izmir medical park hastanesinde doğum yapmak?

kızlar bende medikalpark merve hanıma gidiyorum bu hafta gittiğimizde doğum fiyatlarını almak için esra hanımın yanına gittik. normal doğum 1600 , sezeryan doğum 2500 dedi.Her iki doğumda epidural anestezi ile oluyormuş.1 gece yatış +oda süslemesi + eco doğum foto paketi +bebeğin ve annenin muayene ve tahlilleri dahil halleriymiş bu fiyatlar. Eğer fazladan 1 gece daha yatmak gerekirse 192 tl ek ücret alıyorlarmış bilginiz olsun

Canım benimde 32 haftam bitiyor bugün.Başkentte Mesut beye gidiyorum ama niyeyse içime sinmiyor bi türlü.Yarın için merve hanıma randevu aldım.Bu haftadan sonra doktor değiştirmek nasıl olur bilmiyorum ama senden merve hanımla ilgili bilgi alabilirmiyim? Doğumada az kaldı baya o yüzden bilgilendirsen çok sevinirim..

canım ben 20 haftadır merve hanımdayım çok memnunum çok şeker bi dr , anlayabileceğin dilden konuşuyor.ultrasonda bebeği iyice inceliyor,sen hiç bişey sormadan o hepsini söylüyor.en ufak bi problem oluşursa insanı germeden olumlu düşündürüyor. şimdiye kadar bi problem yaşamadığım için ona devam ediyorum ama inşallah hep böyle devam eder.Bu arada kafanı karıştırmak istemem ama 18 eylülde 2013de bi yakınım prof.mesut beyde sezeryan doğum yaptı kontroller boyunca mesut beyden çok memnundu ancak doğum esnasında bebek su yutmuş nefes problemi oluşmuş bende hastanedeydim anne geldi bebek yok bizi endişe tuttu.hemşireler çok ilgisiz açıklama yapmadılar.bebeğin bebek yoğun bakım ünitesine konması gerekiyormuş hastanede yokmuş sadece 1 tane küvez varmış o da yetersiz tabi başka hastaneye kendi çabalarımızla bebeği yolladık anne demirköprüdeki hastanede kaldı mesut hoca bi kere bile gelip durumuna bakmadı annenin bir kaç saat sonrada hemşireyle bi yazı yollamış imzalamamız için doğum esnasında bebekte bi özür oluşmuşsa ne dr, ne de hastane sorumlu değildir diye çok canımız sıkıldı imzalamadık tabi doktorla konuşmak istedik ameliyatları çok müsait değil dediler.Her nerde doğum yaparsan yap inşallah senin ve bebeğin için hayırlı bi yer olur sağlık sıhhat içinde bebeğine kavuşursun. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim sana

arkadaşım peki bişey daha sorabilirmiym?
SGK güvencesi olanlar için bu ücretler değişiyor mu bir bilgin var mı ? emekli sandığı yada ssk

arkadaşım peki bişey daha sorabilirmiym?
SGK güvencesi olanlar için bu ücretler değişiyor mu bir bilgin var mı ? emekli sandığı yada ssk

Bize sgk var mı diye sordu var dedik ondan sonra bu fiyatları verdi canım.Gidersen 4. katta esra hanım var ordan sende fiyat al bakalım sana ne diyecekler

Bize sgk var mı diye sordu var dedik ondan sonra bu fiyatları verdi canım.Gidersen 4. katta esra hanım var ordan sende fiyat al bakalım sana ne diyecekler

Tamam canım teşekkür ederim. İşten izin alınca giderim ancak peki her muayanede ücret alıyorlar mı bu fiyatlandırmayı bilirsem karar vericem artık

Tamam canım teşekkür ederim. İşten izin alınca giderim ancak peki her muayanede ücret alıyorlar mı bu fiyatlandırmayı bilirsem karar vericem artık

muayene fiyatı 78 tl canım ,10 gün içersinde bi daha gidersen ücret ödemiyorsun 10 günü geçersen aynı muayene ücretini tekrar alıyorlar

tatlım bende merve hanııma gıdıyorum suana kadar ılgılı bır doktordu ama dogum konusunda da bı hassasıyeti varmı acaba bı bılgın varmı doguma grıyomu normal de olsa ben sadce sezryna grdıgını bılıyorum

arkadaşlar benim önceki doğumumuda yaptıran doktoruma gidiyorum yeni ultrasona girdim her çok normal gidiyor...3,5 ay sonrada kent hastanesi olabilir doğum için diye düşünüyorum,doktorum hasan yıldız girecek yine doğumuma ,şimdilerde maya kadın sağlığında normal kontrollerimi oluyorum,her alet son teknoloji ve yeni, doktorum kafama takılan en küçük soruyu bile açıklıyor ve ne zaman istesem ulaşabildiğim için doktoruma her an yanımda gibi hissediyorum bu güven duygusuda bana açıkcası cesret veriyor...

