Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Banu hanıma giden var mı? Ayrıca tüp bebek için gidince önce aşılama yapılıyor mu yoksa direk hemen tüp bebeğe mi başlanıyor? Kadın doğumcuya mı gitmeli yoksa tüp bebek uzmanına mı? :KK43:
canim biz tup bebek servisine gidiyoruz. banu hanımı tanımıyorum ama kadın doğumcu olabilir. onlarla biz ayrı bilumlerdeyiz. sen yeni mi basliycajsin ilk defa gificeksen kadın doğuma git ama bir sorun var ve tedavi olmak istiyorsan tup bebek bölümüne gidersen daha iyi olur

İzmir MEdikal PArk'te tüp bebek için hangi doktoru önerirsiniz? Prof. Ahmet Zeki IŞIK'ın çok methini duydum. Ama emin de değilim. Kendisinin hastası olan var mı?

Ahmet Beyden memnun musunuz? Bilgi verebilir misiniz?
ben hastasıydım sayesinde ve de Allahın izniyle o mutluluğu yaşadım.Tavsiye ederim öncelikle bilgili(ki bunu söylemek gerçekten benim haddime değil) Önemli olan arkadaşım bir doktora ve de hastanede karar kılarken emin olmak.Bunun içinde tüp bebek konusunda seçtiğimiz hastanenin tecrübesini araştırmak ve de embriyologların güvenilirliğini bilmek gerekiyor(tabi bunu öğrenmekte çok kolay değil,genelde birbirimizde öğrendiğimiz bilgilerle bu bilgiyi çıkarımda bulunabiliyoruz)Burdaki bütün yorumları hiç sıkılmadan karı koca oturup aylarca okuduk diğer hastanelerle ilgili paylaşımlarıda(bilirsin İzmirde 4-5 doktor var bu konuda uzman zaten).Sonunda Ahmet bey bize mantıklı göründü.Doktorun hasta iletişimide çok önemli çünkü tüp bebek bazen uzun bir sürece dönüşebiliyorki benimki öyle oldu. İşte bu aşamada o kadar anlayışlı okadar yol göstericiki kesinlikle o zaman anladımki doğru yerdeyim.(diyebilirsinki işini yapsın iletişimi önemli değil,ama şunuda unutma tüp bebekte alınan gerek ilaçlar gerekse beklentiler sonucu olumsuz denemeyle karşılaşmak psikolojiyi altüst ediyor ve bu gerçekten kişinin elinde değil)
Ve de en önemlisi arkadaşım doktor ve hastane konusunda karar verdikten sonrasında eğer olumsuz bir deneme alacak olursan "acaba yanlış hastanedemiyim" yada "yanlış doktormu" endişelerine kapılma.Unutmamak lazım maalesef tüp bebek deneme yanılma yoluyla başarıya ulaşan bir yol.Kiminin yolu uzun kiminin yolu kısa oluyor.Çünkü prosedürler sırayla deneniyor sendeki soruna göre senin vücudun tedaviye yanıt veriyor. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

İzmir MEdikal PArk'te tüp bebek için hangi doktoru önerirsiniz? Prof. Ahmet Zeki IŞIK'ın çok methini duydum. Ama emin de değilim. Kendisinin hastası olan var mı?
merhaba;
ahmet hoca sayesinden 10 aylık bir oğlumuz var. Allah ondan razı olsun. 2. tüp bebek denememizde oğlumuzu kucağımıza aldık.:)

Merhabalar Ahmet hocada tedavi görenlere bi sorum olcak donmuşum için doğal tedavi uyguluyo bu ay kendisi.
Şuanda femara kullanıyorum tedavi süreci nasıl olucak bilen var mı daha önce estrofemle rahim kalınlaştırılmıştı sonuç olumsuz oldu

Merhabalar Ahmet hocada tedavi görenlere bi sorum olcak donmuşum için doğal tedavi uyguluyo bu ay kendisi.
Şuanda femara kullanıyorum tedavi süreci nasıl olucak bilen var mı daha önce estrofemle rahim kalınlaştırılmıştı sonuç olumsuz oldu
Canım şimdi femara kullanıp yumurta büyütecek sonra çatlatma iynesi vuracak ve transfer efecek vücut normal ay dongusunde sanıp verilen embiyoyu dışarı atmasın diye yapılan bir yöntem. ins hakkında hayırlısı olur. lütfen gelismeleride yaz canim

