Şeniz Şeniz opuyorumnanaktansagolasin canim benim ay ölürüm sana benopuyorumnanaktan
biz buralardayız ablamm asıl sen nerelerdesinnnn opuyorumnanaktanuhm kızlar nirdeydiniz aaa...mafoldumben
izmirli olupta saat kulesini sevmemek olur muu yerimseniben
ben saat kulsine bayılırım siz?
tamamm denicem haberim olmamıştı hiç ablacım aslında bende başlangıcı var ya sinirden yada yorgunluktan oluo bnmki bu sefer yorgunluktan oldu ablacım ....güneşte kaldım biraz fazla ya ondan olsa gerek...
biberiye çayını ben yapsam olur mu acaba ablam.?
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
ablam canım benim keşke yaranı deşmeseydim ablam ya kusuruma bakma olur mu?
biz buralardayız ablamm asıl sen nerelerdesinnnn opuyorumnanaktan
izmirli olupta saat kulesini sevmemek olur muu yerimseniben
bir dahakine saat kulseinde mi buluşsak napsak acaba?
e benimde ettiğim laf mı yani demi canım ya?
Heyyytt ben buna içerim...:içelim::icecream::asigim:sağolasın ortimmm...Şeniz
saol ablam bnm tamam denicem ve sana çok dua edicem allah razı olsun ablam bnm...tabi canim aktarcidan al evde kendin demle öyle yapiyorlarmis zaten iyi geldigini söylüyor arkadaslar:Saruboceq:
BUYRUN NESCAFENİZ DE BENDEN OLSUN...
tamam ablam çok tatlşı ablam bnm!olurmu canimcim ben alistim artik bana uygun bir siir diye koydum paylasmak icinopuyorumnanaktanyerimseniben
bende içerim de ramazandan sonra içsek daha ii olcek galiba....ilk defa tadına bakmış olurum bende...Heyyytt ben buna içerim...:içelim::icecream::asigim:sağolasın ortimmm...Şeniz
harika ablam yüreğine sağlık!
bende bendesorma ortim ya bende aynen valla izmirli ruhum kabardi sorma:içelim:alkisalkisalkis
olsun tatlımmyerimsenibene benimde ettiğim laf mı yani demi canım ya?
off ablacım bu kahveye hayır denirmiii kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
BUYRUN NESCAFENİZ DE BENDEN OLSUN...
süper ablammm:lepi
hoşbuldum ablacımm iyiyim sen nasılsın ablam ŞenizdREEE hoşgeldin ablacım...nasılsın? keyfin nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?