izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sİz bence fiyatlarını bırakın ben dogum yapıyorum diye acile gittim yapabileceğimiz bı şey yok kadın dogum acilimiz yok dediler.doğurmak uzereydim yani

Edibe sen hangi hastaneden bahsediyorsun anlayamadım?biz medical park'ın fiyatlarından bahsediyoruz?Sanırım sen egepolden bahsediyorsun?

Edibe çok sağol valla sayende öğrendik böyle bişey olduğunu...Sen öyle diince aradım hastaneyi hakkatten yokmuş acil kadın doğum bölümü!pratisyen hekim var acilde dediler ve başka hastanelere yönlendiriyoruz dediler şaka gibi yani çok şaşırdım sen söylemesen bilmiyoruz...Ayrıca doktorla konuştuğumuzda böyle dememişti gerçekten tam bir saçmalık ben en iyisi eski doktoruma devam ediimmm...DOĞUM YAPACAK OLANLAR AMAN MEDİCAL PARKA GİTMEYİN DİYE DE EKLEYELİM!

Merhabalar,
Bizde cmt günü hastaneyi görmek ve fiyatlarını araştırmak için Medical Park a gittik.Hastane çok temiz, büyük ve 5 yıldızlı otel gibi ...Benim DR um dışarıdan, ancak bu hastanede henüz doğum yaptırmamış, gelir mi gelmez mi bilemiyorum.Ben bu yönde fiyatları sordum, normal doğum 1700 tl, sezeryan 2200 tl civarı..Bebeğin doğumdan sonraki ilk DR kontroller, topuk kanı alımı vs de bu ücretin içindeymiş.Küvezler yeterli sayıda ve dışarıdan da gelen bebekleri kabul ediliyormuş..Eğer SGK lı olarak doğum yapacaksanız, hastanenin kendi DR larını kullanmak durumundaymışsınız..

Odaları gezdim, gayet büyük ve güzel..Ama yeni bir hastane olması dolayısıyla ve DR umun bu hastaneye gelip gelmeyeceğini bilmediğimden şu an kesin birşey diyemiyorum..

Allah herkese kolay, sağlıklı doğumlar nasip etsin...

ne yapacağımı şaşırdım valla... benim sezeryan..günü saati belli olacak ama ya acil bir durumum olursa.. doğuma şurda ne kaldı zaten 1,5-2 ay ... valla gitcem devlet hastanesinde doğurcam beş kuruşta vermicem.. yakın diye gidicektim ben..

Kızlar medical parkı tekrar aradık eşim görüştü ve sonrasında bende görüştüm telefonda size yanlış bilgi vermişler denildi ve özür dilediler...siz bizim hastamız olmasanız dahi buraya geldiğinizde doğum yapabilirsiniz dediler...ayrıca siz bizim doktorumuza gidiyorsunuz herhangi bir acil durumda geldiğinizde doktorunuzda çağırılır dediler...o yüzden bir sorun yokmuş herşekilde doğum yapabiliyoruz orda...içim çok rahatladı valla...Edibe sana da sanırım bilmeyen biri denk geldi yanlış bilgi verdi?

inşallah doğrudur..ben muayeneye gittiğimde doktora sordum acil durum olursa ne yapacağız diye..acile gelin ordan hallederler dedi..herhalde oraya gelince en azından doktorumu arayıp talimat alırlar..orda bırakacak değiller..ben haftaya yine randevu aldım..o zaman tekrar sorucam..içimde hiç bir konuya ait şüphe kalmasın.. doğumuda konuşcam doktorumla.. zaten benim ilk randevum doktorun acil bir ameliyata girmesi sonucu iptal olmuştu..ertesi gün gitmek zorunda kaldım..yani doktorlar acil durumlarda mesai saati içinde müdahale ediyorlardır..mesai saati dışında da muhakkak nöbetçi bir doktor vardır sanırım..her hastane bu şekilde çalışıyor...

