İzmir Özel Ata Sağlık Hast.

Merhaba bende o hastanede buket hanımda nasipse doğum yapacagım normal dogum 1200 sezeryan 1300 tl epidural normal 1700 bilginiz olsun hayırlı dogumlar birde içinde 5 tane fotograf ve oda süslemesi var

Merhaba bende o hastanede buket hanımda nasipse doğum yapacagım normal dogum 1200 sezeryan 1300 tl epidural normal 1700 bilginiz olsun hayırlı dogumlar birde içinde 5 tane fotograf ve oda süslemesi var
Çok teşekkür ederim , çok mutlu oldum.. Sağlıklı bir doğum diliyorum size de...

Kızlar Bornova'da Ata Sağlık hastanesi var, yeni kurulmuş bir hastane sanırım nisan 2014 de falan açıldı. Doğum doktoru Çiğdem Kukul var sadece. Bilen duyan tavsiye eden etmeyen var mı?
Arkadaşlar ben Çiğdem Kukul hanımefendiye gittim ancak hiç memnun kalmadım. Ben anlatmadıkça o bir şey sormadı. Hazır bir metni var zaten hemen elinize onu tutuşturuyorlar içinde bilindik doğum öncesi ve sonrası kısa bilgilerin olduğu 2 sayfa döküman. burada herşeyi bulabilirsiniz diyorlar. Sonrasında telefon ile kendisine ulaşmaya çalıştık orada çalışanlar telefonu açıyor sistemleri onlara soruyu soruyorsunuz onlar doktora soruyor sonra size dönüş yapıyor. Yani ben anlamadım bir de özel hastane. Kesinlikle tavsiye etmiyorum

ben de buket hanımda takipteyim. çok memnunum harika bi doktor

ata sağlık..... benim iş yerime 10 dk mesafede ve anlaşmamızın olduğu bir hastane hamile kalmadan önce kontrol amaçlı muayneye gittim medine hanıma mahrem perdesi yoktu yanındakı sekreter kızın yanında soyunup muayne olmak zorunda kaldım... ki iğrenç bir duygu zaten dr bile olsa.... arkasından alttan muayne tti yumurtan kalınlaşmış dedi hamile kalırsan gel kalmassan gelme dedi bir sürü tıbbi terim kullandı sanki ben dr m o hasta öyle saflaştım ki ne oldu şimdi ne demek istedi dr dedim sekreter kendisi anlatsın dedi sordum sorun yok gebe kalırsan gel dedi beni sepetledi :)
o ay hamile kalmadım ama bir sonraki ay çok şükür hamileydim evde testlerimi yaptım biraz eminlikle mecburen gene ayno yere gitmek zorunda kaldım işten izin alamıyorum bir de izmir de şöyle bir sorun var yeterli derecede dr mu yok yada kapasite mi az bilemiyorum özel dr haricinde muayne için en az bekleme süresi 1 ay o kadar beklemekte istemedim tabiki en azından genel bilmem gereken şeyleri öğrenirim o zmana kadar da bir dr bulup onunla devam ederim di...
gittim muayneye anlattım test yaptığımı vs gel bakalım görünmez ama dedi baştan yıktı zaten ama benim bebişim kesesini gösterdi şükür 4 haftalık hamilesin dedi testlerini yaptır gel dedi ne folikasit kullan dedi ne başka bişi öyle derece gittim tepece geldim gene ama içim içimi yiyordu ben nere kime gitcem diye sonraki 2 haftada gittim gene medine hnma kesede karartı görüyorum bu sağlıklı gebeliklerde de olur sağlıksız dada sana rapor vereyim mi dedi cuma saat 16.00 düşünün açık konuşun dr hanım dedim düşük tehliken var dedi hıı gelmişken kalp sesini duymak istermisin dedi pıt pıt pıt ben daha idrak edememişken kesti benim için en kötü deneyimdi.... progestan verdi rapor verdi beni gene sepetledi ....
nihayet artık 7 haftalık olmuştuk dr da bulduğumu sanıyordum egepol hastanesinde dilek alihanoğlu gayet iyi karşıladı tarttı en son regli tarihini sordu sonra eşim kaldı içerde beni ulturasona soktu eşim müsade istedi geleblidi yanıma... sesini duyamadı alttan baksak duyarız ama gerek yok seni yormayalım dedi.... inceden ses duyar gibi olduk ki ben öbür hafta 3 kerede olsa gübür gümbür ses duymustum... kısacası dr yorgundu galiba istemedi ilgilenmek.... ben sordum ne yemeliyim ne içmeliyim neye dikkat etmeliyim vs sorduklarıma cvp verdı esktradan ekledği özellikle söylediği bişey olmadı.....
önceki dr n söylediklerinden bahsettim geyet soğuk kanlılıkla bebek düşecekse düşer ona engel olmassın dedi progestanı kesmemi söyledi tek faydası da buydu zaten....
nitekim o da beni hayal kırıklığına uğrattı...
oradan gelir gelmez arkadaşımın dr u bület turgut ay dan randevu aldım ve o günü bekledim ne olacak bakalım diye ki beklediğime değdi galiba çok sempatik ilgili kibar bilgili bir dr bana gayet açık ve net bebeğim ile ilgili ne bilmem gerekiyorsa hem gösterdi hem anlattı boyu kilosu vs her şeyini öğrendim benimle ilgili ben sormadan ne yapmam gerekiyorsa yeterli bilgiyi verdi zaten benim beklentim de buymuş umarım bundan sonrası için de böyle gider şuan 10+5 randevumuzda 12+1 olucaz inşallh güzel haberlerle çıkarım . bu kadar detaylı anlatmamın nedeni 1 2 3 dr la yetinmeyin içinize sinene kadar uğraşın belki benim gittim dr ların da çok seven hastaları vardır bilemem ama herkes farklı elektrik alıyor ve bu biraz frekans işi. ben tavsiye etmem ama iyi deneyimleri olan tavsiye eder herkes için hayırlısı...

