İzmir Özel Ata Sağlık Hast.

noumenon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
1.151
730
133
Kızlar Bornova'da Ata Sağlık hastanesi var, yeni kurulmuş bir hastane sanırım nisan 2014 de falan açıldı. Doğum doktoru Çiğdem Kukul var sadece. Bilen duyan tavsiye eden etmeyen var mı?

Kızlar Bornova'da Ata Sağlık hastanesi var, yeni kurulmuş bir hastane sanırım nisan 2014 de falan açıldı. Doğum doktoru Çiğdem Kukul var sadece. Bilen duyan tavsiye eden etmeyen var mı?

merhaba;

Siz oraya mı gidiyorsunuz acaba bende biraz araştırdım. Hastahane ve çiğdem hanımdan memnun olanlar var ayrıca suda doğumda yaptırma imkanı olabiliyormuş.

merhaba;

Siz oraya mı gidiyorsunuz acaba bende biraz araştırdım. Hastahane ve çiğdem hanımdan memnun olanlar var ayrıca suda doğumda yaptırma imkanı olabiliyormuş.

oraya gitmiyordum ama kimseden ses cikmayinca burda gidip kendim goriyim dedim dun vigdem hanimailk kez gittim. yani aman aman bi dr degil klasik hastane doktoru modunda. ultrason aleti cok guzel memnun kaldim 3 boyutlu goruntusunden. hastanenin dogumhane ve odalarini gezdim onlarda cok guzel. dogumhanede bebek dogduktan sonra her islemi yanibasinizda yapiliyor sizde ayrilmadan. baska odaya goturulmediginde insanin ici rahat eder guzel dusunmusler. 2 hafta sonra tekrar kobtrolum var burda devam etmeyi dusunuyorum cunku dogum suan 1000 tl ve icinde 10 adet dogum fotosu ve oda suslemesi dahil. 2 hafta sonraki kontrolde cigdem hnm hakkibnda daha iyi gozlem yapmis olurum sanirim

merhaba acaba deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? memnunmusunuz?

merhaba acaba deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? memnunmusunuz?

Merhaba
Ben dogumumu yaptim ata saglikta
Normal dogum cok istedim ama cigdem hnm cati muayenemde cok dar oldugunu dogurmamin bebekte sakatliga yol acabilcrgini istersem baska doktordan da fikir alabilcegimi soyledi
Ben de riske atamazdim sezeryana razi oldum ve 38+6 da spinal anestezi ile sezaryen oldum. Gayet memnun kaldim anestezi uzmani ve ekibi cok iyi ne anestezide ne de sonrasinda hicbir sikinti yasamadim agrim olmadi 1 gece hastanede kaldim bebegim kucagiimda kendim cikardim yuruyerek 1 hafta icerisinde tamamen iyilestim bebegimin her isini 2. Gunden itibaren kendim gordum. Oda guzel hizmet ebeler ilgi alaka guzel bundan iyisi ozel muayenehane doktoruyla olurdu zaten heralde
Saglikli dogumlar dilerim size de.

Ben de ata sağlık düşünüyorum ki büyük ihtimal orada olacak.epidural normal isiyorum ama son dk ne gösterir nasip

benim tsh düzeyim yükseldiği için dahiliyeye gittim geçen cumartesi ve hastane inanılmaz temiz, personeli çok ilgiliydi fakat tahliller için ayrı para alıyorlar biraz pahali gibi geldi bana ama hastanenin temiz ve yeni olması gerçekten göz dolduruyor.

Doktorum dışardandı benim.ama.ebeler ekip çok memnun kaldım

merhaba. öncelikle bebişiniz hayırlı olsun. Ata Saglık'ta yeni doğan yoğun bakım unitesi var mı?
bir de odaları falan nasıldı? temizliği nasıldı? sizin doktorunuz kim adını sorabilir miyim?
o hastanede doğum yapmanızı kim tavsiye etti?
cok soru sordum bılıyorum, ben de hastane arıyorum da:))

Ünite var diye biliyorum doktorumuzun tavsiyesi o yöndeydi.
Oda temizliği güzeldi.
Doktorumuzun seçenekleri arasında en iyisiydi.
Doktor başka şehirdendi.
Ama doğum ekibi çok iyiydi.

Ünite var diye biliyorum doktorumuzun tavsiyesi o yöndeydi.
Oda temizliği güzeldi.
Doktorumuzun seçenekleri arasında en iyisiydi.
Doktor başka şehirdendi.
Ama doğum ekibi çok iyiydi.

canım cevapladığın ıcın cok sagol
taşınma durumlarınız olduğundan mı doktorunuz başka şehirden geldi canım?

Bende ata sağlık çiğdem hanıma gidiyorum şuan çok memnunum çok ilgili bir dr kendisi, öncelikli olarak ata sağlık yeni bir hastane her yer tertemiz cihazları ultrason vs çok yeni odalar tek kişilik dogum yapan arkadaşlarımdan anestezi ekibinin çok iyi oldugunu duydum hemsireler çok ilgili bilginiz olsun :)

15 eylül de Çiğdem Hanım'a muayeneye gittim. Ve açıkçası hiç memnun kalmadım.
Genel kontrol ve ilk muayenemden 1 sene gçtiği için smear testi yaptıracaktım. Gittim alelade beni dinledikten sonra ultrasona aldı ve canım çok yandı. Mantar saptadı, Smear testi yaptı ve gyno canesten1, gyno flor ve adet geciktirici istediğim için tarlusal tablet yazdı. Muayene gecesi gyno canesten 1 tableti kullandım ve 2 3 gün sonra yogun bır sekılde kanlı akıntı geldi. Doğal olarak ben telaşlandım çünkü doktor hanım beni bu konuda uyarmadı. Uyarmış olsaydı normal diyip geçerdim. Ertesi gün tekrar doktora gittim ve yine mi siz gibi bir surat ifadesi ile çok normal bir durup o tablet sonrası böyle bulgulara rastlarız dedı. Bu arada smear sonucum normal çıkmıştı. Neyse dedim çok üstelemedim. Ama en tuhafı ve yargılamama sebep olan ise tarlusal tabletı kullanmaya basladım ve hıc ara vermedım. fakat 4 gün kullanıp ve hala kullanırken regly oldum. Hemde hiç beklemediğim bir sürede. Yani Çiğdem hanım bana faydadan çok zarar vermiş oldu. Kendisinden hiç ama hiç memnun kalmadım.

Ben hastaneyi gezdim çok beğendim . Bizi gezdiren ebenin ilgisi çok iyiydi.. Benim doktorum dışardan .. Fakat hastane konusunda Ata Sağlık ta yaptırmaya karar verdik.. Fiyatlar ve ekstralar konusunda bilgimiz yok henüz konuşmadık. Bilgisi olan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…