Vedat bey ve ben inanılmaz memnunum. Daha öncede ameliyat olmustum aynı doktorumaSenin doktorun kim canım
Evet canım doğru konuşmuştuk değil mi unutmuşum pardon umarım bebeğini sağlıkla alırsın yarın kucağına oda fotolarını bekliyorum ozamanVedat bey ve ben inanılmaz memnunum. Daha öncede ameliyat olmustum aynı doktoruma
zekeriya bey 12 haftalık olana kadar vajinal muayene ediyor bilgin olsun canım. ben vajinal muayene de biraz tedirgin oldum daAminnn amin inşallah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
doğumun normal miydi? diyelim gece sancın tuttu ama sezaryen olmak zorundasın (benim ilk doğumum sezaryen o yüzden bu da sezaryen olmak zorunda.) yine de icapçı mı doğumu yaptırıyor acabaMerhaba, ben cigdem hanima gidiyordum.planlamistik dogumu da fakat erken gelince ister istemez icapci yapmak zorunda kaldi dogumumu.biz 2090 odemistik susleme,fotograf yok fakat yinede kapi susu ve.odanıza ufak tefek süslemeler yapiyorlar.cigdem hanimda cok ilgiliydi.iyi bir doktor :)
canım sen doktoruna karar veremedin mi? bir ara kent düşünüyordun vaz mı geçtin?Evet canım doğru konuşmuştuk değil mi unutmuşum pardon umarım bebeğini sağlıkla alırsın yarın kucağına oda fotolarını bekliyorum ozaman
Dogumumu zekeriya bey yapti.odanin fotografi yok :) ama suslemeleri alabilirsiniz demislerdi onlar duruyor cok bisey degil oyle.kapiyi tulle sarip halka susten asiyorlar uzerinde tahta seklinde bebek sekerlerinde bulunan suslerden var.ayak ucunuza tul bagliyolar yatagin bas kisminada balonlar ve bnim.bebegim kiz oldugu icin canim kizim yazan bi sus vardi.birde bebegin yattigi seyin etrafini tulle susluyolar okadar abartili bisey degil maksat renk katmak olsun :) ben sezeryan oldum ve cok memnun kaldim dogumumdan.kim sorsa ballandira ballandira anlatiyorummDoğumunu hangi doktor yaptırdı canım odanın fotosu varsa atsana bana çok merak ediyorum birde memnun kaldın mı normal doğummu oldu senin ki ben normal istiyorum çünkü 2000tl uygun bence
Kent bana çok uzak hemde çok pahalı geliyor açıkcası medical düşünüyorumcanım sen doktoruna karar veremedin mi? bir ara kent düşünüyordun vaz mı geçtin?
Anladım canım bence o süsleme de yeterli gibi geliyo bana fotoğrafçı olsun istiyorum birde normal doğum istiyorum kısmet olursaa inşDogumumu zekeriya bey yapti.odanin fotografi yok :) ama suslemeleri alabilirsiniz demislerdi onlar duruyor cok bisey degil oyle.kapiyi tulle sarip halka susten asiyorlar uzerinde tahta seklinde bebek sekerlerinde bulunan suslerden var.ayak ucunuza tul bagliyolar yatagin bas kisminada balonlar ve bnim.bebegim kiz oldugu icin canim kizim yazan bi sus vardi.birde bebegin yattigi seyin etrafini tulle susluyolar okadar abartili bisey degil maksat renk katmak olsun :) ben sezeryan oldum ve cok memnun kaldim dogumumdan.kim sorsa ballandira ballandira anlatiyorumm
Valla canim benim ayin 30una planlanmisti direk sezeryan istediğim icin.birde bayrama denk geldigi icin kendi doktorum yoktu hastanede.arife gununun gecesi ayin 24unde tum gece hic uyumadim agridan lavaboya gittigimde de sabaha karsi nişan denilen izi gordum.eşim kurbanlikla ugrasmaya gitcekti,evde kalmayi goze alamadim bi kontrol ettirelim dedim gittim.sancima baktilar cati muayenesi yaptilar cok gereksizdi aslinda sezeryan olcagim icin.sonra doktorumla konusup direk doguma aldilar ve icapci girdi dogumuma.zekeriya bey yani.doktorun civardaysa cagirirlar muhtemelen benimki sehir disinda oldugu icin bu sekilde gerceklesti dogumumdoğumun normal miydi? diyelim gece sancın tuttu ama sezaryen olmak zorundasın (benim ilk doğumum sezaryen o yüzden bu da sezaryen olmak zorunda.) yine de icapçı mı doğumu yaptırıyor acaba
