İzmir Oyun Grubu Fotoları

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
nihayet buluşabildik,herşey çok güzeldi tekrar teşekkürler :)

çıtırımla kızlarımız

çıtırımın ve minikprensesimin kızları

battal beyde fincanda pişirilmiş kahvelerimizi içerken

sol baştan; çıtır-pıtır,eycik,minikprensen,saphira

vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyy
şeker hemen yüklemişsin bakıyorumda...
offfffssssssssss ben herzamanki gibi çok fena çıkmışımmmm (((((

çok güzel bi gün geçirdim ben kendi adıma
sizi tanıdığıma çok mutluyum bağımız hiç kopmasın istiyorum
hepinizi çok sevdim hepinize çok teşekkürler

çok tatlısınız şekerler ama kızlarımız herşeyden tatlı bu 4 tatlı kıza 1 tane canavar lazımdı ama kısmet değilmiş çok istemiştim buluşmayı ben katılamadım olsun birdahakine kısmet olur inşallah oğlum iyi olsun da yine buluşuruz

krikom önümüzdeki hafta içi yine buluşucaz Allah nasip ederse ama bu kez evde olucaz.seni düşünerek arayı uzatmayalım dedik.inşallah bu kez nasip olur tatlişkom

inşallah sapişim çok mutlu olurum zaten telden de konuştuk buraya yazıyım istedim bana da gelebilirsiniz kızlar çok ta mutlu olurum

kafamçokkarıştıben malesef ıkı gundur fotoları goremıyorum..nedense acılmıyor

allah allah niye göremiyorsun acaba canım ya.maillerinize gönderince açılır diye düşünüyorum

valla bende anlamadım...en kısa zamanda maıl atabılırsen cok sevınırım canım.öptümmm

bütün resimlerinize bayıldım maşşllah süpersinz :)
kocaelideki hanımlar gördünzmü resimleri bizim neyimiz eksik

Hay maşallah.Konu yeni değil ama Allah daim etsin genede devam edin yenisini yapmadınızmı buluşmaların?

Son düzenleme:
merhabalar elif hanım izmir bebek oyun grubu artık 15 günde bir düzenli olarak buluşuyor çok uzuun zamandır :) ve artık daha çok çocuğumuz daha çok annemiz var grupta hatta 2ci bebeklerimizi bile dünyaya getirdik bir çoğumuz hamişlerde var :)))

arkadaşlar sız gideli,fotoları ekleyelı uzun zaman olmuş ama bu fotlardakı yer neresi acaba merak ettım,bende oğluşumu gotureyım oraya.hep aynı yerlerden sıkıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…