Sİz bence fiyatlarını bırakın ben dogum yapıyorum diye acile gittim yapabileceğimiz bı şey yok kadın dogum acilimiz yok dediler.doğurmak uzereydim yani
VValla almadılar yemin ederim sali gunü yasadım foruma yazdım Namık erdem im doğdu diye o yazıyı bı okusananasıl yani... seni gerimi çevirdiler...
Sİz bence fiyatlarını bırakın ben dogum yapıyorum diye acile gittim yapabileceğimiz bı şey yok kadın dogum acilimiz yok dediler.doğurmak uzereydim yani
Kızlar medical parkı tekrar aradık eşim görüştü ve sonrasında bende görüştüm telefonda size yanlış bilgi vermişler denildi ve özür dilediler...siz bizim hastamız olmasanız dahi buraya geldiğinizde doğum yapabilirsiniz dediler...ayrıca siz bizim doktorumuza gidiyorsunuz herhangi bir acil durumda geldiğinizde doktorunuzda çağırılır dediler...o yüzden bir sorun yokmuş herşekilde doğum yapabiliyoruz orda...içim çok rahatladı valla...Edibe sana da sanırım bilmeyen biri denk geldi yanlış bilgi verdi?
ben Veday beye muayene esnasında doğuma siz mi giriyosunuz diye sorduğumda bana eğer gündüz doğum olursa yada sezeryan olursa evet ama gece olursa nöbetçi doktor kimse o girer dedi normalide bu sanırım diğer türlü gerçekten çok saçma olur allah korusun kapıdan dönmek kadar kötü bişey olamaz rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin
Ceren Ve nuevva biz aynı durumlardayız medical konusunda ama rahat olabilirsiniz ben dünden beri ayrıntıyla konuşuyorum 2 kez aradılar...Hem fiyatlar konusunda hem acil doğum konusunda...Kesinlikle geri çevrilme gibi birşey yokmuş...dün o kadar korktum ki kız telefonda öyle diince ama yanlış bilgi vermiş...Acile gittiğinizde mutlaka alıyorlar siz oranın doktoruna gitmeseniz bile kabul ediyorlar...Biz oraya gittiğimiz için doktora istediğimiz taktirde kendi doktorumuzuda çağırıyorlar...Doğuma çocuk doktoruda giriyormuş bebek için...Bebeğin ilk kontrolünü falan yapıyorlar bu doğum ücretinin içindeymiş...epidural konusunda prosedürde bi değişiklik olmuş...Anesteziyi doktora ve anestezi uzmanına bırakırsak extra ücret alınmıyormuş...ama fiyatlar aynen daha önce söylediğim gibi...Çok içim rahatladı valla ya o kadar korktum ki çünkü burda inanılmaz yakın bana hastane diğer doktorumuda bıraktım dedim ne yapıcaqm ben şimdi eskiye devam mı edicem ama Allahtan açıklığa kavuştu...Ben devam edicem medicale herşey çok güzel olucak artık buna inanıyorum...Hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...
kızlar muayne ucreti hakkında bılgısı olan varmı ssk lıya nekadar fark alıyolar bazı ozel hastaneler 12 alırken bazıları 35 alıyo burası nekadar alıyor bılen varmı..?
canım ssklıdan toplamda 35 lira alıyorlar 12+23 olarak ayrı ayrı faturalandırıyorlar testlerden para almıyoruz dedi ama ben daha test yaptırmadım ayın 16 sında randevum var ikili test yaptırıcam umarım almazlar daha önce metropole gittiğimde 12 lira muayene 18 lira test ücreti ödemiştim inşallah burada ödemem
cerensevda canm senin drun kim vedat bey mi??
arkadaşlar anestezi konusunda dr epidurale karar verirse ekstra ücret ödenmiyor, biz istersek mi 1350??
canım sımdıden hayırlı ugurlu olsun..ınsallah saglıklı sorunsuz bır dogum gecırır saglıklı bebegıne kavusursun..ben daha hamıle bıle degılım ama yenı yenı dusunmeye basladım.Bu yuzden arastırmaya basladım.Ben bornova da oturuyorum.Buraya en yakın sıfa hastanesı var.Ama cok da oven kısı gormedım.Kent ı dusunuyordum ama kendı ozel dr um orayı kotuledı.Ben de arastırırken medıkal park ı gordum ve bayıldım.Tabı dr umunda soyledıgı muhım olan dort duvar degıl.Ama o da ınsanın psıkolojısı ıcın onemlı bence.Sen gıttıgın ıcın sana sunu sormak ıstıyorum;orda gıttıgın dr senın dogumun gece de olsa haftasonu da olsa gırebılecek mı?Yanı nobetcı dr mu gırecek mesaı dısındakı dogumuna?Bana bu olay sacma gelıyor..evet vedat bey canım... randevu alırken en yakın tarihe onu verdiler bende onda başladım..umarım iyi bir doktordur..genç bir dr. ege doğumevinden gelmiş...bu hafta randevum var doğumuda konuşcam..benimki mecburi sezeryan olacak epidural farkını tekrar sorarım...sen egepola devammı ediyorsun...benim ikinci doğumum...ilk doğumda tek bir dr sonuna kadar gittik.. çok para harcadım..bu sefer dr ve hastane dğiştirip duruyorum:)) hayırlısı inşallah herşey yolunda olur hepimiz için..
evet vedat bey canım... randevu alırken en yakın tarihe onu verdiler bende onda başladım..umarım iyi bir doktordur..genç bir dr. ege doğumevinden gelmiş...bu hafta randevum var doğumuda konuşcam..benimki mecburi sezeryan olacak epidural farkını tekrar sorarım...sen egepola devammı ediyorsun...benim ikinci doğumum...ilk doğumda tek bir dr sonuna kadar gittik.. çok para harcadım..bu sefer dr ve hastane dğiştirip duruyorum:)) hayırlısı inşallah herşey yolunda olur hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?