ben Veday beye muayene esnasında doğuma siz mi giriyosunuz diye sorduğumda bana eğer gündüz doğum olursa yada sezeryan olursa evet ama gece olursa nöbetçi doktor kimse o girer dedi normalide bu sanırım diğer türlü gerçekten çok saçma olur allah korusun kapıdan dönmek kadar kötü bişey olamaz rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin

Ceren Ve nuevva biz aynı durumlardayız medical konusunda ama rahat olabilirsiniz ben dünden beri ayrıntıyla konuşuyorum 2 kez aradılar...Hem fiyatlar konusunda hem acil doğum konusunda...Kesinlikle geri çevrilme gibi birşey yokmuş...dün o kadar korktum ki kız telefonda öyle diince ama yanlış bilgi vermiş...Acile gittiğinizde mutlaka alıyorlar siz oranın doktoruna gitmeseniz bile kabul ediyorlar...Biz oraya gittiğimiz için doktora istediğimiz taktirde kendi doktorumuzuda çağırıyorlar...Doğuma çocuk doktoruda giriyormuş bebek için...Bebeğin ilk kontrolünü falan yapıyorlar bu doğum ücretinin içindeymiş...epidural konusunda prosedürde bi değişiklik olmuş...Anesteziyi doktora ve anestezi uzmanına bırakırsak extra ücret alınmıyormuş...ama fiyatlar aynen daha önce söylediğim gibi...Çok içim rahatladı valla ya o kadar korktum ki çünkü burda inanılmaz yakın bana hastane diğer doktorumuda bıraktım dedim ne yapıcaqm ben şimdi eskiye devam mı edicem ama Allahtan açıklığa kavuştu...Ben devam edicem medicale herşey çok güzel olucak artık buna inanıyorum...Hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...

Ay niye sakın medical parka falan gitmeyelim ya!:)) anlamıyorum burdaki bazı insanları bu kadar çelişkili ifadeler olablir yani: bir kere bütün özel hastanelerde nöbetçi doktoru normal doğumda çağırınca geliyomuş. egepolde böyle yapıyolar diye anlatmış hemen geliyolar süper müper ee medical parkta o anda dr yok inanamadık! e aynı durum arkadaşım objektif olcaksın ki kafa karıştırma boş yere burda. ayrıca normal doğum istediğin halde nerde yapıcana suyun geldiğinde karar veriyosan o da senin eksikliğin, kolayca karalamayalım dr veya hastaneleri ki biz de yeni hamileler olarak faydalanabilelim şu siteden. nerdeyse her gün takip ediyorum yeni tecrübe var mı diye bilgi edinme hakkımı kimse kötüye kullanmasın. medical parkta fiyat olayı da arkadaşların yazdığı gibiymiş 300+100+50=bu fiyat normal doğum ve kendilğinden gelişen sezeryanlar için. kan idrar testleri için filan ekstra para almadılar egepolle ikisi arasındaydım ben de ki hala tam değilim ama o tıklımtıkış hastanede 7 ay sürünmek... gökalp beye ilk randevumu 1buçuk ay sonrasına alabildim:S o zamana kadar medicale devam edicem memnuniyetim sürerse egepol iptal.

sağol canım...allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmak nasip etsin..bende medicale devam edicem.. herşey yolunda gidecek buna inanıyorum..olumsuz düşünceleri kafamdan silicem..yeni hastane ama herkes ilgili gerçekten..herşeye cevap veriyorlar.. yardımcı oluyorlar...yeni açılmış bir hastane daha fazla hasta çekmek için diğerlerinin yaptıklarını 2 kat fazla ilgi göstermeleri gerekir...haftaya çarşamba randevum var yine yazarım..giden arkadaşlarda yazmaya devam etsin...

kızlar muayne ucreti hakkında bılgısı olan varmı ssk lıya nekadar fark alıyolar bazı ozel hastaneler 12 alırken bazıları 35 alıyo burası nekadar alıyor bılen varmı..?

kızlar muayne ucreti hakkında bılgısı olan varmı ssk lıya nekadar fark alıyolar bazı ozel hastaneler 12 alırken bazıları 35 alıyo burası nekadar alıyor bılen varmı..?

