günydın herkese..
Yaman herkes iyi allah a şkr sen ve sennkiler nasıl
gecmis olsun yamancim
yamancm geçmiş olsn çok bebişim ii şkr uyuyor şimdi.
selam millet ben geldim bi bakayım dedim özledim sizi yaman geçmiş olsun cnm neler yapıyosunuz özledinizmi beniiii özleyin unutmayın yaaa oldumu..[/QUOTE
TEŞEKKÜR EDERİM CNM
KAÇ AYLIK HAMİLESİN
ALLAH HAYIRLI DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH
kuşumm napıosn canmm özlenmezmsn sen hep aklmdasn valah :kedi:
nasıl gidio hamlelik bebiş nasıl
selam millet ben geldim bi bakayım dedim özledim sizi yaman geçmiş olsun cnm neler yapıyosunuz özledinizmi beniiii özleyin unutmayın yaaa oldumu..[/QUOTE
TEŞEKKÜR EDERİM CNM
KAÇ AYLIK HAMİLESİN
ALLAH HAYIRLI DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH
cnm 7 haftalık işte aşağı yukarı 2 aylık cnm teşekkür ederm güzel dileklerin için ...Allah isteyen herkese versin inşallah..
mrb nasılsınız öpüyorum
merhaba ablacım özledim seni valla ..ben iyi gibiyim inşallah sende iyisindir.
desibelim bidenem ablam güzel tatiller..benim yerimede gez bodrumu ahh bende gidicektim kaldı bebiş yüzünden olsun artık başka senelere diyelim.inşallh güzel bi tatil geçirir ablam beni hakkettin...
Güzel İzmir'in güzel hatuşlarına merhabalar....opuyorumnanaktan
Beni de aranıza alır mısınız?:kedi:
cnm benim iyi gidiyo bidenem bugün daha iyi gibiyim biraz temizlik yapıyorum..dün doktora gittik herşey çok güzel yolunda gidiyo ..inşallah böyle devam eder.oğluşunuda senide çok öpüyorum.
cnm 7 haftalık işte aşağı yukarı 2 aylık cnm teşekkür ederm güzel dileklerin için ...Allah isteyen herkese versin inşallah..
merhaba ablacım özledim seni valla ..ben iyi gibiyim inşallah sende iyisindir.
desibelim bidenem ablam güzel tatiller..benim yerimede gez bodrumu ahh bende gidicektim kaldı bebiş yüzünden olsun artık başka senelere diyelim.inşallh güzel bi tatil geçirir ablam beni hakkettin...
kusum canis nasilsin abam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kuşumm napıosn canmm özlenmezmsn sen hep aklmdasn valah :kedi:
nasıl gidio hamlelik bebiş nasıl
mrb nasılsınız öpüyorum
bitom ordamısın ..
sbule nerlerdesin sen çok sevindim teşekkür ederim rep için ..çık ortalara artık hadi yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?