İzmir Sohbetleri

hoşgeldiniz lady ablacım ve dreecim...nasılsınız? dreecim lady ablamın kızını görmek sitersen buluşma haberlerinde DIPTISIN DOĞUMGÜNÜ topiği var...oraya bir bak....

hoşgeldin ablacım:)

hoşbuldum canım.opuyorumnanaktan

bnde virüs olduğunu sanmıyorum.son zamanlarda giricek olsam hemen hata vermeye başlıyo explorer :/:/

aynı sorunu birkaç arkadaşımda yaşıyor. galiba oradan kaynaklı. bende virüs alacak bir yere girmedim. format için virüs almam gerekir. virüs programlarım normal durumda. opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz lady ablacım ve dreecim...nasılsınız? dreecim lady ablamın kızını görmek sitersen buluşma haberlerinde DIPTISIN DOĞUMGÜNÜ topiği var...oraya bir bak....
iyiyim ablacım sen nasılsın opuyorumnanaktan
gördüm ablacım baktım resimlerde çok güzel gerçekten.Allah bağışlasın firstlady ablacımm,kızının doğumgünü tekrardan kutlu olsun :)

aynı sorunu birkaç arkadaşımda yaşıyor. galiba oradan kaynaklı. bende virüs alacak bir yere girmedim. format için virüs almam gerekir. virüs programlarım normal durumda. opuyorumnanaktan
anladım ablacımm.bakalım artık umarım bi daha böyle aksaklıklar olmaz opuyorumnanaktan

resimlere baktım. benim cadı kocaelinin tozunu attırmış bu gün.
pasta keserken yanındakide oğluşum. opuyorumnanaktan

GÜnaydın hayırlı saĞlıklı huzurlu gÜnler dılerım hepınıze

arkadaşlar bu hediye alma işini ben beceremedim. bana tam olarak ne yapmam gerektiğini bir yazıversin. çok karışık geldi. almakta yollamakta zormuş.

sanal alışverşe gir ablam....orada kategoriler var..yşyecekler....içicekler....tatlılar vs...gibi...oradan bir hediye seç.....puanın yetyorsa tamam a bas....yetmiyorsa zaten alamazsın puanın şu kadar diyor....ona göre başka seçeceksin....kolay gelsin güzel ablam....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…