canım ssklıdan toplamda 35 lira alıyorlar 12+23 olarak ayrı ayrı faturalandırıyorlar testlerden para almıyoruz dedi ama ben daha test yaptırmadım ayın 16 sında randevum var ikili test yaptırıcam umarım almazlar daha önce metropole gittiğimde 12 lira muayene 18 lira test ücreti ödemiştim inşallah burada ödemem

tşk ederim canım cok saol :)

cerensevda canm senin drun kim vedat bey mi??

arkadaşlar anestezi konusunda dr epidurale karar verirse ekstra ücret ödenmiyor, biz istersek mi 1350??

esperanza burdan yazmak zorundayım özelden yazma hakkım yok:)
egepol ile ilgili bu sitede çok iyi yorumlar var kendimde gidip gördüm çok kalabalık olması hoşuma gitmedi ama benim için önemli olan yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmasıydı o da var arayıp gökalp beye randevu aldık ama gidene kadar 3 buçuk aylık olucam:S medical park yeni açıldığı için hiç bir yorum olmaması emin olamamama sebep oluyodu ama rastgele kanamam olunca acilen gitmek durumunda kaldım ve hemen randevu alabildik doç.dr.mert göle... orda da yeni doğan yoğun bakım var ve küvöz sayısı bakımından izmirde tek, diğer hastanelerden bile bebek geliyomuş küvözlere. şimdilik ben mert beyle devam edicem. bi tane daha doç var vedat. bi de merve hanım var izmir tepecikten gelmiş ona da iyi diyolar sonuçta köklü hastane bu yönüyle de güven veriyor. fiyat olarak normal düşündüğüm için epidural normali sormadım canım 3 hafta sonra gittiğimde sorarım hepsini ama senin az kalmış bence git bi konuş fiyat olayını. telefonda cevap vermiyolar dr aracılığıyla istek gönderince gittiğinde kesin cevap alırsın. her ikisinde de rahat bi doğum geçireceğini düşünüyorum inş. tecrübelerini bekliyoruz..:)

Son düzenleme:
cerensevda canm senin drun kim vedat bey mi??

arkadaşlar anestezi konusunda dr epidurale karar verirse ekstra ücret ödenmiyor, biz istersek mi 1350??

evet vedat bey canım... randevu alırken en yakın tarihe onu verdiler bende onda başladım..umarım iyi bir doktordur..genç bir dr. ege doğumevinden gelmiş...bu hafta randevum var doğumuda konuşcam..benimki mecburi sezeryan olacak epidural farkını tekrar sorarım...sen egepola devammı ediyorsun...benim ikinci doğumum...ilk doğumda tek bir dr sonuna kadar gittik.. çok para harcadım..bu sefer dr ve hastane dğiştirip duruyorum:)) hayırlısı inşallah herşey yolunda olur hepimiz için..

canım sımdıden hayırlı ugurlu olsun..ınsallah saglıklı sorunsuz bır dogum gecırır saglıklı bebegıne kavusursun..ben daha hamıle bıle degılım ama yenı yenı dusunmeye basladım.Bu yuzden arastırmaya basladım.Ben bornova da oturuyorum.Buraya en yakın sıfa hastanesı var.Ama cok da oven kısı gormedım.Kent ı dusunuyordum ama kendı ozel dr um orayı kotuledı.Ben de arastırırken medıkal park ı gordum ve bayıldım.Tabı dr umunda soyledıgı muhım olan dort duvar degıl.Ama o da ınsanın psıkolojısı ıcın onemlı bence.Sen gıttıgın ıcın sana sunu sormak ıstıyorum;orda gıttıgın dr senın dogumun gece de olsa haftasonu da olsa gırebılecek mı?Yanı nobetcı dr mu gırecek mesaı dısındakı dogumuna?Bana bu olay sacma gelıyor..

ben de dr değiştiriyorum hamileliğimn başından beri. izmirin yabancısıyım onun için böyle oldu. epidural isterim ben şahsen, ama fiyat farkının bukadar fazla olması beni düşündürdü biraz. umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…