izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşlerin doğuma girmesine izin veriliyo diye biliyorum, hatta hastanenin doğum fotografçısı da var.

Doğum fotoğrafçısından bahsetmişlerdi. Hatta örnek bir albüm göstermişlerdi çok hoşuma gitmişti. Eşimin girmesini çok istiyorum bu da çok güzel haber oldu benim için

Diğer hastanelerde de fiyatlar zaten o civarda. Özellikle hastanenin temizliği beni çekmişti zamanında. Doğum yapanların kaldığı odaları da gördüm, çok güzel ve temiz. Hemşirelerin ilgi ve alakalarını da beğeniyorum. Bir de fazla yoğun değil uzun süre beklemiyorsun. Sadece doğum fiyatları diğer hastanelere göre yüksek işte o biraz can sıkıyor. En güzeli beğenilen hastanelerden ve doktorlardan ayrı ayrı randevu alıp hepsini 3. ayın sonuna kadar denemek ve sana en mantıklı geleni seçmek canım. Çünkü bu doktor ve hastane olayı kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Kimi çok beğenirken kimi memnun kalmayabiliyor. Hem içinden acaba şu daha mı iyiydi demezsin. O yüzden hastane seçimi için erken değil aslında senin için. Tam zamanı gez dolaş hepsini

Doğum fotoğrafçısından bahsetmişlerdi. Hatta örnek bir albüm göstermişlerdi çok hoşuma gitmişti. Eşimin girmesini çok istiyorum bu da çok güzel haber oldu benim için

eşin doğumu kaldırabilecekmi? bugünkalp atışı için gittiğimizde eşimi de çağırdım çok meraklıydı. muayeneden sonra doktor ultrasonla nasıl baktı öyle diye dehşete düştü :)) kıyamam bilmiyor ki karından bakacak sanıyordu.. :?

evet haklısın canım. bugün biraz araştırayım dedim de hastaneye doktorunu getirmek yine doğum masrafı kadar tutuyormuş. eğer bukadar pahallıya patlıyacaksa hastane doktorlarını gözdengeçirmek gerekecek.

Normal doğum olsa kaldıramazdı heralde ama sezaryende önüne perde koyuyorlarya o da benim başucumda perdenin arka tarafında kalacak karın kısmını görmeyecek o yüzden dayanabilirim dedi. İlk nefes diye bir program var orada var bu şekilde eşlerin girdiği doğumlar link atayım da izleyin seyretmesi çok güzel oluyor Daha çok yeni senin hamileliğin zamanla alışır ilk doğumunsa şimdi ona garip geliyordur. Benimki de başlarda dediğin gibiydi her şeyi garipsiyordu şimdi çok alıştı her akşam birlikte seviyoruz izliyoruz bebişimizi karnımda hareket ederken

http://www.....................php?v=10151330836497058&set=vb.207992629345287&type=2&theater

Pardon asyaerencim kopyala yapıştır yapınca olmadı link hata verdi. Facebook hesabından ilk nefes diye aratınca çıkıyor oradan izleyebilirsin canım..

Özel bir doktor ile farklı bir hastanede doğum yapmak çok fazla tutuyor dediğin gibi. Tecrübeli bir doktor iyi hastane ve yeni doğan yoğunbakımı olan bir hastane olsun yeter. Eğer sıkıntılı bir hamileliğin yoksa her şey normal gidiyorsa özel doktorlara o kadar para dökmek gereksiz geliyor bana. Büyükannelerimiz hep evde doğurmuşlar neticede

Pardon asyaerencim kopyala yapıştır yapınca olmadı link hata verdi. Facebook hesabından ilk nefes diye aratınca çıkıyor oradan izleyebilirsin canım..

doğrudur, ben oradan bakarım sağol canım. Eşimi doğuma çağırmak benim için en son şey :)) eminim bayılır öyle herşeye hassas değil ama bu konularda bi enteresan...

şuana kadar herşey yolunda ama yinede herşeyin eniyisini istiyoruz işte... ben ölü doğmuşum. Annemin tüm doğumları çok kötü geçmiş amaçok şükür hastanede dünyaya geldiğimnizden sapasağlamız :))

Dediğin gibi önce yeterli bir hastane olması. Doktorumu istememin sebebi kötü doktorlara düştüm ben. Öyle doktorlar ya rencide ediyor, yada verdiği bilgilerle huzursuz oluyorsun başka doktorlara da gitmek istiyorsun. Şimdiki doktorumu yıllar öncesinden tanıyorum, yeterli açık bilgiler vererek huzurlu bir muayene yapıyor. aslında sırf bu yüzden...

