izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar;
Ben 31 haftalık hamileyim doktorumu değiştiriyorum ve medical parka gitmeye karar verdim.Hastaneye gittim gezdim fiyat aldım.Normal doğum 300 tl özel oda farkı 100 tl+refakatçı 50 tl, zorunlu sezeryan 350 tl özel oda farkı 100 tl+refakatçı 50 tl...Ben epidural anestezi ile normal doğum yapmak istediğimi belirttim o zaman durum değişiyor...epidural anesteziyi sgk karşılamıyor dediler ve özel oda dahil 1750 tlye mal olucak...4 tane kadın doğum uzmanları var...1 tanesi doç.dr. Mert Göl...Ayrıca fark yok hepsinde sgk kullanarak muayene olabiliyorsunuz...Ben Mert bey çok yoğun olduğundan sabırsızlık yaptım 1 hafta önce gitmek için Vedat beyi tercih ettim...Yarın ilk kez gideceğim fikirlerimi söylerim tekrar...Bu arada hastane gerçekten çok temiz ve güzel...Çalışanlar da çok ilgililer...Odalarıda gayet güzel...internet sitesinde zaten hastane içini görebiliyorsunuz...Bakalım hayırlısı artık hepimiz için hayırlı doğumlar

hastanenın yerı tam olarak nerede bırde epıdural parası nekadr ıstıyorlar

1mılyar 350 mı epıdural parası yuhhh dıcem ayıp olmazsa benmı yanlıs hesapladım:))300 normal dogum 100 özel oda 50 de refakatcıyse 450 eee 1350tl kalıyor epıdurale bır epıduralede odakr para verılmezkı ınsaf ya

canım bence en güzeli birebir gidip fiyat araştırması gerekir
telefonda fiyat vermiyorlar ben çok kere aradım ama doğum konusunda
hiç fiyat alamadım

çok pahalı bence. sgk anlaşmalı hiçbir hastane bu kadar yüksek ücret talep etmiyor. ben doğum fotosu da dahil, refakatçi ücreti de dahil,epidural sezaryene 690 lira ödedim egepol'de ve bebek gibi baktılar. sonuçta her yerde yapılan işlem aynıyken bu yüksek ücret neden?

Benimde randevum yarın vedat beyle...sende bugün izlenimlerini anlatırsan sevinirim..herkese faydalı olur ... ama fiyatlar konusunda bu kadar çelişki olunca açıkçası bendede tereddütler oluyor.. en fazla 700 diye gidip sonra çıkışta 2000 tl ödeyeceksek kalsın valla...

Evet çok değişik şeyler söylenmiş fiyatlar konusunda...Bugün gideceğim akşam yazarım mutlaka bide tekrar bi konuşayım fiyat konusunda...Benim merak ettiğim şeyler var doğumla ilgili işleyişleri nasıl doktorla konuşacağım...Sgk epidural anesteziyi karşılamıyor dedi medical park şaşırdım bende?diğer hastanelerde doğum yapan arkadaşlarım var extra bişey vermediler ve aradaki fark 1350 tl bende biraz tereddüt yaşıyorum açıkçası ne gelicek başımıza diye ama bugün hem doktorla hem hstaneyle iyice ayrıntıyla konuşacağım.

Kızlar dün gittim.Vedat uluğ genç bir doktor.Daha önce tepecik doğum hastanesinde çalışmış...çok kafa dengi hoş sohbet biri...bunun dışında sezeryan onun için sonraki plan öncelik normal doğum bende böyle istediğim için bu konuda hem fikiririz...Tek hoşuma gitmeyen şey medical parkta eğer gece ve hafta sonu doğum yaparsanız nöbetçi kimse o doğuma giriyor yani gittiğiniz doktorda doğum yapmak istiyorsanız ya hafta içi gündüz yapıcaksınız yada ona denk gelicek nöbet...Bunların dışında fiyatlar daha öncede söylediğim gibi...

benimde randevum bugün vedat beyle..inşallah memnun kalırım.. genç olması inşallah dezavantaj olmaz... bütün hastaneler nöbetçi doktor sistemiyle çalışıyor anladığım kadarıyla..benim saati günü belli sezeryan olacağı için bu konuda bir problemim olmaz sanırım.. ücretleride makul ve değişmezse bana çok yakın olacağı için buraya devam ederim inşallah..uzak hastanelerde yollarda vakit geçirmek istemiyorum karnım burnumdayken..Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin arkadaşlar..doğum yaklaştıkça heyacanda başlıyor...

ben ılk dogumumu manısada özel bır hastanede yapmıstım sgklydı epıdural ıcın dogum aprasına +150 tl fark alınmıstı okdar

