hee umutluyuz orda mart annelerinde mutluyuz var onla karıştırmışım ben seni..olsun ....ayy tülinyimden boncuğumdanda alırız inşallah böyle güzel haberler..
evet demi ..ne güzel oluyo ....şu mübarek ayyyy....biz bi buluşmmızda desibel için şaka yapmıştık emme herkes beni gebe sandıydı meğerse öyleymişimkaydirigubbakcemile3ahhh o geldi aklıma şimdi ne alakaysa...
sahi yaa kuşum...bana derken sende çıktı...malum oldu bize...saf mıyız ne?kaydirigubbakcemile3evet demi ..ne güzel oluyo ....şu mübarek ayyyy....biz bi buluşmmızda desibel için şaka yapmıştık emme herkes beni gebe sandıydı meğerse öyleymişimkaydirigubbakcemile3ahhh o geldi aklıma şimdi ne alakaysa...
gecmisler olsun benim kusuma sükürler olsun yakinda kalmaz insallah bulantilarin canim benim:Saruboceqdesibel ablam iyimisin sanırım canın sıkkınbiraz kıyamam ben sana.....
bitoşkoşum şimdi biraz iyiyim dün gece çok kötüydüm yine nerdeyse hastaneliktim yni....ama şeytnkulağına akşamüstü birazdaha iyi gibi oldum ...12 haftaya gircez pazartesi belki haftaya hafifler artık ...
selamlar canimopuyorumnanaktaninşallah canım valla ben güzel haberler duydukça mutlu oluyorum
nasilsim canimopuyorumnanaktanselamlar nasılsınız
ortim nasilsin opuyorumnanaktansahi yaa kuşum...bana derken sende çıktı...malum oldu bize...saf mıyız ne?kaydirigubbakcemile3
boncukum sanada iyi iftarlar canimzemuszemusiyi akşamlar hayırlı iftarlarropuyorumnanaktan
tabiki canim benim opuyorumnanaktano gül banada gelmiş oluyo mu Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?