Anlıyorum canım. İnşallah en kısa zamanda iyi bir doktor ve hastanede karar verir rahat bir hamilelik süreci geçirirsin. Bu süreçte doktorun anneyi her konuda rahatlatması çok önemli. Hayırlı doğumlar diliyorum..

inşallah o günleri de göreceğiz :) Sağlıkla kucağına gelsin bebişin.

harikaaa, ilk kez gördüm şimdi faceten baktım şimdi çok güzel.
Benim doktorum merve hanım, ben kendisinden çok memnunum. Hamile değilim ama inşallah en kısa sürede bebeğimiz bizimle olucak, bundan önce boş gebelik yaşadım kürtajımı merve hanım yaptı. anestezi uzmanı hastane çalışanı vs vs herşey mükemmel. Doğum için tercih edilicek en iyi hastanelerden.Doktor açısından da çok iyi

Evet izlemesi harika oluyor bir de doğum yaklaşınca ayrı heyecanlanıyor insan İnşallah Allah sana da en kısa zamanda bir evlat verir canım bebişin en uygun ve hayırlı zamanı bekliyor kesinlikle öyle düşün Hep pozitif düşünmek lazım ki her şey çook güzel olsun. Ben im de artık her konuda içim rahat. Tabii ki normal doğumda doğumdan önce, sezaryende de ameliyat sonrası ağrılar sızılar olacak ama hepsi bir şekilde geçecek ve kuzucuklarımızla çok güzel günler geçireceğiz inşallah

Rica ederim ne demek :) Benim bir arkadaşım özel doktoruyla Çınarlı hastanesinde sezeryan doğum yaptı. Ve aşırı korkam biri kendisi doğumhaneye bile zorla soktular epidural için 3 hemşire zarzor zaptetti yani düşünün okadar korkuyordu ama okadar rahat bir sezeryan geçirdi ki çünkü Çınarlının anestezyenleri gerçekten çok başarılı zaten sezeryan marifet değil asıl marifet anestezi yapan kişinin işinde iyi olması. Zaten şimdiki doktorların hepsi sezeryan konusunda usta yani korkulacak bişey yok bu iş teoriyle değil pratikle öğrenilecek bir iş ve şimdiki bütün doğum doktorları bu konuda çok profsyonel o yüzden doktoruna güveniyorsan Çınarlıda düşünmeden doğum yapabilirsin canım. İzmirin en iyi anestezyenleri Çınarlıda bunu doktorlar bile söylüyorlar. Bende çok isterdim orda doğum yapabilmeyi ama medikalle başladım orda bitirmek istiyorum bu işi :)

Rica ederim canım çok iyi anlıyorum seni bizim için doktorumuza ve hastaneye güven duymak çok önemli şuan. bütün kaygılarımızı hafifletebiliyor aldığımız her iyi duyum. Doktorunla bu şekilde iletişim kurabilmen çok güzel bende gittiğimde Merve hanıma sorayım bakalım bu şekilde ulaşabilirmiyim kendisine :) fiyat konusunda yazarsan sevinirim canım bende sorucam gittiğimde farklı değildir ama yinede karşılaştırırız :)

kızlar ben hala doğum yapacağım yeri ve doktoru bulamadım acayip sıkılıyorum 4,5 aylık hamileyim kordona gonca hanıma gidiyorum ama değiştiricem medical parktaki merve hanımı duydum giden bilen varmı?

Ben merve hanıma 3 nisanda gidicem canım methini çok duydum ve çok iyi tanıyanlardanda iyi yorumlar aldım aynı hastanede doktorumu değiştirdim Merve hanıma gidicem bakalım umarım dedikleri gibidir. ve selsemibere katılıyorum medikaldeki bütün kadın doğum doktorları çok iyi çok başarılılar her hastaneden ve doktordan mutlaka eleştiriler duyarız bı çok normal hiçbiri kusursuz olamaz yada herkesi aynı derecede memnun edemezler. Ama sana şimdiye kadar ki araştırdığım doktorları söyleyebilirim eğer istersen onlarıda arartırır karar verirsin

ayşen hanım medicalin doktoru mu selsemiber, ben de henüz doğumumum nerede olacağına karar veremeyenlerdenim,
medicalpark olsun istiyorum çünkü anneme çok yakın bi hastane orası,
mitra özdemiri duymuştum, medicalle anlaşıp mitra özdemirinde dışarıdan gelerek doğumuma girmesini istiyorum ama henüz onunla bile tanışamadım, çünkü yurtdışında yaşıyorum doğum için izmire geleceğim son 1.5 ayda,
medicalde sürekli muayene olduğun doktor değilde doğum yaptığın gün hangi dokotr nöbetçiyse o giriyormuş doğuma,
o yüzden istemiyorum, böyle sistemmi olur devlet hastanesi gibi, bilmiyorum kesin söz veririse alıştığım doktor ordan bir doktor da olabilir diye düşünüyorum, bilmiyorum çok kararsızım
yeni bilgiler edinirsen hastane ile ilgili paylaşırsan sevinirm, ben doğum doktor artı bir gece kalış 2000-2400 duymuştum medicalde

