İzmir Sohbetleri

boncuğum, suyum hoşşgeldiniz kızlar...suyum siz yoksunuz 2 gündür buralarda...merak ettim walla...:gitme:

iyi geceler herkese
su bende carfeurdaydım buğün ,,belkide yanından geçmişimdir

sibel ablam hoşbuldumopuyorumnanaktan
sibel ablam ben genelde gece takılıyorum..
gündüz açsamda selam verip kaçıyorum ..bütün gün iş güç çocuklar uzun süre pc de kalma fırsatım olmuyor..birde ramazan ya oldukça yogunum..ben geldiğimde de pek kimseler kalmıyor:gitme:
birde gecen hafta çok keyifsizdim 20 lik dişlerimden çok çektim..bir hafta yetti bana 4 kilo verdim bir haftada nerdeyse..
cuma günü gittim çektirdim bir tanesinden kurtuldum çok şükür.. 2 gün düşçiye taşındım..
dün annemlerde iftardaydık..giremedim zaten kk ya..
benm pc açık kk da açık gündüzleri arada dolanıp yazıyorum ama takip edemiyorum işte fazla..

sen neler yapıyorsun?

güneş ablam hoşgeldinopuyorumnanaktan
ne zaman ordaydınakannehir biz iftarı orda yaptık pek bir güzeldi fasıllı eğlence ve tiyatro vardı..biz ikbalin önünde oturuyorduk fasılın hemen yanında..
ama ben 4 den sonra geldim oraya zaten ve neredeyse iftara kadar 2 mağazadan çıkamadım biride waikikiydi malum..kafamçokkarıştıtam bir curcuna vardı diyebilirim.. çocukları sokmadım hatta onlar eşimle ayrı dolaştı korktum bir sürü hastalık var ..allah korusun:Saruboceq:

keşke ya çok isterdim inanki:gitme:
bugün olsaydı kesin gelirdim kardelende gelirdi benm eltim..ikimizde izmirdeydik bugün çünki..
ama yarın gelemem malesef yol uzak olmasa hiç sorun değil ama 2 çocukla yolculuk çok zor :gitme:

evt yaa suyum gelebilseydin ne iyi olurdu...hiç gelmiyorsunuz buluşmalara...kardelenim de öyle...:1closedeyes:

ay maaşallah ne tatlı bu bebiş
allah nazarlardan saklasın
bende çıkıyorum sibel ablam hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar prenses kızımı gördnüzmü teyzeleri ve ablalrı :)) a.s.
çok tatlı maşallahhAllahım nazarlardan saklasın inşallahh opuyorumnanaktan

dreem bu da sana iyi geceler olsun ablacım...opuyorumnanaktan
saol ablacım sanada iyi gecelerrr Şeniz opuyorumnanaktan
ay maaşallah ne tatlı bu bebiş
allah nazarlardan saklasın
bende çıkıyorum sibel ablam hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan

sanada iyi geceler canımcım.bnde kaçıyorum öpüldünüz kocamannn opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan bende çıkarım artık herkese iyigeceler kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…