İzmir Sohbetleri

umutluyuz ne oldu cnm neden sıkıldın???senağlama

dreecim oraya geçşnce seni ararım cepten....meydanda fln buluşuruz....:gitme:

umutluyuz ne oldu cnm neden sıkıldın???senağlama

dreecim oraya geçşnce seni ararım cepten....meydanda fln buluşuruz....:gitme:
tmm ablacım telefonunu bekliyorum.şimdi cıkıorum bn ablacım girince konusuruzz.kocamn öptüm seni canım ablammm opuyorumnanaktan

arkadaşlar sağolun ilgilendiğiniz için benim hormonlarım zirvede hamileyim ve herşeyi kafama takıyorum yakında kafayı yerim ben az önce annem iğne vuruyordu bana hüngür hüngür ağladım herşeyden alınıyorum ve bir de bugün bulantım olmadı acaba bebeğe mi birşey oldu diye korkuyorum endişeleniyorum neyse kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım iyi akşamlar

ay canım benim hamilelikte olur böyle şeyler benim kuzen her gün beter ediyodu bizi öyle oturmayın kızlar evi toplayın kızlar falan falan olur hamilelikte şimdi su sızmıyo aramızdan

dizimin emarini cektiler bu gün ay ne uzun sürüyor o doktordan saat 9 da geldim valla
rontgen doktoru türktü rahat konusup anlayabildim bari minüsküs yirtilmasi varmis biraz
birde arka tarafta kasta birsey dedide onu unuttum fakat cok degil simdi dedi kendi doktoruma
gönderecekmis raporlari bilmiyom bakam ne yapacak bu hafta ici gitmem lazim

Hayatta kimse için ağlamaya değmez,
eğer birgün ağlaman gerekirse,
başını dik tutki gözyaşların
seni ağlatan kişi kadar alçalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…