Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Amin arkadaşım amin insallah hepimizin yüzü gülsün.Yatiyorum simdi ara ara kalkiyorum ışte.Cok sıkışmaya gerek yokmuş az olsa yetiyormus.bu sefer o yuzden bekleme surecinde lavobaya gittim biraz ,ne kadar su ictiysem kisa zamanda cok ihtiyac duydum yine cok sıkıştim.Transferden sonra istersen sürgü getirelim dediler dayanırım dedim istemedim.15 dk sonra kalkip yapabilirsin dediler kalktim yaptim tekrar yattim 15 dk daha.Sonra giyindim ciktim.
surguyu teklif etmelerine sevindim kimi yer hemen kalk git diyomus. bende hemen kalkmak istemiyorum nekadar dayanirim onuda bilmiyorum. hayırlı olsun tekrardan arkadasim

Sorma arkadasım ya ..kafam da hep deli sorular ..süreçler cok zor oldugu için insan herşeyi bilmek istıyor..guzel olumlu haberler alınca insan motıve oluyor ...ınsallah embrıyolarımız hep saglıklı kalır ve sıkı sıkı tutunurlar bizlere..cok sevındım cozuldukten sonra kalıtesıne bişey olmamasına ..allahım hepımızın yanında olsun ..
aynen canim mevlam dayanma gücü versin güç kuvvet versin hepimize. transfer sırasi sende arkadasim

surguyu teklif etmelerine sevindim kimi yer hemen kalk git diyomus. bende hemen kalkmak istemiyorum nekadar dayanirim onuda bilmiyorum. hayırlı olsun tekrardan arkadasim
Amin canım sagol insallah hayirlisi olur bakalim bekleyip göreceğiz..Bundan onceki iki denemede teklif etmemişlerdi bu sefer teklif ettiler.Yarim saat yatmak yeterliymis .yarim saat rahat dayanirsin arkadasim o da sana yeter Allah in izniyle.aşırı sıkışık olmaya gerek yok az olmak yeterli sonrasinda fena kasık ağrısı yapıyor.

Amin canım sagol insallah hayirlisi olur bakalim bekleyip göreceğiz..Bundan onceki iki denemede teklif etmemişlerdi bu sefer teklif ettiler.Yarim saat yatmak yeterliymis .yarim saat rahat dayanirsin arkadasim o da sana yeter Allah in izniyle.aşırı sıkışık olmaya gerek yok az olmak yeterli sonrasinda fena kasık ağrısı yapıyor.
transfer olduğum masadami yatirıyorlar yoksa yan odayami götürdüler?

3 yil oldu.Ilk yil istemedik sonra bir yil denedik olmayinca doktora gittik asilima yaptirdik iki kez olmadi yine.Sonra tüp bebeğe baslayalim dedik vakit kaybetmemek icin yaşımız 34..siz kac yillik evlisiniz?
biz cok eskidik canim 11 senemiz temmuz 7 doluyo 12 gireceğiz. pko yum başka sorun yok. hangi doktora gittiysem çok kolay hamile kalan gruptaymisim kendiginden olmaması şaşırtıcı diyo. ama 12 senedir hiç hamile kalmadım.

biz cok eskidik canim 11 senemiz temmuz 7 doluyo 12 gireceğiz. pko yum başka sorun yok. hangi doktora gittiysem çok kolay hamile kalan gruptaymisim kendiginden olmaması şaşırtıcı diyo. ama 12 senedir hiç hamile kalmadım.
Bizimde 6 sene oldu kızlar ..bız 4 sene dusunmedık ..düşündüğümüz de testlere girdik ve eşimde problem cıktı ..bızım de ılk denememız olacak tup Bebek'te ..ınsallah hepımız emeklerımızın karşılığını alırız ..bızım durum bıraz farklı ..en zoru gıbı bişey .

Back
X