Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

aaa kim gelcek acaba cok merak ettim. kizlar bu arada bizim ros testi yapildi sonuçlar kötü gelmiş
Canım ros testini bilmiyordum hemen araştırdım,eşine antioksidan tedavisi uygulayacak Ahmet bey heralde,böyle yapılırmış sonuç dediğin gibi olduğunda.ama bişeyler bulundu bu da gelişme hadi bakalım canım ya.
W -WhiteSwan- hadi canım güzel sonuçlarla gel 15nde inşallah. Ve de kesinlikle şöyle yiyeyim böylemi yatayım da tutunmasını kolaylaştırayım diye düşünüp kendi heba edip durma.O tutacaksa sen ne yersen ye tutuyor nasıl hareket edersen et tutuyor.Onlar var işte ananas yedim iyi geldi falan,şehir efsanesi hepsi.Yok şöyle yattım yok böyle yaptım tamamen kadınların kendini daha çok üzmesine sıkıntıya sokmasına neden olan şeyler.Unut onu koydurduğunu unut hayatına devam et(çok iyi biliyor inanılmaz zor ama yap)Yürümek gezmekmi istiyorsun arkadaşım çık gez dolaş Allahın istemesine bağlı orada kalması senin yemene içmene yada gezmene değil tamammı.Dualarımız seninle WhiteSwan:dua: Sende bol dua et bol bol "Ya Rabbi Hebli Mines Salihin" çek (Rabbim zorlaştırma kolaylaştır)

Canım ros testini bilmiyordum hemen araştırdım,eşine antioksidan tedavisi uygulayacak Ahmet bey heralde,böyle yapılırmış sonuç dediğin gibi olduğunda.ama bişeyler bulundu bu da gelişme hadi bakalım canım ya.
W -WhiteSwan- hadi canım güzel sonuçlarla gel 15nde inşallah. Ve de kesinlikle şöyle yiyeyim böylemi yatayım da tutunmasını kolaylaştırayım diye düşünüp kendi heba edip durma.O tutacaksa sen ne yersen ye tutuyor nasıl hareket edersen et tutuyor.Onlar var işte ananas yedim iyi geldi falan,şehir efsanesi hepsi.Yok şöyle yattım yok böyle yaptım tamamen kadınların kendini daha çok üzmesine sıkıntıya sokmasına neden olan şeyler.Unut onu koydurduğunu unut hayatına devam et(çok iyi biliyor inanılmaz zor ama yap)Yürümek gezmekmi istiyorsun arkadaşım çık gez dolaş Allahın istemesine bağlı orada kalması senin yemene içmene yada gezmene değil tamammı.Dualarımız seninle WhiteSwan:dua: Sende bol dua et bol bol "Ya Rabbi Hebli Mines Salihin" çek (Rabbim zorlaştırma kolaylaştır)
çok ama çok teşekkür ederim ☺️ elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum düzenli beslenip biraz yürüyüş yapıyorum. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. tek aklımı kurcalayan ara ara adet ağrısına benzer kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyo tutunma belirtisi yazıyo heryerde ama korkutuyo yinede :(

çok ama çok teşekkür ederim ☺️ elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum düzenli beslenip biraz yürüyüş yapıyorum. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. tek aklımı kurcalayan ara ara adet ağrısına benzer kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyo tutunma belirtisi yazıyo heryerde ama korkutuyo yinede :KK43:
Amin canım amin inşallah.Hiç sorgulama sadece bekle.Aldığımız ilaçlarda yapabiliyor o etkileri işin aslı.Şuanda hiç belirti arama onlarda fasa fiso biliyor musun.Maalesef sadece bekleyeceksin güzel arkadaşım,en zoru ama işte öyle.Gerçekten adeti 1-2 hafta geçince başlıyor belirtiler.Az kaldı gününe bakalım zaten tabi sen geceleri bile dört dönüyorsundur sabah uyandığın gibi aklına gelen ilk şey o oluyordur :)

evet cnm suan antioksidan tedavisi yapiyoruz, ayrica microchip yapilacak bu sefer bakalim hayirlisi. sen nasilsin?

