İzmir Sohbetleri

ykm nin önünden çekilmiş bir foto....bayılırım zaten gün batışını izlemeye ilk defa eşimle izmirin günbatımını sahilde izlemiştim o da evliyken.....ah ah ne güzel günler be!

tabi canim aktarcidan al evde kendin demle öyle yapiyorlarmis zaten iyi geldigini söylüyor arkadaslar:Saruboceq:

bir dahakine saat kulseinde mi buluşsak napsak acaba?

e benimde ettiğim laf mı yani demi canım ya?

ama bu sahil de sadece çay içilir ablam buyrun içelim.....
çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
deyip dizi deki hüseyin gelir miş bide ahhahaahha tam olur demi şimdi

tabi canim aktarcidan al evde kendin demle öyle yapiyorlarmis zaten iyi geldigini söylüyor arkadaslar:Saruboceq:
saol ablam bnm tamam denicem ve sana çok dua edicem allah razı olsun ablam bnm...

BUYRUN NESCAFENİZ DE BENDEN OLSUN...

valla buna da hayır diyemeicem ama bunu pzt günü içelim mi karşılıklı?

olurmu canimcim ben alistim artik bana uygun bir siir diye koydum paylasmak icinopuyorumnanaktanyerimseniben
tamam ablam çok tatlşı ablam bnm!

Heyyytt ben buna içerim...:içelim::icecream::asigim:sağolasın ortimmm...Şeniz
bende içerim de ramazandan sonra içsek daha ii olcek galiba....ilk defa tadına bakmış olurum bende...

harika ablam yüreğine sağlık!

sorma ortim ya bende aynen valla izmirli ruhum kabardi sorma:içelim:alkisalkisalkis
bende bende
izmir izmir ey gidi koca yürekleri barındırıp büyüten besleyen şehir...görmedim ki senden güzelini.....

yok valla izmirden güzeli yok ucak alcalirken icimin nasil oldugunu anlatamam kalbim yerinden cikacakmis gibi oluyor havadan o kadar güzel görünüyorki sormayin :teytey:

izmir asansör

bende istanbula uçarken uzun uzun baktım izmir kaybolana kadar napıcam ben bu şehirin havasını solumadan dedim....

e benimde ettiğim laf mı yani demi canım ya?
olsun tatlımmyerimseniben

BUYRUN NESCAFENİZ DE BENDEN OLSUN...
off ablacım bu kahveye hayır denirmiii kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
süper ablammm:lepipuyorumnanaktan
dREEE hoşgeldin ablacım...nasılsın? keyfin nasıl???
hoşbuldum ablacımm iyiyim sen nasılsın ablam Şeniz

ablam yaa bu resimlerle beni canevimden vuruyosunnn çok özledim izmirimiii :gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…