İzmir Özel Gazi Hastanesi

Mahretlik arkadaşım gözün aydın. bebeğin sağlıkla dünyaya gelmiş. allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. sana da geçmiş olsun.
bende çiğdem hn. ın hastasıyım. oldukça memnunum.
kafamı karıştıran birşey var. sormak istiyorum. geldiğinde cevaplarsan çok sevinirim.
hastaneye 388 tl ödemişsin. ne kadar kaldın?
bu ücrete dahil olan nedir?
bende fiatı bu civarda biliyorum ama bana o kadar ucuz değildir diyorlar. kafam karışıyor.
ne kadar ayırmam gerekli ona göre bilgim olsun istiyorum.

Semami seninde gözün aydın canım. allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah!

Semami seninde gözün aydın canım. allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah!

çok teşekkür ederim cnm. sen de sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.

bu arada ben normal doğuma 356 tl ödedim. 1 gece kaldık. ekstradan bişey çıkmadı. bu fiyata bu kadar ilgi süper ya..

Merhaba,Ben Arzu,
32 haftalık hamileyim.Şuan İstanbul'dayım ama özel sebeplerden dolayı doğumumu İzmir'de yapacağım.Bana da bir arkadaşım Gazi Hast.'den Ayşen hanıma yönlendirdi. Hastaneyi ve Ayşe hn. hakkında bana bilgi verirmisiniz. Yeni doğum yapmış arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun. Sağlıkla ve mutlulukla büyütmenizi dilerim.

öncelikle çok teşekkür ederim.allah seni ve bebebiğini de hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın inşallah.ben 1 gece kaldım hastanede ertesi gün saat 1.30-2.00 gibi çıktım.bu fiyata akşam yemeği ertesi gün sabah kahvaltısı dahil.zaten doğum yaptıktan sonra hemşireler hasta bakıcılar sürekli gelip kontrol ediyolar.ağrı kesicilerini yapıyorlar.hiç kafan karışmasın ilgi alaka çok güzel.herkes güleryüzlü.ve gerçekten ucuz.normal yaparsan 350 sezeryan yaparsan 370 demişlerdi.biz 388 ödedik.eğer sorun olurda 1 gün daha kalman gerekirse o zaman ücret artar tabi.sen kenara her ihtimale karşı 500 ayır ben öyle yapmıştım.

çok teşekkür ederim cnm. sen de sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.

bu arada ben normal doğuma 356 tl ödedim. 1 gece kaldık. ekstradan bişey çıkmadı. bu fiyata bu kadar ilgi süper ya..

çok sağol canım. inşallah kolay bir doğum yaparım.
fiyat gerçekten çok uygunmuş. içim rahatladı.

sağol canım amin. benim doğumum kasım ayının sonuna denk geliyor nasipse.
fiyat gerçekten çok uygun. sigortadan yararlanıyorsun değil mi?
bende her ihtimale karşı 500-600 tl ayırayım diyorum.
bu hastanenin ucuz olduğunu söylüyorum kimse inanmıyor.
ama burada doğum yapanların sayesinde öğrendiğim bilgiler içimi rahatlatıyor.
ikinizede tekrar teşekkürler. sağlıkla büyüsün bebişleriniz.

ssk dan yararlanıyorsun tabi o yüzden bu kadar ucuz ya.her ihtimale karşı sen o kadar ayır çünkü nolur nolmaz 2 gün kalman gerekirse hastanede 700 tl yi buluyormuş.sende hayırlısıyla sağlıkla al inşallah bebişini kucağına.

olsun cnm sen yine de git o tarihte ayşen hnma.

tabiki git gör keseyi ve bebişi o tarihten önce...sonra ayşen hnma devam edersin.

Teşekkür ederim semami,
23'üne az kaldı, keseyi gördüm, kalp atışlarını duydum, ilk testleri yaptırdım, Ayşen hanıma Cuma günü gideceğim. SSK üzerinden bakmaları çok iyi bir avantaj.

Acaba sen, ikili ve üçlü testlerini de Gazi hastansinde mi yaptırdın? Eğer öyle ise fiyatlarını anımsıyor musun diye soracaktım?

