günaydın kızlar allah herşeyi gönlünüze göre versin bugün :Saruboceq: çalışanlara kolay gelsin işleri rast gitsin..evdekilere allah yardım etsin bolluk bereket versin inşallah...
hoşgeldin kastmnm...nasılsın cnm bnm...opuyorumnanaktanslmlar hayırlı günler
opuyorumnanaktanhoşgeldin kastmnm...nasılsın cnm bnm...opuyorumnanaktan
sagol ablacım iyiym sen nsılsınopuyorumnanaktanhoşgeldin kastmnm...nasılsın cnm bnm...opuyorumnanaktan
sihrim hoşgelmişşş....Şenizopuyorumnanaktan
ev cadım hoşgeldin...opuyorumnanaktanneden nikin değiştin? :uhm:biz burdayız da sen oğramıon buraya...:1closedeyes:nerdesiniz bitaneciklerim....ne zamandır bi muhabbet edemedik...lmaz:
sağol ablam iyiylik...bgn sakinim...iş güç yok sayılır..ohh bee...delikafaduldensagol ablacım iyiym sen nsılsınopuyorumnanaktan
oh bitirdinmi ablam bayram temizliginisihrim hoşgelmişşş....Şeniz
ev cadım hoşgeldin...opuyorumnanaktanneden nikin değiştin? :uhm:biz burdayız da sen oğramıon buraya...:1closedeyes:
sağol ablam iyiylik...bgn sakinim...iş güç yok sayılır..ohh bee...delikafadulden
,ağzına sağlık canım..tam oldu valla....oh bitirdinmi ablam bayram temizligini
benimmi agzıma saglık ne dedimki nerde fark etmedim:bbo:,ağzına sağlık canım..tam oldu valla....
sen farketmedin ama beni ablam unutmaz asla hıh!
kastmnm evet canım pazar gününden bitti...akşamda iftarda misafir vardı...bgn de yeniden süprüp sildim...cumartesi yine yaparım...yeter di mi...delikafaduldenoh bitirdinmi ablam bayram temizligini
sihrimi unutur muyum hiç...:gitme:unutmam için güneşin asla doğmaması lazım...,ağzına sağlık canım..tam oldu valla....
sen farketmedin ama beni ablam unutmaz asla hıh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?