izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ben 2.5 ay önce sezeryan doğumyaptım medikalde çiğdem hanımdı doktorum.hiç korkma ebeler,anestezi uzmanı çok iyi.odalar temiz hijenik.anesteziuzmanı çok iyi.doğum olayından hiç korkma,ben ilk oğlumu normal yapmıştım,bu kez olmadı.sezeryande rahat ilk iki gün ağrın oluyo doğrulmak falan zor oluyo ama hiç endişelenme.bide yanında mama ve biberon götür ilk iki gün benim sütüm hiç olmuyo..ameliyat esnasındada ekip baya rahatlatıyor,bende rahattım zaten,duş ne zaman alabilirim falan diye sordum konuşa konuşa bitti zaten 15 dakika.hayırlı doğumlar sıkıntıya girme

Herkese merhaba
Ben 26 haftalık hamileyim şimdiye kadar kontrollerim hep Medikalde Gülçin hanıma gittim.
İlgi ve alakasından memnundum ancak son 3 ayım kaldı ve ona ulaşma sorunu yaşıyorum.
Acil bir durumda ulaşamıyorum, ne zaman arasam odasına aktardıklarında asistanı yada kendisi telefonu aç-kapa yaparak
kapatıyorlar. Bir randevumdada saatimi beklerken hastanenin arkasındaki cafede gördüm onu ama asistanı bana ameliyatta demişti.
Kendisi yanında 2 doktor arkadaşıyla muhabbet ederek yavaş yavaş yürüyordu. o hali çok canımı sıkmıştı ama sesimi çıkarmadım.
Ama son zamanlarda ne zaman arasam telefonun aç-kapa yapılmasını artık kabul edemiyorum. O yüzden doktorumu değiştiricem.
Merve hanım ve vedat veyin methini daha öncede duymuştum. Tercihimi ikisinden birinden yana yapıcam ama kararsızım zamanımda az
Onun dışında doğuma muayene olduğumuz doktorun gelmeyebileceğini bilmiyordum gittiğimde onuda konuşsam iyi olucak.
Bunun dışında medikal güzel bir hastane kan almadaki bayanlar bile çok ilgili güleryüzlü. umarım anestezyenleride bahsedildiği gibi değildir.
Ben normal doğum düşünüyorum ama hayırlısı. yavaş yavaş doğum korkusu başladı. Umarım hepimiz sağsalim atlatırız..

Sağol arkadaşım ya sizin sayenizde baya bi rahatladım iyi ki yazmışım buraya sıkıntımı..Hataneyi ben de çok beğeniyorum doktoruma da güveniyorum. Aklımda bir tek anestezi olayı kalmıştı o konuda da şimdi rahatladım çok şükür. Hastane çantam hazır biberon koymuştum bir de mama alayım o zaman. Bazı hastaneler mamayı kendi veriyor demişlerdi de daha almamıştım o yüzden. Bir de acaba ameliyat esnasında eşin de girebiliyor mu doğuma o da değişiyormuş hastaneden hastaneye ya da doktordan doktora. Bu konuda bir bilgin var mı? Hasta bezi koymamız gerekiyor mu yanımıza? Ayrıca ne kadar ödedin doğum için? Çok fazla soru sordum kusura bakma..

Merve Hanım'ın da iyi bir doktor olduğunu duymuştum. Bir kaç kez de denk geldi hastanede baya güleryüzlü sevecen biri. Mert Bey de alanında çok iyi diyorlar fakat o özel çalışıyor o hastanede. Bir muayenesi 150 lira bilgin olsun. Normal doğumda nöbetçi doktor kim denk gelirse o yaptırıyormuş doğumu. Sadece bazı hastaları için geliyorlarmış özel olarak konuşman lazım onu da. Bende de var doğum korkusu o yüzden sezeryan istiyorum zaten :18:

Ben medikali randevu için ilk aradığımda Merve hanıma alıcaktım randevumu
Ama çok yoğundu alamamıştım ondan sonra da Gülçin hanımda kaldım
Bende sezeryan düşünüyordum normalden çok korkuyodum
Ama gülçin hanım beni normale ikna etti bu seferde sezeryandan korkmaya başladım :18:
İkili testimi Mert bey yaptı 200 tl ödedim. Dediğin gibi özel çalışıyor orda ama zaten ondanda memnun kalmadım
Hastanedeki doktorlar ondan hocam diye bahsediyor ama o gün biraz sürtüşme oldu aramızda memnuniyetsiz ayrıldım
çok kibirli kendini beğenmiş biri. Eğer çok yoğun olmasaydı egepolde Gökalp beye giderdim ondanda çok memnun olanlar var.
Ama ben medikalden vazgeçemiyorum o yüzden bir sonraki randevumu Merve hanıma aldım.
Karataş hastanesinde Ahmet Kılyara giden arkadaşlarım var hiç olmadı ona gideceğim.
İnşallah Merve hanımdan memnun kalırımda buna gerek kalmaz. Sen hangi doktora gidiyorsun buarada .. demiştim ama Ayşen hanıma gidiyormuşsun şimdi gördüm :)
Doğuma başka doktorun girmesi çok saçma ya onu kesinlikle konuşucam

Son düzenleme:
ben medikalparkta muayene olmadım ama giden yakınlarım fark ücretlerinin çok yüksek olmasından şiyaetçiydi ve dr. o kadar tecrübeli olmadığını söyleyip beğenmediklerinden önyargılıyım. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca biraz kırıldı önyargım. Ben çok dr gezdim ve ulaşamama probleminden dolayı özel dr. gitmeye başladım. medikal parkta kendi dr. doğum yapan varmı aramızda?

cnm mama istersen verirlerde hemşireler emsin emsin diyip duruyolar,ameliyatın verdiği o sıkıntıyla doğrulmak emzirmek zor oluyor ki zaten bende ilk iki gün tek damla süt olmuyor,bi kereye mahsus verirler mamayı.ben 2000 lira ödedim iki gece kaldık+refakatçı.eşin girmesine izin veriyorlar diye duymuştum.

Dediğin gibi Mert Bey'den memnun kalan çok duydum ama ben de 4D ultrason için ona gitmiştim bana da çok kibirli ve kendini beğenmiş gelmişti ben de memnun kalmamıştım canım. Benim Ayşen Hanım evet çok memnunum ben rahatlatıyor her konuda insanı olumsuz bir durum yaşamadım bu güne kadar. Onu da deneyebilirsin istersen. Gökalp Bey'i ben de çok duydum hatta geçen ay bir arkadaşım onda sezeryan doğum yaptı ve ertesi gün ayaktaydı oldukça memnun kalmış fakat dediğin gibi çok yoğun. Acil durumlarda bu durum sıkıntı yaratabilir.

Mert Bey hariç diğer doktorlar için ödenen ücret 42 lira canım. Medical Park kadın doğumcuların çoğu için hep iyi şeyler söyleniyor nette. Bu durum biraz da beklentiyle ilgili sanırım. Her zaman herkesi memnun etmek zor tabii ki. Bizzat gidip denemek lazım hamilelik sürecinin başlangıcında..

Haklısın ben en iyisi alayım da bulunsun öyleyse. Pazartesi randevum var. Ücret konusunu bir sorayım bakalım çünkü çok hızlı artıyor medicalde fiyatlar. Gerçi bu saatten sonra ne kadar derlerse vermek zorundayız sona geldik değiştiremeyiz

Dün akşam Medikalle ilgili yeni yorumlar aldım sizlerlerde paylaşayım dedim :)
Bir arkadaşıma sordum nerde doğum yaptın doktorun kimdi diye, medicalde doğum yaptım doktorum Vedat Beydi çok memnun kaldım hastaneden dedi.
Tesadüf işte ben başka hastaneye gitmiştir diye isim almak için sormuştum :) bebeği 4,5 kg olduğu için mecbur sezeryan olmuş, çok korkuyordum ama daha ertesi gün ayaklandım demiş.
Onun haricinde bir abim var kuaför. Ona sordum medicalde tanıdıkları olduğu için, o sıradada dükkanında medicalde çalışan 3 asistan varmış onlara sordu özel sigortası varsa Mert beye gitsin ama MErve hanım oranın en iyisi ve doktoruna rica ederse doğumuna kendisi girer demişler. O yüzden selsemibercim sende Ayşen hanımla konuş bu konuyu istersen ben kesinlikle sizin girmenizi istiyorum de kabul ediyorlarmış.. asyaeren arkadaşım kendi doktoruyla doğum yapmış ama sende ulaşamama probleminden sıkıntılıysan medicaldeki doktorlara ulaşmak biraz zor oluyor. Ben 3 nisanda gidicem Merve hanıma onunla görüştükten sonrada yazarım bakalım kendisi ona ulaşabilmem için yardımcı olacak mı

günaydın angelim
hadi inşallah memnun kalırsında hastane değiştirmek zorunda kalmassın

kızlar ben hala doğum yapacağım yeri ve doktoru bulamadım acayip sıkılıyorum 4,5 aylık hamileyim kordona gonca hanıma gidiyorum ama değiştiricem medical parktaki merve hanımı duydum giden bilen varmı?

