Merhaba,6haftalik.hamileyim doktor arayisindayim.ve medicaldeki merve hanimin yorumları cok olumlu geldi bana fakat.dogum.ucreti 2015.sgk ne.kadar.bilgisi olan var mi?birde yapilan testler.falan.icinde ekstradan odeme yapiliyormu bilgisi olan paylasabilir mi lutfen
merhaba canım bende medikalpark izmire gidiyorum. doğum ücretini sorduk daha 2 hafta önce normalde sezeryanda aynı fiyatmış 2900 tl.Merhaba,6haftalik.hamileyim doktor arayisindayim.ve medicaldeki merve hanimin yorumları cok olumlu geldi bana fakat.dogum.ucreti 2015.sgk ne.kadar.bilgisi olan var mi?birde yapilan testler.falan.icinde ekstradan odeme yapiliyormu bilgisi olan paylasabilir mi lutfen
Bende.gidip bizzat ogrendim.sonradan 2500 ve 3000 arasi.dendi fakat.bu paketin icindeki bazi ekstaralari cikartinca mesela oda.susleme falan ozaman.fiyatta düşüyormuş diye duydum.baska.bi.gidendenmerhaba canım bende medikalpark izmire gidiyorum. doğum ücretini sorduk daha 2 hafta önce normalde sezeryanda aynı fiyatmış 2900 tl.
Bende cigdem hanimla basladim bir hafta once yorumlarini okudum herkes Cok memnun diye.gittim bende.begendim.yaklasimini :) fiyatida gidip ogrendim 2500-3000 aarasiymisslm ben çiğdem hanım a gidiyorum doğum 2-2,5 arası diye duydum kontroller 78 tl ile başladı ama sonra devamlı hasta olunca 70 e indi ayrıca tahliller içinde para ödeniyor benim ilk doğumu çiğdem hanım yaptığı için başka bir hastane ve doktor arayışına girmek istemedim açıkçası çünkü çok memnunum biraz pahalı ortalamaya göre ama işte doktorum olsun istedim yine
tam ayrıntılı söyliyeyim ozaman. 2900 fiyat içinde oda süslemesi mini fotograf paketi falan varmış. onları cıkarırsan 2570 tl oluyor. ama fiyat alma bölümündeki kadın cıkartırsanız hiç bi şekilde oda süslemesi yapmanıza izin verilmiyor dedi. yani her odanın kapısında mavi pembe tüller varken bizimkinde olmazsa olmaz :) bunuda çok iyi biliyolar bizi en zayıf noktamızdan vuruyorlar 1 defa oluyo olmuşken tam olsun :) düğünlerdede böyle olur bilirsiniz. herkes herşeyin en pahalısını en iyisini ister pastacısı kuaförü fotografcısı ayrı bahşiş ister falan filan işte.....Bende.gidip bizzat ogrendim.sonradan 2500 ve 3000 arasi.dendi fakat.bu paketin icindeki bazi ekstaralari cikartinca mesela oda.susleme falan ozaman. fiyatta düşüyormuş diye duydum.baska.bi.gidenden
Benimde duydugum kisi dediki suslemeyi cikarttiklari halde yinede Kapiya tul ve bebek yataginin etrafini Suslemisler vallahi anlamadimtam ayrıntılı söyliyeyim ozaman. 2900 fiyat içinde oda süslemesi mini fotograf paketi falan varmış. onları cıkarırsan 2570 tl oluyor. ama fiyat alma bölümündeki kadın cıkartırsanız hiç bi şekilde oda süslemesi yapmanıza izin verilmiyor dedi. yani her odanın kapısında mavi pembe tüller varken bizimkinde olmazsa olmaz :) bunuda çok iyi biliyolar bizi en zayıf noktamızdan vuruyorlar 1 defa oluyo olmuşken tam olsun :) düğünlerdede böyle olur bilirsiniz. herkes herşeyin en pahalısını en iyisini ister pastacısı kuaförü fotografcısı ayrı bahşiş ister falan filan işte.....
