İzmir Sohbetleri

alın götürün beni, atın kordona bidahada dokunmayın...:gitme:

burcu benı almadan nereyeee gıdıonnkaydirigubbakcemile aşk olsun kurbanda alcam kızımı gtrcem kordona şifa nıyetıne kurban olayım be memleketıme offfffffffff delı gıbı özledımmmmm senağlama

vapurda martılara ekmek atmayı özledım..ekmek atardım yemezlerdı..puaca atrdım havda kapıyolardııakannehir offfffffffffffffff yaaaa çok baska bısey izmir ayrı kalınca anlıo ınsan..çeşmeyı urlayı hafta sonu foça kahvaltıyı özledımmmmmmsenağlama

hoşgeldiniz canlarımmm.....ben bu gece gidiyorum belki yeniden giremem....umarım kısa zamanda aranızda olurum....sizi sevyorum....hoşçakalın....

bn geldimm sibel ablammmmm opuyorumnanaktan
herkese selamlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

burcu benı almadan nereyeee gıdıonnkaydirigubbakcemile aşk olsun kurbanda alcam kızımı gtrcem kordona şifa nıyetıne kurban olayım be memleketıme offfffffffff delı gıbı özledımmmmm senağlama
yazdm çıktım ben canım hem sen yoktunkiii
bende inciraltına gitcem bayramda kafaya koydum

nişanlım askerden gelince çeşmeye gitcez ailece, balayınıda orda yapcaz inşallahh:asigim:

ah ah özlenmezmi canim uzakta olanlar daha cok anliyor izmirimin özleminiopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz canlarımmm.....ben bu gece gidiyorum belki yeniden giremem....umarım kısa zamanda aranızda olurum....sizi sevyorum....hoşçakalın....
canim ortim hayirli yolculuklar olsun hayirlisiyla git insallah ay özlecem vallayabekliyorum ortim bende seni seviyorum canimcim kendine iyi bak opuyorumnanaktan:a015::çok üzgünüm:
bn geldimm sibel ablammmmm opuyorumnanaktan
herkese selamlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
selamlar dremim iyiyiz sükürde ortim yok ya ondan biraz burukum valla:çok üzgünüm:

bnde öleyim ablacımm daha şimdiden özledim sibel ablamı:çok üzgünüm:
ama sibel ablamm bizi boş bırakmaz ablam merak etme sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…