İzmir Sohbetleri

OOO ıYıM CANLARIM MALUM BUGÜN PAZAR AıLECE DIŞARIDAYDIK ÇOK OLMADI GELELı.BıRAZDAN YATACAĞIM BıR KONTROL EDEYıM CANLARI DEDıM.DERSLERıNı YAPMIŞLARMI _?

AFERıN BENıM PERı KIZLARIM HEP BÖYLE OLUN ÇALIŞIN VATANA MıLLETE HAYIRLI OLUN.kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3SıBEL ABLAMIN ANLATTIĞI OLAYA GÜLÜYOM VALLA.DEMEKKı ıRSı HAAAA.........kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3SİBEL ABLAMIN ANLATTIĞI OLAYA GÜLÜYOM VALLA.DEMEKKİ İRSİ HAAAA.........kaydirigubbakcemile3
örtmenim hoşgeldin....Şenizwalla sahiden olmuş cuma günü.....koptum gülmekten....ne tuhaf insnlar var di mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

örtmenim hoşgeldin....Şenizwalla sahiden olmuş cuma günü.....koptum gülmekten....ne tuhaf insnlar var di mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SİBEL ABLACIM SAĞOLASIN KEYİFLER İYİDİR İNŞ.EŞİMEDE ANLATIM ŞİMDİ GÜLÜŞÜYORUZ........:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…