Evet canım Ayşen Hanım medical parkın doktoru. Son zamanda doktor ve hastane ayarlamak senin için zor olacak biraz ama önceden telefon ederek bilgi alabilirsin belki. Medicalin doktorlarıyla da doğumdan önce konuşursun çünkü bazı hastaları için özel olarak geliyorlarmış. Çoğu hastanede normal doğumda bu sıkıntı yaşanıyor zaten nöbetçi doktor giriyor. Bence de çok yanlış ama maalesef böyle Ben Pazartesi yeni bir şeyler öğrenirsem yazarım size..

Bugün hastaneye gittim. Fiyatları da sordum. Normal doğum 1870 sezaryen 2400 dediler. Bir gece kalış+1 refakatçi+oda süslemesi+20 bebek şekeri+lohusa şerbeti ve anı defteri de bu fiyatların içindeymiş. Ekstra kalınan her gece için de 97 lira ücret alınıyormuş. Ayrıca nakit ödemelerde biraz indirim uygulanıyormuş sanırım. GS Bonus kartın indirim olayı bir aya kadar bitebilirmiş. Bilginiz olsun. Sezaryen doğuma maalesef eşler giremiyormuş Kalacağım odayı da ezdim kızlar çok güzel ve temiz çok beğendim. Otel odası gibiydi, hastane gibi değil..Doğum fotoğrafçısı isteyenler için en uygun paket 430 liraydı içinde 20 küçük 2 büyük fotoğraf çıktısı ve 60 fotoğraftan oluşan CD var. Ek bilgi olarak belirteyim.. Normal doğum yapacaklar doğuma giderlerken haber veriyorlar geliyorum diye hemen hazırlanıyor odaları, o şekildeymiş..

Kızlar acil yardım lazım bana da bu konuda..Bana yakın ve hastane doktoru olması çok önemli çünkü 2 sene önce talihsiz bir durum yaşamıştım...Bu yüzden Medicalpark benim için bu durumda ideal...Henüz hamile değilken bundan 1,5 ay kadar önce Zekeriya Bey'e gitmiştim ama özel yaşadığım ciddi bir doğum,doğumdan sonra bebeğimi kaybetmemi ve yaşanan ciddi ameliyatı anlatmama rağmen fazla ilgilenmedi benimle.Kent hastanesinin evraklarını yaşadıklarımı daha iyi anlasın diye zorla verdim de baktı bi zahmet..Yoğunluk sebebiyle sanırım bu tür vakalar onları pek açmıyor gibi!!!
Şu anda uzun bir ara sonrası çok şükür hamileyim..Merve Hanım'a 1,5 ay sonrası randevu veriyorlar, şaşırdım kaldım.5 haftalık olucaz bu hafta tam olarak.Önümüzdeki hafta artık bi görelim keseceği diyorum
Ayşen Hanım deniyor burada bi de Çiğdem Hn varmış.Valla bu sefer ilk defa kadın doktor deniyim diyorum ama kimi????

cnm ben hamileliğim boyunca zekeriya beye gittim.ama doğumumu o yaptırmadı,çiğdem hanım yaptırdı.pazar günüydü doğum başladı diye aradığımda eşi çıktı uyuyor dedi 1,2 saat daha uyuyacak dedi,neyse 3 saat sonra falan geldi toplantım var başkasına yönlendireceğimdedi gitti.çiğdem hanım ve ayşen hanım iyi.ayşen hanıma daha iyi diyorlar bi git durumunu iyice anlat.

Benim doktorum Ayşen Hanım ben çok memnunum 3 hafta sonra sezaryenle doğum yapacağım nasip olursa. Ancak doktor hasta uyumu kişiden kişiye değişiyor canım. Kimisinin iyi dediği doktor kimisine kötü gelebiliyor bu tamamen hastanın doktordan beklentisiyle ilgili bir şey.Bence Merve Hanım'a yine de randevu al. Ayşen Hanım'dan da en kısa zamanda ne zaman alabiliyorsan al onu bu ay Merve Hanımı da önümüzdeki ay dene. Çünkü yolun daha çok başındasın. Birkaç doktora görünmende fayda var. Hangisi senin ihtiyaçlarına cevap veriyorsa ona devam edersin. Keseyi görmek için de şimdilik aynı hastaneden ya da başka bir hastaneden hemen randevu alabileceğin bir doktor seç ve şu an için herşey yolunda mı bir gör. Ben zamanında bu şekilde yaptım ve doktorumu böyle seçtim. Umarım yardımım dokunmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…