Paylaşımın için teşekkürler tatlım. Böyle güzel haberler almak ne kadar mutlu ediyor insanı Ben büyük ihtimalle sezeryan olacağım için (doktorumu kandırmayı başardım sanırım ) Ayşen Hanım girecek zaten o konuda bi endişem yok şimdilik. Bir sıkıntınız olduğu zaman telefonla ulaşamazsanız mail yoluyla da ulaşabiliyorsunuz canlar. Geç cavap yazar gibi düşünüyor insan ama ben hiç aramıyorum telefonla. Bir problemim olduğu zaman mail atıyorum Ayşen Hanımın medical parka özel mail adresi var hemen bilgisayarına uyarı gidiyor. Hastayı ultrasonla muayene ettikten sonra bilgisayar başına oturup durumunu kaydediyor ya işte o sırada hemen uyarıyı görüp cevap yazıyor sanırım, beklemiyorsun yani. Ben de erken cevaplayacağını düşünmemiştim ilk mailimi atarken fakat aradan 2 dk geçmişti ki cevap geldi. Şimdi ordan yazışıyoruz problem durumunda çok rahat oluyor aklınızda bulunsun. Benim randevum 18 Martta doğum ücreti+eşler sezeryan doğuma girebiliyor mu gibi sorularımı sorucam size de yazarım cevapları alınca. Sizlerinde ekstra soruları varsa sizin için sorabilirim gidince..

kızlar ben hala doğum yapacağım yeri ve doktoru bulamadım acayip sıkılıyorum 4,5 aylık hamileyim kordona gonca hanıma gidiyorum ama değiştiricem medical parktaki merve hanımı duydum giden bilen varmı?

Merve Hanım'dan herkes çok memnun canım, önceki sayfaları da okursan hakkında yazılmıştı zaten..

Medical Parktaki doktorların hiçbiri hakkında ciddi olumsuz eleştiriler almadım şimdiye kadar genelde herkes memnun. Yalnızca Vedat Bey hakkında birkaç olumsuz yorum okumuştum nette. Bir de Mert bey için çok kendini beğenmiş diyorlardı ben bir kez gittim bana da öyle geldi.. Onun dışında ben olumsuz hiçbir şey duymadım. Bu yüzden normal doğum yapacak olan arkadaşlar doğumunuza kendi doktorunuz girmese bile çok fazla endişelenmeyin derim. Tabii insan psikolojik olarak rahat hissediyor kendi doktorunda fakat en azından hepsi tecrübeli iyi doktorlar duyduğum kadarıyla..En iyi hekim.com dan da doktor yorumlarını okuyabilirsiniz yardımı olur sizlere...

eşlerin doğuma girmesine izin veriliyo diye biliyorum, hatta hastanenin doğum fotografçısı da var.

aslında hastaneye göre baktığında alınan fark normal görünüyor çünkü hastane değilde otel sanki :) Benim doktorun Hakan Klavuz yeri de medikal parkın hemen yan binası. dışardan bakıldığında titiz birhastane görüntüsü var eniyi doğum yapanlarbilir tabi. Benim için hastane seçimi erken henüz amainsan kurcalamadan öğrenmeden rahat edemiyor :)

yanıt için çok sağol canım. Bugün doktor kontrolüm vardı. sekreterine sordum, Hakan Bey neredeyapıyor ameliyatlarını diye Özel Çınarlı dedi. Bide orayı araştırayım. Sürekli etkileşimde olduğu biryer olması belki de benim açımdan daha iyi olur. siz hiç duydunuz mu?

kordondan ben memnun kalmadım canım. Mesai saatinde bile doktoruma ulaşamadım. defalarca aradım, 5 dk sonra ara 15 dk sonra ara diye diye çileden çıktım. lanet olsun dedim. Kayıt kabul ayrı bi alakasız, yukarı çıkıyorsun soru soracak bi adam yok. hiç tatmin etmedi beni orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…