Ay çok güzel, uzun ömürlü, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah.:ecrin_bebek:
Herşeyin yolunda gitmesi bizlere de umut veriyor. Çok geçmiş olsun!

merhaba arkadaşlar özellikte aramızda doğum yapmış olan semami ve mahretlik nickli arkadaşlarım bize çok yardımcı oldunuz bunun için çok sağolun bir kaç konuda yardımınıza daha doğrusu önerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...Benim doğumum Allah nasip ederse Kasım ayının sonunda olacak evimizde doğalgaz yada klima yok geçen kış tayinimiz çıktı ufo kullandık fakat bebek için ufo yeterli olurmu yoksa klimamı almalıyız kararsız kaldık birde bebek için beşik,oyun parkı,yada karyola hangisini tavsiye edersiniz.......

canım ben aslında bursada oturuyorum. doğumu izmirde yaptım. o yüzden 2li ve üçlü testi bursada yaptırdım. gazide ne kadardır bilmem.

canım ufo konusunda fikrim yok. ben haziranda doğum yaptığım için kışın ufo yeterli olur mu olmazmı bilmiyorum.

biz oyunpark yataklardan aldık. hem ucuz, hem heryere taşınabiliyor. eşim de ben de öğretmen olduğumuz için tatillerde memleketlere gidiyoruz. gittiğimiz yerde bebeğimiz kendi yatağında uyusun diye düşünerek park yatak aldık.

Bu gün Gazi'ye gittik, yalnız randevu saatine pek sadık olunduğunu söyleyemeyeceğim. Randevum 11:30 da olmasına rağmen 12:30 da ancak girebildim doktorun yanına. İçeride de ultrason dahil 10 dk. kaldım kalmadım. Bilmiyorum, 13 Ağustosta tekrar gideceğim tarama testleri yapılacak. Beklemek dışında bir sorun yok ama benim gibi çalışan insanlar için bu kötü bir durum.

çiğdem hanım hakkında bilgi verebilir miisniz,8 haftalık hamileyim,neler yapılması gerekiyor?

merhaba.bizim evde klima var yaz olduğu için soğuk olarak çalıştırıyorum bebişim sıcağı sevmiyor çünkü tabiki çocuğu çarpmasın diye kapı açık çalıştırıyorum.kış için bişey diyemeyeceğim.henüz kışı geçirmedik beraber ama duyduğuma göre ufo çok elektrik yakıyormuş e bebiş üşümesin diye sürekli çalıştırmak zorunda kalacaksın buda çok para demek.ev seninse doğalgaz en uygunu.ama değilse klima almanı tavsiye ederim.beşik içinde biz oyun parkı aldık.kiracı olduğum için mobilyaya çok para vermek istemedim.ama ev kendimin olsaydı büyüyebilen karyolalar var.çocuk 15 yaşına gelene kadar kullanabiliyorsun.ondan alırdım.oyun parkıda çok kullanışlı hemde ucuz.tavsiye ederim.

<arkadaşlar bebişiniz dünyaya geldikten sonra işitme testi ve kalça ultrasonu çektirmeniz gerekecek.bunun içinde gazi hastanesine gidebilirsiniz.benim bebişim temmuzun birinde oldu.dün gittik gazi hastanesine doğumdan sonra bebişin ilk gidişi olduğundan sadece 12 tl aldılar.doktor muayene etti ve testleri ücretsiz yapıyorlar.doğumdan sonrada tavsiye ederim gazi hastanesini.

Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum.33 haftalık hamileyim.gazi hastanesine gittim normal doğum düşünüyorum.Dr.Gülizar ben doğum yaptırırım ama gece saat 2den sonra çocuk doktoru yok dedi.bende şifa ile gazi arasında kaldım çocuk dr yüzünden.gece doğum yapan arkadaşlar çocuk dr meselesini nasıl yapıyor tecrübesi olan arkadaşlar yada bilen yazarsa sevinirim.yoksa mecburen şifaya gitmek durumunda kalacağım. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…