İzmir Sohbetleri

selamlar bugün hiç havamda değilim sabah kızımla torunum evlerine döndüler çok üzgünüm şimdiden özledim ağlayıp duruyorum nasıl dayanacam bilmiyorum

buda benim çektiğim izmir resimleri.

cok güzel resimler cekmissin canim süper valla canim izmirim yaopuyorumnanaktan
selamlar bugün hiç havamda değilim sabah kızımla torunum evlerine döndüler çok üzgünüm şimdiden özledim ağlayıp duruyorum nasıl dayanacam bilmiyorum

selamlar canim allah kavustursun yine gelirler üzme kendini cok alisildimi cok zor geliyoropuyorumnanaktan

canım ne olur üzülme. yakında yine kavuşursun. allah böyle ayrılıklar versin.opuyorumnanaktan

biliyorum ama dayanamıyorum işte sağol canım doğru allah ölüm ayrılığı vermesin cümlemize inş ladyim nasılsın canım ben çok yorgunum ev taşıdım çok yorulduk :1hug:

bitoşum çok alıştık şimdi de çok zor oldu ayrılık tam sevilecek zamenı torunumun çok bağlandık ama yapacak bir şey yok tşk ederim allah ölüm ayrılığı vermesin cümlemize

canlarim iyi geceler hayirli sabahlariniz olsun
gününüz saglikli neseli mutluluk dolsun
dualariniz oruclariniz kabul olsun
insallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

ortim sabah ıstanbuldan misafir geldi...öbür sabah gidecekler...beni de uyku tutmadı da bir bakem dedim...dün akşam birileiri gelmişti nişan tebriğine ben de yüzüğümü mutfakta duran bir süs tabağına koymuştum yaa günahı bıynuna da kızları almış galiba...her yeri aradım bulamadım..uykum ondan kaçtı biraz da...eşim de kızdı...öyle huyları vardı ama ben nasıl bıraktım orda...senağlama

ortim neden öyle seyleri birakiyon ortada ya ne olursa olsun :1shok:

murgizim allah sağlık versin tatlım inşallah yine gelir giderler,
ama sen en çokta toruna dayanamıyorsun değilmii.henüz ben bilmiyorum ama öyle diyorlar.bakalım torun olunca,ben ne yapcam,ayy benimkide bir uzakki yani naparım sana diyorum ama.

canayakınım nasılsın canııımm..ne güzeldi şiir,

suyum cekilmişse
içim boşalmışsa
verdiğin mutluluktan
sunduğun aydınlıktan
bir anda değişir bakışlarım

aşk böyle bişey iştee,ayy hüzünlendimm kıss niyeyse..opuyorumnanaktan

desibel güzel hatun öptüm canım senide

hepinize iyi geceler ,sahurlar ve oruclaar. çook öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…