İzmir Sohbetleri

ablişlerim irna ablanın da beğendiği yorumlar güzel olanlarıdır sanırım, sadece olumsuz yorumlar yok çünkü
ama bunu ben daha önce de okmuştum, birkaç yorum terbiyesizce genelleyici aşağılayıcı
yapacak bişey yok, bilip bilmeden ahkam kesiyorlar işte, kessinler
siz üzmeyin tatlı canınızı...
bir gün sitede vakit geçirseler bu genellemelerin yanlış olduğunu görürler...

Allah alalh baktım sıteye baştan komık seyelr yazmışalr dedım ama bunalrdane böylekazen gördumu acaba burayı

yaa boşverin yazmışlar artık...it ürür kervan yürür...birkaç kendini bilmezin yazdığı yazı tüm siteyi etkileyemez...

gerçekten sitemizi yerden yere vurmuşlar. bu onların ayıbı. bir okumayla bunu söylemesine kızdım.

Ay bence bu sıteuye toplamaya calıŞıyor ıÇımdne buraya uye olup yorum yazmk geldı ama vazgectım amcalrı uye toplamk ÇÜnkÜ.nıye onların ekmegıne yag sureyımkı

gerçekten sitemizi yerden yere vurmuşlar. bu onların ayıbı. bir okumayla bunu söylemesine kızdım.

hepsini okumamıştır ablacım...
o kadar rahatsız olan varsa bu sitenin niye bu kadar üyesi var, meyve veren ağaç taşlanır...
elbette bu sitede her eğitim kültür seviyesinde insan var
görmek istedikleri kısmı görüp eleştiriyorlar
zaten her yerde neden türkün türke 2. sınıf insan muamelesi yaptığını da anlayabilmiş değilim
türkün türkü aşağıladığı kadar başkası aşağılamıyor, ben bunu gözlemledim
gerçekten saçma bir durum...

BoŞverın bu saÇmalıkları
gÜzel arkadaŞlarım
kımseyı zorla tutmuyoz burda dımı
beĞenmeyen gelmesın
nasıl geÇıyo gÜnÜnÜz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…