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende bugun medical park hastanesine gittim vedat beye hastenenin güzelliği anlatılamaz gördüğüm en güzel hastane diyebilirm 5 yıldızlı otel misali vedat beye randevu almıştım memnun kaldım her sorduğum soruya gayet güzel cvplar verdi muayene ücreti ssklıya 12+23 yani 35 tl ödedim 23 gün sonra tekrar gel dedi ama ben mert beyden randevu aldım doç dr diye bakalım ondan memnun kalmazsam tekrar vedat beye giderim sanırım doğum ücretlerini sordum normal doğum 300 +100 oda +50 refakatç mecburi sezeryan 340 +100 +50 diğerlerini sormadım normal doğum istediğim için tabiki bu fiyatlar şimdinin fiyatları benim doğuma kadar fiyatlar artabilirmiş

ben ılk dogumumu manısada özel bır hastanede yapmıstım sgklydı epıdural ıcın dogum aprasına +150 tl fark alınmıstı okdar bırde yukardada sormustum göremn olmamaıs sanırım hastane nerde????

karşıyaka da yeni girne bulvarında adres internet sitesinde yazıyor bakmışsındır belki ama yinede yazayım bakmadıysan Yeni Girne Bulvarı 1825 Sok. No:12 Karşıyaka / İzmir

karşıyaka da yeni girne bulvarında adres internet sitesinde yazıyor bakmışsındır belki ama yinede yazayım bakmadıysan Yeni Girne Bulvarı 1825 Sok. No:12 Karşıyaka / İzmir

tskler baktım bende az önce ben balcovadayım cok uzakmıs bana henüz hamıelo degılım ama yaklın hastane ıı oluyor bırde benım ılk dogumumda sezerayan epıdurallı oyönden bukdar epıdural farkı almaları kötü(

evet bende yakın diye tercih ettim zaten egepol bu konuda iyi diye duydum buradan ama orada bize çok uzak epıdural hakkında pek bilgim yok hem normal hem sezeryen de oluyo demek bide felç kalma riski varmış neden böyle bi riske girilir ki allah korusun ben sancımı çekerim paşa paşa o riske giremem

bende vedat beye muayene oldum..çok genç gerçekten..hastane çok güzel ve çalışanlar çok ilgili... 35 tl muayene parası ödedim.. sezeryan için 350 tl özel oda istenirse farkı var refakatçı 50 tl..epidural olursa 150 tl dediler galiba fark olarak.. bana çok yakın o nedenle buraya devam etmeyi düşünüyorum... benim doğum ocak sonu gibi... yılbaşından sonra fiyatlarda %10-20 gibi bir değişiklik olabilir dendi...

epiduralde ne kadar fark ödeniyor kafam karıştı...

esperanza canım bana söyledikleri 150 tl fark alınıyormuş.. hastane içinde fiyat verme bölümü var.ordan sordum yani normal sezeryan 350 epidurale +150+50 refakatçi parası toplamda 550 tl olur.. özel oda istersen 100 tl fark alıyorlarmış.. bana denilen öyle .. ama bazı arkadaşlar farklı şeyler söylüyor..yeni yılda %10 kadar artış olabilir dendi bana...odalara baktım.normal odalarda 2 yatak var..ama 5 yıldızlı otel konforunda gerçekten.. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..herşey yolunda giderse bunlar önemli değil..sen egepola gidiyorsun galiba... ben burası yakın olduğu için burayı tercih ettim.. çalışıyorum eşimde şehir dışında görevde o nedenle yakın olursa benim için çok iyi olacak...

Merhaba
Bende aynen senin gibi vedat beye gittim daha öncede yazmıştım şimdi de mert beyden randevu aldım doç diye:)bana söylenen fiyatlarda aynı ama epiduralde fiyat verme bölümünden farklı verdiler fiyatı hatta ordaki bayan yazarak bütün fiyatları verdi listede elimde:)normal doğum aynı 300+100+50,zorunlu sezeryan 350+100+50 ama ben epiduralle normal doğum istiyorum dedim o zaman farklı dedi 1750 tl hatta verdiği fiyatların olduğu kağıtta parantez içinde özel oda dahil yazdı ama yinede herkeze çok farklı fiyat söylüyorlar sanırım bu fiyat konusunda benimde kafam karışıyor!bakıyorum herkez başka bişey söylüyor?bunlar 20 günlük fiyatlar dendi artık her gittiğimizde sorcaz herhalde:)

Sİz bence fiyatlarını bırakın ben dogum yapıyorum diye acile gittim yapabileceğimiz bı şey yok kadın dogum acilimiz yok dediler.doğurmak uzereydim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…