- 23 Ekim 2015
- 319
- 249
- 53
- 41
- Konu Sahibi benim bebisim
Muayene gibi birşey canin acımıyor mumkun oldugunca rahat olmak lazim ama ben biraz geriliyorum açıkçası..kolay bı işlem galıba degıl mı ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayene gibi birşey canin acımıyor mumkun oldugunca rahat olmak lazim ama ben biraz geriliyorum açıkçası..kolay bı işlem galıba degıl mı ...
surguyu teklif etmelerine sevindim kimi yer hemen kalk git diyomus. bende hemen kalkmak istemiyorum nekadar dayanirim onuda bilmiyorum. hayırlı olsun tekrardan arkadasimAmin arkadaşım amin insallah hepimizin yüzü gülsün.Yatiyorum simdi ara ara kalkiyorum ışte.Cok sıkışmaya gerek yokmuş az olsa yetiyormus.bu sefer o yuzden bekleme surecinde lavobaya gittim biraz ,ne kadar su ictiysem kisa zamanda cok ihtiyac duydum yine cok sıkıştim.Transferden sonra istersen sürgü getirelim dediler dayanırım dedim istemedim.15 dk sonra kalkip yapabilirsin dediler kalktim yaptim tekrar yattim 15 dk daha.Sonra giyindim ciktim.
aynen canim mevlam dayanma gücü versin güç kuvvet versin hepimize. transfer sırasi sende arkadasimSorma arkadasım ya ..kafam da hep deli sorular ..süreçler cok zor oldugu için insan herşeyi bilmek istıyor..guzel olumlu haberler alınca insan motıve oluyor ...ınsallah embrıyolarımız hep saglıklı kalır ve sıkı sıkı tutunurlar bizlere..cok sevındım cozuldukten sonra kalıtesıne bişey olmamasına ..allahım hepımızın yanında olsun ..
muaynede bile acimiyor biliyorum defalarca yattim yine kasiyorum kendimi. 2 sefer tansfer oldum bu 3 cu olucak. yine aynisi olucak sonra yine kendime kuzicamMuayene gibi birşey canin acımıyor mumkun oldugunca rahat olmak lazim ama ben biraz geriliyorum açıkçası..
Amin canım sagol insallah hayirlisi olur bakalim bekleyip göreceğiz..Bundan onceki iki denemede teklif etmemişlerdi bu sefer teklif ettiler.Yarim saat yatmak yeterliymis .yarim saat rahat dayanirsin arkadasim o da sana yeter Allah in izniyle.aşırı sıkışık olmaya gerek yok az olmak yeterli sonrasinda fena kasık ağrısı yapıyor.surguyu teklif etmelerine sevindim kimi yer hemen kalk git diyomus. bende hemen kalkmak istemiyorum nekadar dayanirim onuda bilmiyorum. hayırlı olsun tekrardan arkadasim
Aynen benim de 3.olmasina ragmen muayeneler de dahil cok geriliyorummuaynede bile acimiyor biliyorum defalarca yattim yine kasiyorum kendimi. 2 sefer tansfer oldum bu 3 cu olucak. yine aynisi olucak sonra yine kendime kuzicam
transfer olduğum masadami yatirıyorlar yoksa yan odayami götürdüler?Amin canım sagol insallah hayirlisi olur bakalim bekleyip göreceğiz..Bundan onceki iki denemede teklif etmemişlerdi bu sefer teklif ettiler.Yarim saat yatmak yeterliymis .yarim saat rahat dayanirsin arkadasim o da sana yeter Allah in izniyle.aşırı sıkışık olmaya gerek yok az olmak yeterli sonrasinda fena kasık ağrısı yapıyor.
2 transferim gunu belli oldu mu?Aynen benim de 3.olmasina ragmen muayeneler de dahil cok geriliyorumBir turlu alışamadım.
Bir giriste sol tarafta oda var bir de ameliyathanenin solunda oda var onlarda birinde soyunup gidiyorsun transferden sonra yine o odalardan birine yatakla goturuyorlar ..transfer olduğum masadami yatirıyorlar yoksa yan odayami götürdüler?
Normalde yarindi ama doktor belki birgun one çekebiliriz dedi . Eger öne alma dyrumu olursa bugun gun icinde arayip cağiracaklar..2 transferim gunu belli oldu mu?
senide yordum arkadasim çok sagolBir giriste sol tarafta oda var bir de ameliyathanenin solunda oda var onlarda birinde soyunup gidiyorsun transferden sonra yine o odalardan birine yatakla goturuyorlar ..
hadi bakalım gelsin 2 bebisimuzde hayırlısıyla.Normalde yarindi ama doktor belki birgun one çekebiliriz dedi . Eger öne alma dyrumu olursa bugun gun icinde arayip cağiracaklar..
Olur mu oyle sey ne demek..Cok iyi anliyorum yeni bir merkez tereddütler hakli olarak merak ediyorsun istedigini sorabilirsin..senide yordum arkadasim çok sagol
bizim yaşadıklarımızı anca yaşayan anliyabiliyor. sagol canimOlur mu oyle sey ne demek..Cok iyi anliyorum yeni bir merkez tereddütler hakli olarak merak ediyorsun istedigini sorabilirsin..
Aminn .. Gelsin hepimizin yavrucuklari da biz de mis gibi evlat kokusu duyalim :)hadi bakalım gelsin 2 bebisimuzde hayırlısıyla.
amin canim amin tez vakitte ins. kac senelik evlisin?Aminn .. Gelsin hepimizin yavrucuklari da biz de mis gibi evlat kokusu duyalim :)
Aynen öyle yaşayan bilir.Insan başına gelince daha iyi anlıyor bu tür şeyleri.Tabi biraz da empati duygusuna da bağlıbizim yaşadıklarımızı anca yaşayan anliyabiliyor. sagol canim
3 yil oldu.Ilk yil istemedik sonra bir yil denedik olmayinca doktora gittik asilima yaptirdik iki kez olmadi yine.Sonra tüp bebeğe baslayalim dedik vakit kaybetmemek icin yaşımız 34..siz kac yillik evlisiniz?amin canim amin tez vakitte ins. kac senelik evlisin?
biz cok eskidik canim 11 senemiz temmuz 7 doluyo 12 gireceğiz. pko yum başka sorun yok. hangi doktora gittiysem çok kolay hamile kalan gruptaymisim kendiginden olmaması şaşırtıcı diyo. ama 12 senedir hiç hamile kalmadım.3 yil oldu.Ilk yil istemedik sonra bir yil denedik olmayinca doktora gittik asilima yaptirdik iki kez olmadi yine.Sonra tüp bebeğe baslayalim dedik vakit kaybetmemek icin yaşımız 34..siz kac yillik evlisiniz?
Bizimde 6 sene oldu kızlar ..bız 4 sene dusunmedık ..düşündüğümüz de testlere girdik ve eşimde problem cıktı ..bızım de ılk denememız olacak tup Bebek'te ..ınsallah hepımız emeklerımızın karşılığını alırız ..bızım durum bıraz farklı ..en zoru gıbı bişey .biz cok eskidik canim 11 senemiz temmuz 7 doluyo 12 gireceğiz. pko yum başka sorun yok. hangi doktora gittiysem çok kolay hamile kalan gruptaymisim kendiginden olmaması şaşırtıcı diyo. ama 12 senedir hiç hamile kalmadım.