çok ilginç ya sorması ayıptır siz pazarlık falanmı yaptınız. herkese farklı bi fiyatmı veriyolar bize direk 2900 tl dedi. oda süsü falan almazsak en sade haliyle ne olur dedim 2570 tl ama ozaman odanızı süslemenize izin verilmiyo dedi. çok ilginç hiç 2200 tl gibi bi rakam telafuz etmedi.bu arada mini fotograf pakleti nasıl oluyo kaç poz cekiyolar. sadece ameliyattamı cekiyolar?biraz anlatırmısın?Merhaba 14 ocak 2015 tarihinde Medical Park ta doğum yaptım..Doktorum Çiğdem Hanımdı..Sezeryan ile doğum yaptım..Doğum ücretinde süsleme paketini almak zorunda değilsiniz..Siz bu paketi almasanız bile zaten kapı süsü ve hastanenin ikramı olan lohusa şerbeti ile lokum geliyor..Dolayısıyla çok şaşalı birşeyler istemiyorsanız gerek yok..Ben mini fotoğraf paketi aldım süsleme almadım...Doğum 2200 lira fotoğrafçıda 400 500 civarıydı...Memnuniyet derseniz evet Çiğdem Hanım harika bir dr...Ama çocuk doktorları derseniz asla Allah düşürmesin derim....Hastane temiz odalar güzel ama gerisi yalan...Bir daha doğursam orda yaparmıyım asla yapmam.....Tavsiye etmiyorum....
Merhaba,ben eylul 24te dogum yaptim medicalde apar topar bayramin birinci gunu :) kendi doktorum yoktu bayram dolayisi ile zekeriya bey yapti dogumumu ve inanilmaz memnun kaldim doktorumdan,ekibinden ve dogum seklimden.sonrasinda toparlanmam ayaga kalkmam cok kolay oldu. Kim sorsa memnuniyetimi anlatiyorum.Arkadaşlar doğumum inşallah haftaya sezeryan. Doktorumdan cok memnunum ve ben bu hadtabede dış gebelik ameliyatı oldum memnun kalmıştım. süslemeli (kapı beşik süsü,bebek şekeri, balonlar, takı yastığı vs.) ufak fotoğrafçı paketiyle 3475, fotoğrafçı 475. Yakın zamanda doğum yapan ya da buraya yazan arkadaşlardan sonrasında medikalde doğuran var mı?
Hayırlısı olsun teşekkür ederim bilgiler için çok sevindim memnun kalmana. Bende. ameliyatımdan memnun kaldım umarım doğumumda sorunsuz geçer.Merhaba,ben eylul 24te dogum yaptim medicalde apar topar bayramin birinci gunu :) kendi doktorum yoktu bayram dolayisi ile zekeriya bey yapti dogumumu ve inanilmaz memnun kaldim doktorumdan,ekibinden ve dogum seklimden.sonrasinda toparlanmam ayaga kalkmam cok kolay oldu. Kim sorsa memnuniyetimi anlatiyorum.
İnşallah Allah yardimcin olsun :)Hayırlısı olsun teşekkür ederim bilgiler için çok sevindim memnun kalmana. Bende. ameliyatımdan memnun kaldım umarım doğumumda sorunsuz geçer.
Ne kadar ödediniz ve kendi doktorunuz kimdi acaba bende vedat beye gidicem bu hafta doğumu orda düşünüyorumMerhaba,ben eylul 24te dogum yaptim medicalde apar topar bayramin birinci gunu :) kendi doktorum yoktu bayram dolayisi ile zekeriya bey yapti dogumumu ve inanilmaz memnun kaldim doktorumdan,ekibinden ve dogum seklimden.sonrasinda toparlanmam ayaga kalkmam cok kolay oldu. Kim sorsa memnuniyetimi anlatiyorum.
Benim doktorum vedat bey bende cevaplamak istedim.Ne kadar ödediniz ve kendi doktorunuz kimdi acaba bende vedat beye gidicem bu hafta doğumu orda düşünüyorum
Tşkler canım doğum için yine vedat beyi tercih etttin sanırım bende ona gidicem bakalım kısmetse medicalde yapmak istiyorum doğumu umarım kabul eder beni hastası olarakBenim doktorum vedat bey bende cevaplamak istedim.
Kendisi beni dış gebeliğimde ameliyatta etti. Cok bilgili efendi sade bir doktor soğukkanlı ve cidden ona gidiyorsak evhamlanmaya hiç gerek yok pat diye söylüyor bişey varsa :)), Allah korusun.
Benim haftaya doğumum için aldığım fiyat süslemeli 3000. Sgklıyım. Doğumda nakit ödeniyormuş. Ameliyatımda doğumhanede olmustu ve o katta yatmıstım 1 gece cok memnun Kalmıştım.
Eder tabi. Evet vedat beyden başkasına güvenemem herhalde gibi geliyor. Benim arkadasımında doktoru.Tşkler canım doğum için yine vedat beyi tercih etttin sanırım bende ona gidicem bakalım kısmetse medicalde yapmak istiyorum doğumu umarım kabul eder beni hastası olarak
3000liranın içinde neler var canım fotoğrafçı falan var mı birde sezeryan mı olucaksın bu arada ben normal düşünüyorumEder tabi. Evet vedat beyden başkasına güvenemem herhalde gibi geliyor. Benim arkadasımında doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?