Ben irenbede ismail beye gidiyorum.
W -WhiteSwan- çok sevindim inşallah sonucun da güzel olur canım.
Benim 2 embriyo iyi kaliteli dediler. Az olduğu için 5. Güne bekletmediler. 8 ve 10 hücreliymiş.
hmmm anladim cnm. ismail beyi geçen kadin doğum doktorum da bana tavsiye etmişti ama ben bi kere daha medicalparkta denemek istedim.

seni simdi gecici menapoza sokarak kisti baskilayacaklar dimi? benim de bu şekilde olacak tedavim

evet cnm suan antioksidan tedavisi yapiyoruz, ayrica microchip yapilacak bu sefer bakalim hayirlisi. sen nasilsin?
İyiyim canım çok şükür sizden güzel haberler gelirse daha da iyi olcam inşallah hep aklımdasınız duamdasınız inan biran bile çıkmıyorsun aklımdan.Olacak inşallah bu sefer farklı bir yol denemesi güzel hemde durumunuza yönelik

hmmm anladim cnm. ismail beyi geçen kadin doğum doktorum da bana tavsiye etmişti ama ben bi kere daha medicalparkta denemek istedim.

seni simdi gecici menapoza sokarak kisti baskilayacaklar dimi? benim de bu şekilde olacak tedavim
Evet canım bugün kontrole gittim baskılayıcı iğne verdi. 2 ay o iğneden olucam. 3.ay transfer hazırlıklarına başlayacaklar. Ama hala bu geçici menapoz durumu beni tedirgin ediyor

Evet canım bugün kontrole gittim baskılayıcı iğne verdi. 2 ay o iğneden olucam. 3.ay transfer hazırlıklarına başlayacaklar. Ama hala bu geçici menapoz durumu beni tedirgin ediyor
bana daha önce 2 ay uygulandi cnm ama benim adeti kesemedi ben gene de adet oldum. valla benim düzeni acaip bozdu. 4-5 ayda anca eski adet düzenime döndüm ama artik adet öncesi lekelenme olayi çıktı bi de başıma. napcaaan bi umut deniyoruz işte... tedavinin gelismelerini yaz bana arada olur mu

Herkese günaydın ahmet beyin hastasıyım transfere gidiyorum şuan bugün dikkat etmem gereken bişey var mı??
günaydın. transferi sıkışık yapiyorlar ama aşırı sıkışık olmaniza gerek yok su icme olayini abartmayin yoksa cok fena rahatsiz ediyor ;) transferden sonra yarim saat filan yatırıp sonra taburcu ediyorlar. günlük yaşamınıza dönün diyorlar ama siz yorucu faaliyetlerden kaçının evde keyifli bi gün gecirim derim ;)

İnşallah :)bu arada sürekli yatmak zorunda mıyım?arada kalkıyorum kan akışı için ama oturur pozisyonda olmam zararlı mı hep mi yatar pozisyon olacak
Yatmak hiç birşeyi değiştirmiyor.Biz içim rahat olsun diye yatıyoruz ama alakası yok.Ben o gün çıkışta avmye gidip öyle çok dolaştım ki(2 saat) sonra yoruldum deyip bir banka oturmuştum.Bizim hareketlerimizle bağlantılı değilmiş tutunup tutunmaması ama ben kendimi öncekilerde boşuna üzmüşüm sende kendini sorgulamadan yaşa bu günlerini canım.Sadece rahat ol hayırlı olsun güzel sonuçlar aldığımız bir ay olsun inşallah nisan ayı:KK200:

Yaa içimi rahatlattınız, çokk teşekkür ederim.bugün transferden sonra 3. Gün e2 p4 tahlili istedi ahmet hoca evinden hastane 40 dk dolmuş mesafesi gittim geldim ama çok korkuyorum bişey olur mu diye rahatladım şimdi biraz.evde de hep yatmıyorum oturuyorum artık kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor bir tek.ne zaman test yapayım onbeş günden önce belli olmaz mı

Yaa içimi rahatlattınız, çokk teşekkür ederim.bugün transferden sonra 3. Gün e2 p4 tahlili istedi ahmet hoca evinden hastane 40 dk dolmuş mesafesi gittim geldim ama çok korkuyorum bişey olur mu diye rahatladım şimdi biraz.evde de hep yatmıyorum oturuyorum artık kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor bir tek.ne zaman test yapayım onbeş günden önce belli olmaz mı
yok cnm hic bisey olmaz korkma insanlar çalışmaya bile başlıyor ;) erken test yapmak biraz riskli ama 12. günden sonra yapabilirsin tabi ama en garanti sonuç test günü kan tahlili

Back
X