Canım şimdi femara kullanıp yumurta büyütecek sonra çatlatma iynesi vuracak ve transfer efecek vücut normal ay dongusunde sanıp verilen embiyoyu dışarı atmasın diye yapılan bir yöntem. ins hakkında hayırlısı olur. lütfen gelismeleride yaz canim
Öncelikle teşekkür ederim cevap için bu zamana kadar böyle bi yöntem uygulamamıştık nasıl olucağını bilmiyordum.
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra transfer olur
Çatlatma iğnesinden sonra ilişki serbest olur mu
Bi nevi ilaçlı tedavi gibi oluyo çünkü.
Çok sordum kusura bakmayın bilmedi9im bi tedavi yöntemi merakta var :)
Gelişmelerden haberdar ederim yarın kontrolüm var.
İnşallah cümle isteyene nasip olur anne olmak

Öncelikle teşekkür ederim cevap için bu zamana kadar böyle bi yöntem uygulamamıştık nasıl olucağını bilmiyordum.
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra transfer olur
Çatlatma iğnesinden sonra ilişki serbest olur mu
Bi nevi ilaçlı tedavi gibi oluyo çünkü.
Çok sordum kusura bakmayın bilmedi9im bi tedavi yöntemi merakta var :)
Gelişmelerden haberdar ederim yarın kontrolüm var.
İnşallah cümle isteyene nasip olur anne olmak
Canım bu tedavi de aslında çok kullanılan bir yöntem sen hiç merak etme ahmet hoca en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor. çatlatma iynesinden sonra nasıl devam ediceginizi bilmiyorum bende de denemek istedi ama bende farklı sorunlar olduğu için biz devam edemedik o tedaviye. şimdi eski medot estrifemli deniyoruz bu arada yarin benimde kontrolum var belki karşılaşırız

Canım bu tedavi de aslında çok kullanılan bir yöntem sen hiç merak etme ahmet hoca en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor. çatlatma iynesinden sonra nasıl devam ediceginizi bilmiyorum bende de denemek istedi ama bende farklı sorunlar olduğu için biz devam edemedik o tedaviye. şimdi eski medot estrifemli deniyoruz bu arada yarin benimde kontrolum var belki karşılaşırız
Sizin tedavidinizde hayırlısıyla olur inşallah.Emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Valla bugün hastaneye girmemizle çıkmamız bir oldu resmen :)
Sizdeki sorun ne kaçıncı denemeniz

Sizin tedavidinizde hayırlısıyla olur inşallah.Emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Valla bugün hastaneye girmemizle çıkmamız bir oldu resmen :)
Sizdeki sorun ne kaçıncı denemeniz
hayırdır neden öyle çabuk çıktınız? belli oldumu transfer gününüz? ben pko yum. görünürde başka sorun yok. toplam 6 transferim olucak benim

Randevuya biraz geç kaldık gelir gelmez hemen aldılar normalde beklemeye alışkın olduğumuz için hemen oldu bitti muayene :)
Bizdeki sorunda pko döllenmede sorun yaşıyoruz.
Cuma tekrar kontrol dedi daha belli olmadı transfer günü

Randevuya biraz geç kaldık gelir gelmez hemen aldılar normalde beklemeye alışkın olduğumuz için hemen oldu bitti muayene :)
Bizdeki sorunda pko döllenmede sorun yaşıyoruz.
Cuma tekrar kontrol dedi daha belli olmadı transfer günü
anladım canim. nasıl durum peki yumurtalar büyüyordu? senin kaçıncı transferin?

anladım canim. nasıl durum peki yumurtalar büyüyordu? senin kaçıncı transferin?
Transfer aşamasına kadar bizim durumumuz hep güzel ilerliyo şükürki bi sorun oluşmuyo fakat tutmuyo.
3 opu oldum.2.opuda transfere gidecek embriyo kalmadı.
3.tüpte 4 embriyo dondurduk.
2si çözüldü biri 4.gün transferi oldu tutmadı.diğeri ilerlemedi çöp oldu.
3.tüpten kalma son 2 embriyomu deniyorum şuanda.
Bu denemeyle 3 defa transfere gitmiş olucam.

Transfer aşamasına kadar bizim durumumuz hep güzel ilerliyo şükürki bi sorun oluşmuyo fakat tutmuyo.
3 opu oldum.2.opuda transfere gidecek embriyo kalmadı.
3.tüpte 4 embriyo dondurduk.
2si çözüldü biri 4.gün transferi oldu tutmadı.diğeri ilerlemedi çöp oldu.
3.tüpten kalma son 2 embriyomu deniyorum şuanda.
Bu denemeyle 3 defa transfere gitmiş olucam.
peki ilk iki opu yu nerde yaptırdım? ins bu son tansferiniz olur. dünkü kontrol nasıl gecti

Back
X