izmir medical park hastanesinde doğum yapmak?

Medicalde doğum yapıcam Fotoğrafçı olayı nasıl olucak bilemiyorum fotoğrafçıyı biz arıyomuşuz doğumun hangi aşamasında aramam lazım bilemedim çğnkü normal doğum yapıcam doğum kaç saat sürerse yanımızda mı kalıyo fotocu acaba bilgisi olan var mı

merhaba arkadaslar bende medical park merva hanım gıtmeyı dusunuyorum 8 haftalık hamıleyım ve cok kararsız kaldım burda baska doktor ısımlerı cok memnun olanlar var kafam karısık

Medikal park Merve hanıma güden var mı lütfen bilgi verdin ayin 15 gıtmeyi düşünüyorum

Bi arkadaşım gidyo memnun merve hanımdan ben vedat beye gidiyorum memnunum

İlk hamilelik olunca insan çok araştırıyor ve kafa çok karışıyor tskler verdıgınız bilgi için

Merhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim ve bende hastane arayışı içerisindeyim. Bu ikinci hamileliğim, ilk doğumum epidürelle normal oldu ve çok memnun kaldım bu yöntemden, eğer herşey yolunda giderse yine aynı şekilde doğum yapmak isterim. Hastane olarak Medical Parkı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir kaç şey var. Normal doğuma bakış açıları nasıl, genelde sezeryan yapanlardan yorum gördüm, normal doğum yapan var mı? 24 saat normal doğum için doktor gelebiliyor mu? Bir de yeni doğan yoğun bakımı mevcut mu? Bilgisi olanlar yorum yapabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

Cnm ben bilgi veriyim doğumum 10güne kadar medicalde olucak ve normal doğum istiyorum kısmetse doktorum vedat bey ve çok memnunum ben kendisi doğuma geliceğini söyledi ama gelemezse dahi nöbetçi doktorlar var ben memnunum açıkcası ilgililer

Şahsen benim doktorum vedat bey ben sezeryan istememe rapmen beni normalde doğum konusunda motive etti. Belimdede problem var ben sezeryanla doğum yaptım ama normal doğumcu benim doktorum. Yalnız hep o zaman gelsin öyle konuşalım der, 18. Haftadason ya biraz erken diyebilir hani bu konu için

Cnm niye normal doğum olamadı senin bu arada niye sezeryan oldun ki

İlk kez duydum bilseydim kullanırdım onu da denerdim 7 ay boyunca kustum

Merhabalar ben medikalde doğum yapmayı düşünüyorum merve hanima gidiyorum bilgisi tecrübesi olan var mı ilgililer mi paylasirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben daha önceden yazmıştım vedat beye gidiodum doktorumu bu ay en nihayetinde bana göre güzel olan bu kararla değiştirdim ve zekeriya beye gittim çokda memnun kaldım mevzu zaman kısıtlaması deil kesinlikle yaklaşım...sonuçta ben ilk gebeliğimi yaşıyorum ve banada ilk kez muamelesi yapılsın istiodum,2li tarama testimizi vedat bey yapmıştı haa doğru oranları vermiş ama ben nedense bebeğimi göremediğim için net bi şekilde alsancakda 4d olan bi doktora gittim ve tüm test sonuçlarını götürdüm Allah razı olsun ordaki doktor çok ilgilendi ama hem muayne hemde doğum parası birleşince baya bi masraflı olcak die gitmekden vazgeçtim ve iyiki zekeriya beye gitmişim...kendisinde 4d alet varmış ve manasız derecede tekrarlanan bazı testlerimin benim isteğimlemi yoksa doktorun isteğiylemi oldugunu sordu??? Bu da bi handikap bence,belki unutkandır diycem ama pcde herşey açık gözüküyor neyse mrk eden arkadaşlar olursa burdan deilde özelden ne saçmalıklarla uğraştıgımı yazarım...zekeriya beyinde enerjisi valla insanı zorla kendine getiriyor...ayrıca whatsapp direk ulaşabiliosunız aramak harici...

Herkese merhaba 4 yıl önce 2012 Mart ayında Medical park hastanesinde sezeryan ile erken doğumla ( 36. haftalık) kızımı dünyaya getirdim fakat bizi bir gün sonra eve yolladılar ve kızımı kaybettik. Yasal süreç başladı ve sonunda adli tıp doktorların suçlu olduğuna karar verdi. O zamanlar canım gerçekten çok yanmıştı canımdan can kopmuştu hala da bir parçam eksik bir şekilde yaşıyorum.Evliliğim bitti..Dağıldık..Allaha hep dua ediyorum çünkü herşeyin en hayırlısını o bilir. Burada kötü yorumlarda bulunmak istemiyorum sonuçta kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Ama benim için medical park bitmiştir. Bunu bilin istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…