• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir özel ege tüp bebek merkezine giden arkadaşlar var mı

yasemin hafsaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.555
1.102
133
32
ben bu merkeze gidiyorum başka arkadaşlar da var mı.. yada önceden gidenler var mı.. gebelik oluştu mu memnun kaldınız mı paylaşın

Ben de oraya gidiyorum. Doktorum Rafael Levi... Şu anda embriyolarımı bekliyorum, yarın inşallah haber gelecek ve transferim gerçekleşecek. Şu ana kadar her şeyinden memnumum. Umarım güzel sonuçlar alırım.

Ben de oraya gidiyorum. Doktorum Rafael Levi... Şu anda embriyolarımı bekliyorum, yarın inşallah haber gelecek ve transferim gerçekleşecek. Şu ana kadar her şeyinden memnumum. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Allah yar ve yardımcın olsun canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Önce Allaha sonra da levi beye güven. Güzel haberler alırsın insallah

5000 TL hastane alıyor.yaklasik 2000tl iğneler tutuyor arkadaslar.bir de dondurma işlemi var eğer isterseniz 800 TL

Selam bayanlar. Benim doktorumda özel ege tüp bebek merkezinde işlemlerini yapıyor. Fiyat için 5500 TL dedi. Ama merkez konusunda soru işaretlerim var. Çevrenizde bu merkez sayesinde çocuğu olan var mı acaba? Tedaviye de başladık salı günü merkeze gidecegim. E2 hormonu bakılacak. Kafam allak bullak...

Selam canım. Bana 5500 dedi doktorum. İlaçlarda 1500 TL filan tutar dedi. Fiyatlar sabit değil mi...
Canım ben kasım ayında yaptırdım.fyatlar değişmiş olabilir.ayrica iğneler kişiye göre değişiyor.benim 2000 tuttu.ben çok kullandım.penislin alerjik olduğu için başka pahali iğne kullandım.

Selam bayanlar. Benim doktorumda özel ege tüp bebek merkezinde işlemlerini yapıyor. Fiyat için 5500 TL dedi. Ama merkez konusunda soru işaretlerim var. Çevrenizde bu merkez sayesinde çocuğu olan var mı acaba? Tedaviye de başladık salı günü merkeze gidecegim. E2 hormonu bakılacak. Kafam allak bullak...
nedurumdasın.benımde doktorum ozel egeyle calısıyor 5200 dedı ucreti.doktorumdan emınım ama merkez hakkında bılgım yok olumlu sonuc alan varmı yenı zamanda

nedurumdasın.benımde doktorum ozel egeyle calısıyor 5200 dedı ucreti.doktorumdan emınım ama merkez hakkında bılgım yok olumlu sonuc alan varmı yenı zamanda

Sizin doktorunuz kim acaba? Benim bu ay negatif sonuçlandı. Dün regl oldum. Nisan ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz. Diğer tüp bebek merkezlerini bilmiyorum ama eğer dondurulmuş olanda tutmazsa başka merkeze gideceğim. Eğer orada yaptıracaksanız işlemi bazı tavsiyelerde bulunmak isterim çünkü dondurulmuş olan transfer edileceği zaman özellikle dikkat edilmesini istediğim bazı konular hakkında doktorla görüşeceğim.

Sizin doktorunuz kim acaba? Benim bu ay negatif sonuçlandı. Dün regl oldum. Nisan ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz. Diğer tüp bebek merkezlerini bilmiyorum ama eğer dondurulmuş olanda tutmazsa başka merkeze gideceğim. Eğer orada yaptıracaksanız işlemi bazı tavsiyelerde bulunmak isterim çünkü dondurulmuş olan transfer edileceği zaman özellikle dikkat edilmesini istediğim bazı konular hakkında doktorla görüşeceğim.
Ben Manisa'da yaşıyorum. Cuneytbarut doktorum.ilkkez başlıcam ben tüp bebeğe.ama merkez hakkında pek olumlu sonuç goremedim

tavsiyeleriniz neler peki?

Back
X