İzmir Sohbetleri

ayy inşallah saphiracım...maşallah melekler gibi güzel kızın...Allah korusun nazarlardan...:Saruboceq:

ablam ya bi orda bi burdayız valla yorulduk şimdiden....ben gene sizin dizinizin dibinde olayım ya!

selamlar canim benim gercekten cok tatlis kizin rabbim uzun ömürlerle bahtini acik etsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

günaydın sevgili arkadaşlarım
huzurlu, sağlıklı, başarılı, istediğiniz herşeyin gerçekleşeceği bir gün diliyorum

Günaydın canlarım.

Bugününüz dününüzden daha güzel geçer inşallahzemuszemus

Günaydın Sibel ablacım a.s.

Fotolara baktım.Maşallah hepinize.Ben de gelmeyi çok isterdim;ama dün işe geldiğim zaman gördüm buluşacağınızı:gitme: Sizinle tanışmak ve görüşmek çok istiyordum yoksa:gitme:

ınşallah bundan sonraki buluşmalarda görüşürüz.

ayy kıyamam sana tatlım benim...ben de üzüldüm bak şimdison anda açmışlar topiği sahiden...işten bir ara gelebilsiydin keşke ama zor olurdu di mi tatlım? başka bir zaman inşallajh...Şeniz

ayy kıyamam sana tatlım benim...ben de üzüldüm bak şimdison anda açmışlar topiği sahiden...işten bir ara gelebilsiydin keşke ama zor olurdu di mi tatlım? başka bir zaman inşallajh...Şeniz

Sibel ablacım niyetlendim;ama ben AOSB'deyim.Benim gelmem,hazırlanmam baya olurdu.Artık bir dahaki sefere.Aslında yarın Bornova'da olacağım.Keşke yarın olsaymış.:sinifsinif:

merhaba güzeller nasılsınızopuyorumnanaktan
neşeniz sohbetiniz bol olsun opuyorumnanaktan

tünaydın tünaydın
o kimler varmış kimler hepinize selamlar!
ablam günaydın,su35,jazmin günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…