pahallıya patlıyacaksa hastane doktorlarını gözdengeçirmek gerekecek.
Pardon asyaerencim kopyala yapıştır yapınca olmadı link hata verdi. Facebook hesabından ilk nefes diye aratınca çıkıyor oradan izleyebilirsin canım..
Özel bir doktor ile farklı bir hastanede doğum yapmak çok fazla tutuyor dediğin gibi. Tecrübeli bir doktor iyi hastane ve yeni doğan yoğunbakımı olan bir hastane olsun yeter. Eğer sıkıntılı bir hamileliğin yoksa her şey normal gidiyorsa özel doktorlara o kadar para dökmek gereksiz geliyor bana. Büyükannelerimiz hep evde doğurmuşlar neticede
şuana kadar herşey yolunda ama yinede herşeyin eniyisini istiyoruz işte... ben ölü doğmuşum. Annemin tüm doğumları çok kötü geçmiş amaçok şükür hastanede dünyaya geldiğimnizden sapasağlamız :))
Dediğin gibi önce yeterli bir hastane olması. Doktorumu istememin sebebi kötü doktorlara düştüm ben. Öyle doktorlar ya rencide ediyor, yada verdiği bilgilerle huzursuz oluyorsun başka doktorlara da gitmek istiyorsun. Şimdiki doktorumu yıllar öncesinden tanıyorum, yeterli açık bilgiler vererek huzurlu bir muayene yapıyor. aslında sırf bu yüzden...
Anlıyorum canım. İnşallah en kısa zamanda iyi bir doktor ve hastanede karar verir rahat bir hamilelik süreci geçirirsin. Bu süreçte doktorun anneyi her konuda rahatlatması çok önemli. Hayırlı doğumlar diliyorum..
Özel bir doktor ile farklı bir hastanede doğum yapmak çok fazla tutuyor dediğin gibi. Tecrübeli bir doktor iyi hastane ve yeni doğan yoğunbakımı olan bir hastane olsun yeter. Eğer sıkıntılı bir hamileliğin yoksa her şey normal gidiyorsa özel doktorlara o kadar para dökmek gereksiz geliyor bana. Büyükannelerimiz hep evde doğurmuşlar neticede
harikaaa, ilk kez gördüm şimdi faceten baktım şimdi çok güzel.
Benim doktorum merve hanım, ben kendisinden çok memnunum. Hamile değilim ama inşallah en kısa sürede bebeğimiz bizimle olucak, bundan önce boş gebelik yaşadım kürtajımı merve hanım yaptı. anestezi uzmanı hastane çalışanı vs vs herşey mükemmel. Doğum için tercih edilicek en iyi hastanelerden.Doktor açısından da çok iyi
yanıt için çok sağol canım. Bugün doktor kontrolüm vardı. sekreterine sordum, Hakan Bey neredeyapıyor ameliyatlarını diye Özel Çınarlı dedi. Bide orayı araştırayım. Sürekli etkileşimde olduğu biryer olması belki de benim açımdan daha iyi olur. siz hiç duydunuz mu?
Paylaşımın için teşekkürler tatlım. Böyle güzel haberler almak ne kadar mutlu ediyor insanıBen büyük ihtimalle sezeryan olacağım için (doktorumu kandırmayı başardım sanırım ) Ayşen Hanım girecek zaten o konuda bi endişem yok şimdilik. Bir sıkıntınız olduğu zaman telefonla ulaşamazsanız mail yoluyla da ulaşabiliyorsunuz canlar. Geç cavap yazar gibi düşünüyor insan ama ben hiç aramıyorum telefonla. Bir problemim olduğu zaman mail atıyorum Ayşen Hanımın medical parka özel mail adresi var hemen bilgisayarına uyarı gidiyor. Hastayı ultrasonla muayene ettikten sonra bilgisayar başına oturup durumunu kaydediyor ya işte o sırada hemen uyarıyı görüp cevap yazıyor sanırım, beklemiyorsun yani. Ben de erken cevaplayacağını düşünmemiştim ilk mailimi atarken fakat aradan 2 dk geçmişti ki cevap geldi. Şimdi ordan yazışıyoruz problem durumunda çok rahat oluyor aklınızda bulunsun. Benim randevum 18 Martta doğum ücreti+eşler sezeryan doğuma girebiliyor mu gibi sorularımı sorucam size de yazarım cevapları alınca. Sizlerinde ekstra soruları varsa sizin için sorabilirim gidince..
kızlar ben hala doğum yapacağım yeri ve doktoru bulamadım acayip sıkılıyorum 4,5 aylık hamileyim kordona gonca hanıma gidiyorum ama değiştiricem medical parktaki merve hanımı duydum giden bilen varmı?