Fotograf isi guzel bisey aslinda ama dusununce de narkozdan el yuz sis vaziyette kotu cikardim herhalde ben :) ondan vazgectim ama albümlere bakmistim.gayet guzeldiAnladım canım bence o süsleme de yeterli gibi geliyo bana fotoğrafçı olsun istiyorum birde normal doğum istiyorum kısmet olursaa inş
Yarin miii :) hayirlisi olsunnn saglikla kurtulursunuz bebisle insallahh :) yasida uzun olsunnn bebikin simdidenBen yarın doğum yapıcam Allah' ın izniyle bende yazarım sonra
Canım sen ne zaman doğum yaptın bu arada yeni miValla canim benim ayin 30una planlanmisti direk sezeryan istediğim icin.birde bayrama denk geldigi icin kendi doktorum yoktu hastanede.arife gununun gecesi ayin 24unde tum gece hic uyumadim agridan lavaboya gittigimde de sabaha karsi nişan denilen izi gordum.eşim kurbanlikla ugrasmaya gitcekti,evde kalmayi goze alamadim bi kontrol ettirelim dedim gittim.sancima baktilar cati muayenesi yaptilar cok gereksizdi aslinda sezeryan olcagim icin.sonra doktorumla konusup direk doguma aldilar ve icapci girdi dogumuma.zekeriya bey yani.doktorun civardaysa cagirirlar muhtemelen benimki sehir disinda oldugu icin bu sekilde gerceklesti dogumum
Eylul 24 2015te :)Canım sen ne zaman doğum yaptın bu arada yeni mi
kent özeller içinde en pahalısı medical in sgk anlaşması olduğundan fiyatları daha iyi haklısın. vedat beyi övüyorlar ama ben gitmedim canım kulaktan dolma yani.Kent bana çok uzak hemde çok pahalı geliyor açıkcası medical düşünüyorum
sorun yaşamadıysan problem yok tatlım. Allah bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.Valla canim benim ayin 30una planlanmisti direk sezeryan istediğim icin.birde bayrama denk geldigi icin kendi doktorum yoktu hastanede.arife gununun gecesi ayin 24unde tum gece hic uyumadim agridan lavaboya gittigimde de sabaha karsi nişan denilen izi gordum.eşim kurbanlikla ugrasmaya gitcekti,evde kalmayi goze alamadim bi kontrol ettirelim dedim gittim.sancima baktilar cati muayenesi yaptilar cok gereksizdi aslinda sezeryan olcagim icin.sonra doktorumla konusup direk doguma aldilar ve icapci girdi dogumuma.zekeriya bey yani.doktorun civardaysa cagirirlar muhtemelen benimki sehir disinda oldugu icin bu sekilde gerceklesti dogumum
Aminnn,herkesinkini insallahh :) saglikla sihhatle buyusun yavruslar :)sorun yaşamadıysan problem yok tatlım. Allah bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah.
Vedat bey yada zekeriya bey ikiside iyi sanırım bilemedim bende henüz gidemedim şehir dışındayım kararda veremedim vedata gidicem sanırımkent özeller içinde en pahalısı medical in sgk anlaşması olduğundan fiyatları daha iyi haklısın. vedat beyi övüyorlar ama ben gitmedim canım kulaktan dolma yani.
Fotoğrafçı albüm mü yapıyor canım ben egepolde sormuştum sadece cd veriyolar dı albüm yapmaları güzelEylul 24 2015te :)
Ben fiyat sorma bolumundeki bayanin odasinda gordum inceledim onlardan yaptiklarini yani verdiklerini soylediler gayet guzeldi.Fotoğrafçı albüm mü yapıyor canım ben egepolde sormuştum sadece cd veriyolar dı albüm yapmaları güzel
Bu arada sen farkli bi hastanede mi duzenli kontrole gidiyordun.cunku dogumuna az kalmis bayagiFotoğrafçı albüm mü yapıyor canım ben egepolde sormuştum sadece cd veriyolar dı albüm yapmaları güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?