izmir medical park hastanesinde doğum yapmak?

Bir arkadaşım orda yeni doğum yaptı Dr. Merve Biçer. Arkadaşım mesela tam tersi çok memnun kalmış doğum ekibi çok iyi dedi hemşireler nerdeyse saçını okşuyorlar doğumda. Kime inanacağım şaşırdım artık...

ben kendi deneyimimi paylaştım, elbette başka deneyimler de vardır. İyi olan hemşireler de vardı ama gece bebeğin ağlarken çaresizce hemşire beklerken ve acı içinde hemşire aramaya çıkarken yaşanılan anılar daha çok hatırlanıyor...Çocuk doktoru yüzünden ise çocuğum 3 gün harap oldu, bizi yanlış yönlendirmiş ve k.doğum doktorumuza başka bir çocuk doktoru sorduğumuzda hiç duruma şaşırmadan yeni doktor tavsiye etti (ondan gayet memnun kaldık). Demek ki öncekinden şikayetçi olan çokmuş

Arkadaşlar sgk üzerinden doğum yapan varmı ücret nekadar ödediniz acaba ?
özel olarak doğum yapanlarda yazabilirse sevinirim
bir yakınım oraya gitmek istiyor benim doktorum orda çalışıyor şimdi ama fiyatlar konusunda araştırma yapıyoruz durumu pek iyi değil...

Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.Ben de Vedat beye bulabilirsem Cumartesi günü muayene olmak isterim..

Cuma günü ilk defa Merve Hanım'a gittim.Memnun kaldım.Açıklayıcı bilgiler verdi.Ama Sada'daki Şule Hanım mı yoksa Merve Hanım mı bilemiyorum İkisi de gayet iyi

Arkadaşlar, ben de mayıs ayında Medical Park Karşıyaka'da doğum yaptım. Doktorumuz Vedat Bey'di. Epidural normal doğum yaptım. Vedat Bey harika bir insandır, ilgilidir, sıcaktır. Ve doğum esnasında o kadar rahattı ki, benim de hiç stresim kalmadı. 13:00'da doğum başladı, 13:05'te bebeğim doğmuştu. Dikişlerimi yaparken ıslık çalıyordu, o kadar rahat yani :) İnşallah hepinizin doğumu böyle rahat geçer...

Doğum sonrası hizmetten biz de memnun kalmadık malesef. Bebeğimi uyandıramadık bütün gece, bir Allah'ın kulu yardım etmedi, bakıp bakıp gittiler, üzüntüden perişan olduk. Çocuk doktoru başka biri vardı, Ali Bey değil, ondan da memnun kalmadık.

Özetlemek gerekirse, hastane ve doktordan çok memnunduk, gündüz hizmet veren hemşire ve ebelerden de, ama sanırım gece nöbetindekiler hastalara yetişemediklerinden ilgisiz davranıyorlar.

Hepinize rahat bir hamilelik ve doğum dilerim...

bende vedat beye gidiyorum fakat doğum ücreti nedir hastaneden laf almak sorun bir kan fiyatı soruyoruz surat beş karış nedir bu doğum ücreti sgk lıyım ben bilgi verirmisiniz arkadaşlar yeni zamla birlikte ne kadar oldu

ben epidural normal doğuma 1400 tl+90 tl yatak parası verdim. sezeryan 2000 tl+90 tl yatak parası idi. ama son zamdan sonra artmıştır bayağı. muayene ücreti 42'den 78'e çıkmış, belki oranlayarak yaklaşık bir fiyat bulabilirsiniz. ama en sağlıklısı Esra Hanım var fiyat almada, onunla bir görüşün isterseniz.

bu esra hanım hastanedemi nerede kadın doğum bölümünün içindemi yoksa ayrı biyredemi

aradım görüştüm sgk lı fiyat olarak epidural dahil 1664 normal 2000 tl sezeryan dedi. 2014 fiyatları daha açıklanmamış ama pek fark olmazmış öyle belirtti bilginiz olsun diye söyledim.

Ben hamilelikten önce de bir çok doktora gittim genelde doktorlar süreyi iyi kullanmak için kısa ve öz cevap veriyorlar. Ama bu cevaplar aslında insanı tatmin etmiyor. En son Medical Park Hastansindeki Doktor Gülçin'e gittim. İnanın hiç bu kadar ilgili ve bilgili bir doktor görmedim. Hamile kaldıktan sonra da ona gitmeye devam ettim. İnşallah doğumu da o yapacak.

Ben hamilelikten önce de bir çok doktora gittim genelde doktorlar süreyi iyi kullanmak için kısa ve öz cevap veriyorlar. Ama bu cevaplar aslında insanı tatmin etmiyor. En son Medical Park Hastansindeki doktor Gülçin'e gittim. İnanın hiç bu kadar ilgili ve bilgili bir doktor görmedim. hamile kaldıktan sonra da ona gitmeye devam ettim. İnşallah doğumu da o yapacak.

aradım görüştüm sgk lı fiyat olarak epidural dahil 1664 normal 2000 tl sezeryan dedi. 2014 fiyatları daha açıklanmamış ama pek fark olmazmış öyle belirtti bilginiz olsun diye söyledim.

merhaba, özelden cevap yazamıyorum. lütfen mailinizi ayrık olarak yazın, diğer türlü kabul etmiyor, yardımcı olmaya çalışayım.

Kızlar bende bugün aradım medical park izmirdeki esra hanımı 2014 fiyatları biraz artmış kafam karıştı ne yapacağım bilemiyorum. Daha uygun güvenilir temiz sgk ile anlaşmalı özel hastane var mı ki

canım ne kadar olmuş bende medical parka gidiyorum ne kadar dedi ücretleri paylaşırmısın

canım ne kadar olmuş bende medical parka gidiyorum ne kadar dedi ücretleri paylaşırmısın

en son 1 ay önce ben konustumm. normal 1900 sezeryan 2400 dediler bu fiyata oda suslemesı ve foto dahilmiş tabı foto sezeryanda var.. daha degısıklık oldumu bılmıyorm . benım doğumumda hazıranda ozamana kadar degısırmıı onuda bılmıyorm (( doktorum cok iyi ama bu çocuk doktoru ve hastane calısanları hakkında yazılanları duyunca cook tedırgın oldumm .
medical parkta doğum yapmış arkadaşlar lütfen yorum yapınn memnun kaldınız mıı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…