Paylaşımın için teşekkürler tatlım. Böyle güzel haberler almak ne kadar mutlu ediyor insanıBen büyük ihtimalle sezeryan olacağım için (doktorumu kandırmayı başardım sanırım ) Ayşen Hanım girecek zaten o konuda bi endişem yok şimdilik. Bir sıkıntınız olduğu zaman telefonla ulaşamazsanız mail yoluyla da ulaşabiliyorsunuz canlar. Geç cavap yazar gibi düşünüyor insan ama ben hiç aramıyorum telefonla. Bir problemim olduğu zaman mail atıyorum Ayşen Hanımın medical parka özel mail adresi var hemen bilgisayarına uyarı gidiyor. Hastayı ultrasonla muayene ettikten sonra bilgisayar başına oturup durumunu kaydediyor ya işte o sırada hemen uyarıyı görüp cevap yazıyor sanırım, beklemiyorsun yani. Ben de erken cevaplayacağını düşünmemiştim ilk mailimi atarken fakat aradan 2 dk geçmişti ki cevap geldi. Şimdi ordan yazışıyoruz problem durumunda çok rahat oluyor aklınızda bulunsun. Benim randevum 18 Martta doğum ücreti+eşler sezeryan doğuma girebiliyor mu gibi sorularımı sorucam size de yazarım cevapları alınca. Sizlerinde ekstra soruları varsa sizin için sorabilirim gidince..
ayşen hanım medicalin doktoru mu selsemiber, ben de henüz doğumumum nerede olacağına karar veremeyenlerdenim,
medicalpark olsun istiyorum çünkü anneme çok yakın bi hastane orası,
mitra özdemiri duymuştum, medicalle anlaşıp mitra özdemirinde dışarıdan gelerek doğumuma girmesini istiyorum ama henüz onunla bile tanışamadım, çünkü yurtdışında yaşıyorum doğum için izmire geleceğim son 1.5 ayda,
medicalde sürekli muayene olduğun doktor değilde doğum yaptığın gün hangi dokotr nöbetçiyse o giriyormuş doğuma,
o yüzden istemiyorum, böyle sistemmi olur devlet hastanesi gibi, bilmiyorum kesin söz veririse alıştığım doktor ordan bir doktor da olabilir diye düşünüyorum, bilmiyorum çok kararsızım
yeni bilgiler edinirsen hastane ile ilgili paylaşırsan sevinirm, ben doğum doktor artı bir gece kalış 2000-2400 duymuştum medicalde
Kızlar acil yardım lazım bana da bu konuda..Bana yakın ve hastane doktoru olması çok önemli çünkü 2 sene önce talihsiz bir durum yaşamıştım...Bu yüzden Medicalpark benim için bu durumda ideal...Henüz hamile değilken bundan 1,5 ay kadar önce Zekeriya Bey'e gitmiştim ama özel yaşadığım ciddi bir doğum,doğumdan sonra bebeğimi kaybetmemi ve yaşanan ciddi ameliyatı anlatmama rağmen fazla ilgilenmedi benimle.Kent hastanesinin evraklarını yaşadıklarımı daha iyi anlasın diye zorla verdim de baktı bi zahmet..Yoğunluk sebebiyle sanırım bu tür vakalar onları pek açmıyor gibi!!!
Şu anda uzun bir ara sonrası çok şükür hamileyim..Merve Hanım'a 1,5 ay sonrası randevu veriyorlar, şaşırdım kaldım.5 haftalık olucaz bu hafta tam olarak.Önümüzdeki hafta artık bi görelim keseceği diyorum
Ayşen Hanım deniyor burada bi de Çiğdem Hn varmış.Valla bu sefer ilk defa kadın doktor deniyim diyorum ama kimi????
Kızlar acil yardım lazım bana da bu konuda..Bana yakın ve hastane doktoru olması çok önemli çünkü 2 sene önce talihsiz bir durum yaşamıştım...Bu yüzden Medicalpark benim için bu durumda ideal...Henüz hamile değilken bundan 1,5 ay kadar önce Zekeriya Bey'e gitmiştim ama özel yaşadığım ciddi bir doğum,doğumdan sonra bebeğimi kaybetmemi ve yaşanan ciddi ameliyatı anlatmama rağmen fazla ilgilenmedi benimle.Kent hastanesinin evraklarını yaşadıklarımı daha iyi anlasın diye zorla verdim de baktı bi zahmet..Yoğunluk sebebiyle sanırım bu tür vakalar onları pek açmıyor gibi!!!
Şu anda uzun bir ara sonrası çok şükür hamileyim..Merve Hanım'a 1,5 ay sonrası randevu veriyorlar, şaşırdım kaldım.5 haftalık olucaz bu hafta tam olarak.Önümüzdeki hafta artık bi görelim keseceği diyorum
Ayşen Hanım deniyor burada bi de Çiğdem Hn varmış.Valla bu sefer ilk defa kadın doktor deniyim diyorum ama kimi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?