ne zamandır doktor arayısındayım bnde egepol cemil kaymaza randevu aldım ilk randevum ama egepole devam etmek istemyrm yogunluktan dolayı bülent turgut hangi hastane de acaba

Doktorum dışardandı benim.ama.ebeler ekip çok memnun kaldım
Merhaba öncelikle bebeğinixi Allah bağışlasın bende Ata sağlık hastnesini düşünüyorumpeki doktorniye dışardan getirttiniz doktorları iyi değilmiydi ve bu şekilde çok pahalıya gelmedim.böyle zamanda doktor ayrı ücret alıyor hastane ayrı ve hastane sigortanı saymıyor özel hasta olarak kabul ediyor..

Merhaba doğumunuz nasıl geçti acaba memnun kaldınızmı Bu arada bebeğinizi Allah bağışlasın

Bende pinar hanimdayim suan 37. Haftanin icindeyim normal dogum olsun istiyor bakalim bizim kiz nasil gelicek :)

Genel anlamda kadin dogum cok dolu oluyor ben pinar hanimdan memnunum konuskan guleryuzlu bi kadin sordugunuz her soruya cevap verio arada sacma sorularim olsa dahi seni anlayarak gulerek cvp verio :)

Peki muayene ve dogum ücreti nedir ekstra tahliller için ödeme alıyorlar mi

Suan ata saglikla ilgili fiyat bilgisi olan var mi?
2000 tlye suda doğum yaptım. Doktorum disaridandı. İlgileri mükemmel ebeler temizlik süsleme vs. Anne baba için hediye paketi bile verdiler 10 tane fotoğraf falan.

Muhtemelen doğal doğum yapmak istemiştir. Bende dışarıdan bir doktorla çalıştım. Oraya 37 hafta raporu için gittim doktoru da çok sekerdi. Fakat doğal doğum destekçisi değildi.

Peki muayene ve dogum ücreti nedir ekstra tahliller için ödeme alıyorlar mi
Tahliller için ek ödeme alınıyor nts falan.
Muayene 55 tl. Ben suda doğum yaptım 2000 tl. Ama havuz benim dışarıdan doktoruma aitti. Hastanenin var mı bilmiyorum.

özel muayenehane doktoruna giden çok yok heralde. genelde özel hastane takibi tercih ediliyor.sanırım hiç doktor bulamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…