Son düzenleme:

ben daha 8 hafta civarında hamileydim canım sordum doğuma siz mi giriyorsunuz ya da kime denk gelirsem o mu girecek dedim normal olursa. %90 ben gireceğim dedi. %90 dememin sebebi de konferans için şehir dışında olursam yada kendi çocuğumla ilgili bi sıkıntı olmazsa doğumda beraberiz dedi. sende muayeneye gittiğinde bi sor istersen kafanda soru işareti kalmasın

Ben hastaneden de doktorum merve hanımdan da çok memnunum, doktor ve hastane ekibi çok önemli...
Doğumumda güzel olucak inanıyorum buna

Medical park izmirde yakın zamanda doğum yapan var mı deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen?

Bir çok tanıdığımın uyarmasına aldırış etmeden ismine güvenerek doğumum için medical park İzmir Karşıyaka hastanesini tercih ettik. Geçtiğimiz pazar doğum yaptım. 4 günde 2 farklı doktor 3 kere bebeğimizi kontrol ederek hiçbir şeyi yok dediler. En sonda cuma günü. Cumartesi akşamı neden bilmiyorum içime sinmedi Behçet uz çocuk hastanesine de götürdüm kontrole. Doktor neden bu kadar geç kaldınız dedi, (oysa ki saatler önce medical parkta çocuk doktoru kontrol etmişti) ege üniversitesine sevk etti. Ege üniversitesinde çocuğum 7 gün yatış aldı. Bebeğimiz enfeksiyon kapmış. Geç kalınsaymış, kana karışsaymış kaybetme ihtimalimiz varmış. Ağlamaktan sesim çıkmaz oldu... Ne desem bilemedim...
Aklınızda olsun bebek doğunca göbek bağının temizliği hakkında bir şeyler yapılması gerekliymiş. Bize kimse söylemedi 3 kere kontrolde de kimse bir terslik var demedi. Allah Ege Üniversitesi ve Behçet Uz Hastanesi çalışanlarından razı olsun. Ne varsa devlet hastanelerinde var.. Oranın doktorları bir görüşte anladı bir sorun olduğunu...

Çok geçmiş olsun yazdıklarınıza üzüldüm....Peki hiç birşey yokken mi alıp bebeği Behçet Uz'a götürdünüz.?Behçet Uz da normalde berbat bir hastanedir ki size iyileri gelmiş..7 yaşında bir oğlum var tecrübelerim ile sabittir....Ama ben medicalden sonra çocuğumda hiç bir huysuzluk olmasa durduk yere götürmezdim Behçet Uza..Siz neden götürdünüz acaba merak ettim?

İlk çocuğumuz daha önce hiç göbek bağı da görmedim ama bi garip geldi görünüşü nedense.. Başlangıç yerinin rengi bi farklı geldi.. Dedik içimizde kalacağına bir de oraya gösterelim...

Behçet uzu bilmiyorum ilk tecrübem zaten yer yok alamayız dediler ancak ön muayeneyi yaptılar.. İyi ki de egeye sevk ettiler. Dediğim gibi Behçet uzu bilmem ancak ege nin doktorlarından çok memnun kaldık. Ha eksikleri yok mu var. Yemeklerin yanında kaşık yok sebillerinde plastik bardak yok ama olmazsa olmasın çocuğumuzu sağlığına kavuşturdular... Allah razı olsun..

Anlıyorum büyük geçmiş olsun tekrar...Rabbim evlatla sınamasın..Her hastanede iyi kötü tecrübeler var işte malesef....Umarım bir daha yaşamazsınız..

Merhaba,6haftalik.hamileyim doktor arayisindayim.ve medicaldeki merve hanimin yorumları cok olumlu geldi bana fakat.dogum.ucreti 2015.sgk ne.kadar.bilgisi olan var mi?birde yapilan testler.falan.icinde ekstradan odeme yapiliyormu bilgisi olan paylasabilir mi lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…