ben kendi deneyimimi paylaştım, elbette başka deneyimler de vardır. İyi olan hemşireler de vardı ama gece bebeğin ağlarken çaresizce hemşire beklerken ve acı içinde hemşire aramaya çıkarken yaşanılan anılar daha çok hatırlanıyor...Çocuk doktoru yüzünden ise çocuğum 3 gün harap oldu, bizi yanlış yönlendirmiş ve k.doğum doktorumuza başka bir çocuk doktoru sorduğumuzda hiç duruma şaşırmadan yeni doktor tavsiye etti (ondan gayet memnun kaldık). Demek ki öncekinden şikayetçi olan çokmuşBir arkadaşım orda yeni doğum yaptı Dr. Merve Biçer. Arkadaşım mesela tam tersi çok memnun kalmış doğum ekibi çok iyi dedi hemşireler nerdeyse saçını okşuyorlar doğumda. Kime inanacağım şaşırdım artık...
bende vedat beye gidiyorum fakat doğum ücreti nedir hastaneden laf almak sorun bir kan fiyatı soruyoruz surat beş karış nedir bu doğum ücreti sgk lıyım ben bilgi verirmisiniz arkadaşlar yeni zamla birlikte ne kadar oldu
ben epidural normal doğuma 1400 tl+90 tl yatak parası verdim. sezeryan 2000 tl+90 tl yatak parası idi. ama son zamdan sonra artmıştır bayağı. muayene ücreti 42'den 78'e çıkmış, belki oranlayarak yaklaşık bir fiyat bulabilirsiniz. ama en sağlıklısı Esra Hanım var fiyat almada, onunla bir görüşün isterseniz.
bu esra hanım hastanedemi nerede kadın doğum bölümünün içindemi yoksa ayrı biyredemi
esra hanım 4. katta, doğum katında. özel odası var. telefonla da fiyat veriyor: 0530 510 76 14
aradım görüştüm sgk lı fiyat olarak epidural dahil 1664 normal 2000 tl sezeryan dedi. 2014 fiyatları daha açıklanmamış ama pek fark olmazmış öyle belirtti bilginiz olsun diye söyledim.
Kızlar bende bugün aradım medical park izmirdeki esra hanımı 2014 fiyatları biraz artmış kafam karıştı ne yapacağım bilemiyorum.Daha uygun güvenilir temiz sgk ile anlaşmalı özel hastane var mı ki
canım ne kadar olmuş bende medical parka gidiyorum ne kadar dedi ücretleri paylaşırmısın
canım ne kadar olmuş bende medical parka gidiyorum ne kadar dedi ücretleri paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?