Evet epidural sezeryan 2 gün cok sıkıntılı 3. Günden itibaren ağrı kesicileri bile içmedimcok tşk ederim :) sizede geçmiş olsun sezeryanlamı dogum yaptınız
Cnm ben bilgi veriyim doğumum 10güne kadar medicalde olucak ve normal doğum istiyorum kısmetse doktorum vedat bey ve çok memnunum ben kendisi doğuma geliceğini söyledi ama gelemezse dahi nöbetçi doktorlar var ben memnunum açıkcası ilgililerMerhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim ve bende hastane arayışı içerisindeyim. Bu ikinci hamileliğim, ilk doğumum epidürelle normal oldu ve çok memnun kaldım bu yöntemden, eğer herşey yolunda giderse yine aynı şekilde doğum yapmak isterim. Hastane olarak Medical Parkı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir kaç şey var. Normal doğuma bakış açıları nasıl, genelde sezeryan yapanlardan yorum gördüm, normal doğum yapan var mı? 24 saat normal doğum için doktor gelebiliyor mu? Bir de yeni doğan yoğun bakımı mevcut mu? Bilgisi olanlar yorum yapabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Çok teşekkür ederim bilgi içinYeni doğan yoğun bakım ünitesi var cnm bu arada
Şahsen benim doktorum vedat bey ben sezeryan istememe rapmen beni normalde doğum konusunda motive etti. Belimdede problem var ben sezeryanla doğum yaptım ama normal doğumcu benim doktorum. Yalnız hep o zaman gelsin öyle konuşalım der, 18. Haftadason ya biraz erken diyebilir hani bu konu içinMerhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim ve bende hastane arayışı içerisindeyim. Bu ikinci hamileliğim, ilk doğumum epidürelle normal oldu ve çok memnun kaldım bu yöntemden, eğer herşey yolunda giderse yine aynı şekilde doğum yapmak isterim. Hastane olarak Medical Parkı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir kaç şey var. Normal doğuma bakış açıları nasıl, genelde sezeryan yapanlardan yorum gördüm, normal doğum yapan var mı? 24 saat normal doğum için doktor gelebiliyor mu? Bir de yeni doğan yoğun bakımı mevcut mu? Bilgisi olanlar yorum yapabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Cnm niye normal doğum olamadı senin bu arada niye sezeryan oldun kiŞahsen benim doktorum vedat bey ben sezeryan istememe rapmen beni normalde doğum konusunda motive etti. Belimdede problem var ben sezeryanla doğum yaptım ama normal doğumcu benim doktorum. Yalnız hep o zaman gelsin öyle konuşalım der, 18. Haftadason ya biraz erken diyebilir hani bu konu için
Benim belimde 3 omurumda fıtık var o yüzden istemedim benCnm niye normal doğum olamadı senin bu arada niye sezeryan oldun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?