Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Günaydın arkadasım dun gıttım kontrole hormonları baskılayıcı ıgne verdı..gıttım aldım geldım hemen hemşire vurdu..ama boyle bı agrı yok okadar cok agrıyor ki ..hala geçmedi etkisi...4 temmuzda tekrar kontrolüm var..11 temmuz transfer dedı..bakalım hayırlısı..cok zor işler be arkadasım..kromozom testi bana yapmadınız dıye sordum..ılk denemen oldugu için yapılmadı dedi..eğer sonuç negatıf olursa ıstıyoruz dedi..bende benım şansım cok az 3 embrıyom var dedim ..oyle kotu düşünme dedı..sonra 3 embrıyoyu koyun dedım..çoğul gebelık olabılır zaten devlette buna izin vermiyor dedi..2 tane koyacağını soyledı..allahım ınsallah bı sorun olmaz ..o kadar cok korkuyorum ki kromozomdan sorun onda çıkarsa tel embrıyoya kalacağım ..allahım Hakkı'mız da guzel yazılar yazsın ...

Geçmiş olsun iğnenin adını paylaşırmısınız?

Neyse
neyse bizim için hayırlısı olan Süleyman bey miş dıye düşünüyorum artık..dogum kontrol hapı bide bende cok sınır yaptı sıkılıyorum bulunduğum ortamda..cok garıbim yani suan..herşeyi takar oldum ..beynımde hep deli sorular..tamam yogun bi doktor ama ben surecı neler yaşayacağımı durumumun Nasıl olduğunu olacağını bilmek istıyorum .. Istanbulda hastanelerde tüp bebek egıtımleri verıyormus doktorlar..transferın bile Nasıl olacağını sende denıyorlarmıs atletleri anlatıyorlarmış ..prova yapıyor yanı korkmaman için ..doktor hem anlatıyormuş hemde kağıt verıyormus açıklamalı olarak ..arkadasım var ıstanbulda attı bana çıktıların fotolarını tek tek anlatmışlar herşeyi..valla bilmiyorum arkadasım herseyın hayırlısı demekten başka caremız yok ..önce Allah'a sonra doktorlara emanetiz..o arkadaşımın bütün testlerıne bakmışlar ilk denemesı bende bakılmadı kromozoma ..cok degısık yürüyor sıstem ..anlat anlat bitmez arkadasım ya
bu işin kalbi ıstanbul zaten. orda çok farklı herşey araştırmalar uygulamalar çok önde gidiyolar. napalim bizim kusmetimizdede varsa alın yazımızda burda da olur. sinir olayı bende de var. gereksiz yere çıkışların oluyo. eslerimizde idare edecek artık bu dönemde. nerde oturuyorsun?

12 sene

12 sene cok uzun arkadasım ya ..allahım yanında olsun ..ınsallah ellerın bebişle dolsun..sende tutmamasının bi sebebi var mıymıs ...bide bişey daha sormak ıstıyorum sen histereskopi oldun mu arkadasım ..
ewt çok uzun ve yorucu bir zaman dilimi. tutunmamasinin bir sebebini bulamadılar. hoş bende zaten sadece pko var ve çok kolay hamile kalinabilir. sorun değil demelerine karşın ben hiç hamile kalmadım. histereskopi yide bu sefer gerek görmediğini olmazsa 2 transferde yapılacağını söyledi.

ewt çok uzun ve yorucu bir zaman dilimi. tutunmamasinin bir sebebini bulamadılar. hoş bende zaten sadece pko var ve çok kolay hamile kalinabilir. sorun değil demelerine karşın ben hiç hamile kalmadım. histereskopi yide bu sefer gerek görmediğini olmazsa 2 transferde yapılacağını söyledi.
Anladım arkadasım ınsallah bu sefer ellerınde kuzucukların

bu işin kalbi ıstanbul zaten. orda çok farklı herşey araştırmalar uygulamalar çok önde gidiyolar. napalim bizim kusmetimizdede varsa alın yazımızda burda da olur. sinir olayı bende de var. gereksiz yere çıkışların oluyo. eslerimizde idare edecek artık bu dönemde. nerde oturuyorsun?
Kesinlikle oyle arkadasım ya ..arkadasım anlatıyor ben şok oluyorum ...aynen bizim kısmetımız boyle.ınsallah Rabbim Nasıp eder..cok sınırlenıyorum..cok fazla ortamda durduğum Zaman sıkılıyorum ..kucuk seylerı sorun edıyorum..allahım yardım etsın valla..eşim o konuda anlayışlı espri ile karşılıyor napsın ..ben hatay tarafında oturuyorum cnm ..sen ne taraftasın

Kesinlikle oyle arkadasım ya ..arkadasım anlatıyor ben şok oluyorum ...aynen bizim kısmetımız boyle.ınsallah Rabbim Nasıp eder..cok sınırlenıyorum..cok fazla ortamda durduğum Zaman sıkılıyorum ..kucuk seylerı sorun edıyorum..allahım yardım etsın valla..eşim o konuda anlayışlı espri ile karşılıyor napsın ..ben hatay tarafında oturuyorum cnm ..sen ne taraftasın
aynı ları bende de var canim. ins sonuclarimiz pozitif olunca bugunlerimizi unutaxagiz. bende bayraklida oturuyorum.

p
peki tam gün çalışınca zor olmuyo mu hastaneye gidip gelmek tedavi sırasında? sorunsuz izin veriyorlar mi?
Zor olmuyor Can'ım ya alıştım artık ..tedavı olduğumu müdürlerim biliyor ..o yüzden izin konusunda sağolsunlar bana zorluk çıkarmadılar...sağlık konusu oldugu için bişey demıyorlar ..

Back
X