İzmir Sohbetleri

Yıllar Önce

Otomobil kazasında ölen yaşlı çift, doğru cennete gönderilirken görevli anlatmaya başlar: - Şu denize bakan villa sizin. Yanında tenis kortu, yüzme havuzu ve golf parkuru var. ıstediğiniz herhangi birşey için şu düğmeye basmanız yeterli. Cennet görevlileri derhal takdim edecekler..." Görevli ayrılınca, adam karısını azarlamaya başlar: - Kahretsin Vildan, hep senin hatan! - Nasıl yani bey ?! - O kahrolası yürüyüş programların, vitamin hapların, yulaf çorbaların, içki, sigara yasaklamaların olmasa buraya yıllar önce gelecektik...kaydirigubbakcemile3

hay allahım yaa
çok güzelmiş
teşekkürler

günaydınn hanımmlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar ben bugün Bodrum'a gidiyorum...oradan yazamayabilirim...birkaç gün kalıp döneceğim...döndüğümde görüşürüz...sizi özleyeceğim...beni unutmayın...topik sana emanet ortim...

Kızlar ben bugün Bodrum'a gidiyorum...oradan yazamayabilirim...birkaç gün kalıp döneceğim...döndüğümde görüşürüz...sizi özleyeceğim...beni unutmayın...topik sana emanet ortim...

ay ne güzel yapiyorsun saglicakla git saglicakla dön insallah iyi eglenceler sen unutulurmusun benim canim ortim dönünce görüsürüz insallah bizde seni özleyecegiz ,topik bana emanet sende allaha emanet ol öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…