Yarın tatil değil mi? kalın canlarım...sahur böreği bile hazırladım size...kaydirigubbakcemile3
zor demek ne demek çenebazım...su,çay,yemek vs.vurmuyo sigara kadar...delikafadulden
Yat tatlım sen bgn çalıştın haklsın...:gitme:ben seni sevdiğim için böle deyyom..Şenizooy oy ablam döktürmüş yine delikafadulden
ben kalsam bile gözlerim kalamıyoki ablacım, kapanmaya başladılar bile kaydirigubbakcemile3
ortim çalışcan mı aaa? kafamçokkarıştıc.tesi çalışıon mu sen?caliscam canim cok sagolasin :jeyyar:yerimseniben
Yat tatlım sen bgn çalıştın haklsın...:gitme:ben seni sevdiğim için böle deyyom..Şeniz
ortim çalışcan mı aaa? kafamçokkarıştıc.tesi çalışıon mu sen?
Yat tatlım sen bgn çalıştın haklsın...:gitme:ben seni sevdiğim için böle deyyom..Şeniz
ortim çalışcan mı aaa? kafamçokkarıştıc.tesi çalışıon mu sen?
hemen yazayım...cokacimcoookBu böreği ben de yaparım.çok nefistir...urfa peyniri fln koymam ben ama...evde ne peyniri varsa koyarım...ay ortim ne güzel görünüyor valla tarifi varmi yaa sagolasinalkisalkisalkis
Tmm gece gözlüm...sen yat...Allah rahatlık versin...sweet dreams...opuyorumnanaktanben de sizi sevdiğimden gidesim yok ama gözlerimi de açık tutamıyorum napim zorlamayım bari ablacım kaydirigubbakcemile3
ortim çalış cnm...Allah sağlık versin yeter...:Saruboceq:calisiyorum canim huzur evi cumarteside var gülom delikafadulden
hemen yazayım...cokacimcoookBu böreği ben de yaparım.çok nefistir...urfa peyniri fln koymam ben ama...evde ne peyniri varsa koyarım...
Malzemeler :
Sosu için:
- 3 yufka beyaz peynir,kaşar peyniri
- dere otu
Hazırlanışı : Beyaz peyniri,kaşar peyniri,urfa peynirini bir kaba rendeleyin.Üzerine ince kıyılmış dereotu ilave edip karıştırın.Sosu için bir karıştırma kabında 1 su süt ile 2 adet yumurtayı karıştırın.Tavaya 1 adet yufkayı serin.Diğer 2 yufkayı elinizle parçalayın.
- 1 su b. süt
- 2 yumurta
Tavadaki yufkanın üzerine biraz patrçalnmış yufkadan serpin.Üzerine sostan dökün.Üzerine peynileri ilave edin.Tekrar parçalanmış olan yufkaları serpin.Tekrar sostan dökün.Tavanın dışında kalan yufkanın uçlarını kapatın.Tavayı sıvıyağ ile yağlayın.Böreği tavay alıp pişirin.
iyi geceler canimcim hayirlarla dolu sabahlarin olsunopuyorumnanaktaniyi geceler bito ablam opuyorumnanaktan
iyi geceler siboş ablam opuyorumnanaktan
ben de yatayım artık, ablacım sahurda kolay gelsin, döktürürken kaydirigubbakcemile3
öperim hepinizi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?