İzmir Sohbetleri

120 netmiş ablam...pek bir şey beklemiyo bu sınav için...senin oğlun ilk girişte mi kazanmıştı...nasıl oldu? pratisyenlik için giitiği yerde mi ders çalıştı?kafamçokkarıştı

hayırlısı olsun oğlum ilk girdiğinde kazandı gittiği yere zorunlu gönderiyorlar 2.5 ay mecburi hizmetten sonra göreve başladı hakkında hayırlısı olsun

selam yaa ben yine kaçırdımmı sohbeti bu akşam gelcem dedim gezmeye gittim..nasılsınız kızlar...ben biraz heyecanlıyım yarın doktora gidiyoruz inşallah cinsiyetini öğrencez....yarın haber veririm sizede..teyzeleri...

KUŞŞUUM HOŞGELDıN ABLAM...HADı HAYIRLI HABERLER BEKLıYOS CANIM...ıÇıMDEN BıR SES ERKEK DıYO...:CüvCüv:

yaa ablam öylemi dersin...olsun ne olursa olsun erkek olursa kızıma ilerde dağ olur kuvvet olur..kız olursada arkadaş olur ...hayırlısı inşallah..ben de hep erkek görüyorum rüyalarımda...

hoşbulduk desibel ablacım selamlar herkese yarın güzel haberlerini alırız inşallah kuşum merak ettim bende :)

sağol canım seninde mübarek olsun allah tövbelerimizi kabul etsin herşeyin hayırlısını nasip etsin..salı gecesi kandil canım

sihirsensin..yarın gece değilmi...seninde mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin..inşallah evlatlarımıza hayırlı yarınlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…