alın götürün beni, atın kordona bidahada dokunmayın...:gitme:
yazdm çıktım ben canım hem sen yoktunkiiiburcu benı almadan nereyeee gıdıonnkaydirigubbakcemile aşk olsun kurbanda alcam kızımı gtrcem kordona şifa nıyetıne kurban olayım be memleketıme offfffffffff delı gıbı özledımmmmm senağlama
nişanlım askerden gelince çeşmeye gitcez ailece, balayınıda orda yapcaz inşallahh:asigim:vapurda martılara ekmek atmayı özledım..ekmek atardım yemezlerdı..puaca atrdım havda kapıyolardııakannehir offfffffffffffffff yaaaa çok baska bısey izmir ayrı kalınca anlıo ınsan..çeşmeyı urlayı hafta sonu foça kahvaltıyı özledımmmmmmsenağlama
ah ah özlenmezmi canim uzakta olanlar daha cok anliyor izmirimin özleminiopuyorumnanaktanvapurda martılara ekmek atmayı özledım..ekmek atardım yemezlerdı..puaca atrdım havda kapıyolardııakannehir offfffffffffffffff yaaaa çok baska bısey izmir ayrı kalınca anlıo ınsan..çeşmeyı urlayı hafta sonu foça kahvaltıyı özledımmmmmmsenağlama
canim ortim hayirli yolculuklar olsun hayirlisiyla git insallah ay özlecem vallayabekliyorum ortim bende seni seviyorum canimcim kendine iyi bak opuyorumnanaktan:a015::çok üzgünüm:hoşgeldiniz canlarımmm.....ben bu gece gidiyorum belki yeniden giremem....umarım kısa zamanda aranızda olurum....sizi sevyorum....hoşçakalın....
selamlar dremim iyiyiz sükürde ortim yok ya ondan biraz burukum valla:çok üzgünüm:bn geldimm sibel ablammmmm opuyorumnanaktan
herkese selamlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
ah ah özlenmezmi canim uzakta olanlar daha cok anliyor izmirimin özleminiopuyorumnanaktan
canim ortim hayirli yolculuklar olsun hayirlisiyla git insallah ay özlecem vallayabekliyorum ortim bende seni seviyorum canimcim kendine iyi bak opuyorumnanaktan:a015::çok üzgünüm:
selamlar dremim iyiyiz sükürde ortim yok ya ondan biraz burukum valla:çok üzgünüm:
bnde öleyim ablacımm daha şimdiden özledim sibel ablamı:çok üzgünüm:
ama sibel ablamm bizi boş bırakmaz ablam merak etme sen:)
süpermiş ablacm yüreğine sağlıkk opuyorumnanaktan
birakmaz benim ortim opuyorumnanaktanyerimseniben
sen nasilsin canim benim opuyorumnanaktan
canım ablam yaaagriyor canim benim valla zor yürüyorum pazartesi rontgen cekilecek bakalim ne diyecekler
bunlar sizlere sekerler
sagol canim benim öptüm ablamiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?