İzmir Sohbetleri

iyiyim ablacım çok şükür bakınıyorum 1 haftadır yoktum ya özlem gidereyim dedim iyi ki siz de varsınız ne güzel işte beraberiz heyo heyo....zemuszemus

ulusu bir bayrakta toplayanlar değil,dağıtıp yoketmeye çalışanlar şehit olsun.....

Yaşlı bir amca elinde bastonuyla kalabalık bir otobüse biner,oturacak yer yok..Bastonunu yere vura vura taa arkaya gider ama kimsede tın yok..
Baston tıklamasından rahatsız olan gencin biri,yüksek sesle bağırır amcaya;''Dede,şu bastonunun altına keşke lastik taksaydın.Bu kadar kafamızı şişirmezdin,biz de rahat ederdik.''
Bütün gözler gence dikilirken,yaşlı adam istifini bozmadan otobüsü kahkahaya boğacak bomba cümleyi patlatır;
''17-18 yıl evvel de senin baban o lastiği taksaydı,şimdi biz rahat ederdik!!'' delikafadulden

ulusu bir bayrakta toplayanlar değil,dağıtıp yoketmeye çalışanlar şehit olsun.....
süperrrrrrrrrrrrrrr canim tesekkürlerrrrrrropuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

vereliniortakdelikafadulden ahhahahahah delikafaduldenvereliniortakhihoyyyta.s.

süperrrrrrrrrrrrrrr canim tesekkürlerrrrrrropuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay ne güzel hissetmek içinde büyüyen sevgiyi nefes almak kadar anlamlı olmazsa olmaz senden önce gelen tekşey.....

devam devam....

kızlar bana biraz müsaade...kahve içmeye gelecek arkadaşlar da...gece burdayım..bir yerlere ayrılmayın...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…