Tşkler canım çok yardımcı oldun saol sen hangi doktoru önerirsin bu arada erkek olanlardan fikrini alıyım doğum yapan biri olarakBen fiyat sorma bolumundeki bayanin odasinda gordum inceledim onlardan yaptiklarini yani verdiklerini soylediler gayet guzeldi.
Çok teşekkürler o kadar heyecanlıyım mutluyum ama endişeliyim korkuyorum ama seviniyorum falan :)) çok garibim...Yarin miii :) hayirlisi olsunnn saglikla kurtulursunuz bebisle insallahh :) yasida uzun olsunnn bebikin simdiden
Ilk dogum mu :)Çok teşekkürler o kadar heyecanlıyım mutluyum ama endişeliyim korkuyorum ama seviniyorum falan :)) çok garibim...
Canım ben izmirde yaşamıyorum doğuma ailemin yanına gelicem ilk 3ay egepole gitmiştim orasıda fena değil umarım kabul eder beni hastane bu aradaBu arada sen farkli bi hastanede mi duzenli kontrole gidiyordun.cunku dogumuna az kalmis bayagi
En küçül pakette güzek bir albüm bar ameliyathaneye giripte çekiyorlar ben aldım. 475 tlBen fiyat sorma bolumundeki bayanin odasinda gordum inceledim onlardan yaptiklarini yani verdiklerini soylediler gayet guzeldi.
Evet ilk olucak Allah nasip ederseIlk dogum mu :)
Valla canim ben ilk baslarinda hamileligin bayan doktor arayisindaydim o sebepten.cigdem hanima yonelsim.ozaman arastirirken bende vedat beyi cok gordum nette tavsiyelerde.zekeriya beyinde dogum olayından memnun kaldim.sonra kontrollere falan gittim ilgili bi doktor hastalarina karsi ozenli :)Tşkler canım çok yardımcı oldun saol sen hangi doktoru önerirsin bu arada erkek olanlardan fikrini alıyım doğum yapan biri olarak
O yasadigin karisik hisler en guzel hisler ve ben aniden girdigim icin doguma,ameliyata hazirlandigim odada yasadimm o hisleriEvet ilk olucak Allah nasip ederse
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı olur bi çırpıda benimse sizler gibi güzel anılarım olurO yasadigin karisik hisler en guzel hisler ve ben aniden girdigim icin doguma,ameliyata hazirlandigim odada yasadimm o hislerihepsi bir arada ama guzell hisler en onemlisi hicbizaman hissetmiycegin hisler :-}
Insallahh :) Allah yardimcin olsun tatlimm :)Teşekkür ederim inşallah sağlıklı olur bi çırpıda benimse sizler gibi güzel anılarım olur
Istersen gelmeden arayip gorus hastane ile kadin dogum polikliniklerine yonlendirirler zaten ona gore birileri illaki yardimci olur bu konuda sanaCanım ben izmirde yaşamıyorum doğuma ailemin yanına gelicem ilk 3ay egepole gitmiştim orasıda fena değil umarım kabul eder beni hastane bu arada
Aradım canım doktorla görüşmek gerrk bu konuyu ama kabul ederler sanırım sonuçta benim gibi gidende çokIstersen gelmeden arayip gorus hastane ile kadin dogum polikliniklerine yonlendirirler zaten ona gore birileri illaki yardimci olur bu konuda sana
Hayirlisi olsun ozaman :)Aradım canım doktorla görüşmek gerrk bu konuyu ama kabul ederler sanırım sonuçta benim gibi gidende çok
Saol canım bilgi verdiğin için tşklerHayirlisi olsun ozaman :)
Rica ederimSaol canım bilgi verdiğin için tşkler
Vallahi bengeçen hafta cuma günü doğum yaptım çok ilgililrdi emzirel içinde cok yardımcı oldular herkes güleryüzlüydü cok memnun kaldım.Merhabalar. medical park da yeni doğum yapanlardan bilgi alabilir miyim.?
özellikle sezeryana nasıl bakıyorlar.
cok tşk ederim :) sizede geçmiş olsun sezeryanlamı dogum yaptınızVallahi bengeçen hafta cuma günü doğum yaptım çok ilgililrdi emzirel içinde cok yardımcı oldular herkes güleryüzlüydü cok memnun kaldım.
Canım doğum yaptın mı allah analı babalı büyütsün nasıldı herşey bende gittim bilgi aldım vedat beyeVallahi bengeçen hafta cuma günü doğum yaptım çok ilgililrdi emzirel içinde cok yardımcı oldular herkes güleryüzlüydü cok memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?