Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Günaydın Arkadaşlar dün bir yumurta toplanmıştı ya o döllenmiş şimdi bölünmesini izliyolarnış inşallah sağlıklı bir embriyo olur.
Ne guzel arkadasım ınsallah cok cok bölünür ..cok guzel bir haber bu...ınsallah o minnoşında sana sıkı sıkı tutunur... Allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ..guzel haberlerını beklıyoruz ..yaz bizede ..mübarek cuma gunu allahım yardımcımız olsun ..Amin

Ne guzel arkadasım ınsallah cok cok bölünür ..cok guzel bir haber bu...ınsallah o minnoşında sana sıkı sıkı tutunur... Allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ..guzel haberlerını beklıyoruz ..yaz bizede ..mübarek cuma gunu allahım yardımcımız olsun ..Amin
Amin canım Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Küçücük de olsa umudum var çok şükür .

arkadaşlar embriyom bölünmüş 1. kaliteymiş şimdi donduruldu.inşallah ikinci yumurta toplama daha güzel geçer.
Oy masallah cok sevındım .ınşallah 2. Toplamada daha cok saglıklı yumoşların olur arkadasım ...kaça bölünmüş kaçıncı gun dondurmuşlar ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ...

Oy masallah cok sevındım .ınşallah 2. Toplamada daha cok saglıklı yumoşların olur arkadasım ...kaça bölünmüş kaçıncı gun dondurmuşlar ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ...
ikinci gün dondurulmuş canım. 1. kalite dedi embriyolog. diğer yumurtalarımda erken çatlamasaydı 3 tane olacaktı sağlık olsun ikinci işlem daha güzel olur inşşallah siz ne yaptınız.

ikinci gün dondurulmuş canım. 1. kalite dedi embriyolog. diğer yumurtalarımda erken çatlamasaydı 3 tane olacaktı sağlık olsun ikinci işlem daha güzel olur inşşallah siz ne yaptınız.
Insallah arkadasım guzel sonuclarını beklıyoruz ..benımde 11 temmuzda transferim olacak Allah Nasıp ederse ..heyecanla beklıyorum ...ınsallah guzel sonuclar alırız hepimiz ..

Kızlar yarın ilk transferim yapılacak n'olur bana dua edin ..
Insallah guzel haberlerınızı alırız arkadasım ..ınsallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar..kaç embrıyo koyacaklar..kaçıncı gun embrıyosu kaça bölündüler acaba..bılgı verırsen cok sevınırım ..

Back
X