- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
bugun tekrar sorduk acık arttırma devam ediyor...dogum ücreti 800 dediler..yanımdaki arkadasa arattırdım..güvenceliye 800 lira medical park ta...dün 300 degil miydi ya..ayrıca gece gidilen her hastanede nöbetci doktor giriyo ameliyata ...medical de de bu gecerli
bugun tekrar sorduk acık arttırma devam ediyor...dogum ücreti 800 dediler..yanımdaki arkadasa arattırdım..güvenceliye 800 lira medical park ta...dün 300 degil miydi ya..ayrıca gece gidilen her hastanede nöbetci doktor giriyo ameliyata ...medical de de bu gecerli
evi medicale yakın arkadaşlar bence gidip bir görüşün
egepol size çok uzak Allah muhafaza acil bir durumda o kadar yol sıkıntı olur
birde nöbetçi doktor olmaması açıkcası bir hastane için tam bir fiyasko
medical park adını duyunca bile ürperiyorum..ilk kontrolüme ist.medical parka gitmiştim gebeliğimn 5. 6. haftasında kesenin içinde bebeği görmedikleri için hemen boş gebelik tanısı koydular..bi güzelde hemen kürtaja alcaklardı ertesi gün..Rabbim yardım ettide o cahillikle onlara uymadım başka hastaneye gittim..kesem boş değilmiş içinde bebğim şuan 21 haftalık..Allah herkesi böyle paracı ticari kuruluşlardan korusun diyebiliyorum yalnız..
sana aynen katılıyorum kardesim..sayfalardır kibarca anlatmaya calıstıgım buydu canım..aksamma egepolü uzun uzun anlatırım.su an dısardayım
allah herkese kazasız belasız dogumlar nasip etsin..ben en bastan arastırıp egepole gittim hep..benim doktorum nezahat hanım..cok dingin insanı telaşa sokmayan hep umut dolu sakacı felaket tellallığı yapmayan bi doktor..ben o kadar memnunum ki...gereksiz hiç bi şeyi yapmıyor.zaten tavrı güven veriyo..cogu dogumu da normal..zaten hep kendi 30 lu haftalardan sonra sen demeden normal e yönlendirip normali anlatıyo onu tavsiye ediyo..doğumu egepolde mi yapmayı planlıyorsunuz? uzun süredir gidiyor olmalısınız, memnunmusunuz? ben daha 2 kez gittim. drumdan memnunum şimdilik ama hastane konusunda fazla bilgim yok, odalar vs nasıl?
sevgili edibee arkadaşım çok ilginç ama
eğer bu kadar egepole kararlıysan neden bu topiğe yazıyorsun
biz bu topiğe medical hastanesine gidenlerden bilgi almak için giriyoruz
kendince eminim haklısındır hatta tespitlerin doğruda olabilir
ama eğer başka bir hastaneyle ilgili fikirlerin varsa özelden yazabilirsin
bilgi almak isteyen kişilere
eğer medicalle ilgli bir eleştirin varsa tabikide buraya yaz
ayrıca doğumuna çok az kalmış bu kadar az bir süre kala bencede memnun olduğun hastaneye devam et
hiç araştırma bile başka hastaneleri
cicim özel mesajlasamıyorum.hayatım bu forumdan ibaret olmadıgından daha halen özel yazısma hakkım yokmus..evim medical parkın yanında ve cok fazla gidip muhattap oldugum icin yardımcı olayım dedim..ama tabi insanlar kendi art nşiyetli olunca karsıdakini de kendi gibi biliyo sanırım belli bi süre sonra..size medical parkta hayırlı dogumlar..egepol e ugramayın bile ...gerek yok bence..
cicim özel mesajlasamıyorum.hayatım bu forumdan ibaret olmadıgından daha halen özel yazısma hakkım yokmus..evim medical parkın yanında ve cok fazla gidip muhattap oldugum icin yardımcı olayım dedim..ama tabi insanlar kendi art nşiyetli olunca karsıdakini de kendi gibi biliyo sanırım belli bi süre sonra..size medical parkta hayırlı dogumlar..egepol e ugramayın bile ...gerek yok bence..
"Fiyatlarda arttırma devam ediyor" yorumunu görünce çok merak edip bu gün bende aradım.Bana fiyat hala aynı :) daha önce söylediklerinin aynını tekrar ettiler;normal doğum 300 tl ...bu arada dün akşam dr.um bizzat arayıp son tahlillerim hakkında bilgi verdi.her şeyimiz yolunda :) çok şükür.. 20 gün sonra yine gideceğim tekrar bi sorayım fiyatları,sırf meraktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?