hoşgeldınnnn canım benım ne ıyı yapmıssın gelmekle vallahı sımdı senı gecırıyordum aklımdan kız kaydirigubbakcemile3
bak bu sana gelsın kuşum
iyim canım benim ama çok yorgunum annem hastanede yatıyor hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum ve çok yoruluyorum yeterki annem iyi olsun ama benim yorgunluğum geçici tabi sen nasılsın tatlım ?
iyim canım benim ama çok yorgunum annem hastanede yatıyor hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum ve çok yoruluyorum yeterki annem iyi olsun ama benim yorgunluğum geçici tabi sen nasılsın tatlım ?
kuşum kanadım. azracım hoşgeldiniz canlarım.....
sağolun arkadaşlar annemin boynunda bir kitle vardı onu aldılar incelemeye gitti sonuç gelmedi ne olduğunu tam bilmiyoruz bekliyoruz Allah kimseye dermansız dert vermesin şifalarınıda versin
demezemuszemusnasıl geçiriyodun kızz:jeyyar:
ayy çok güzel canşkom yaa dur öpücem valla:1hug:
ayy gözlere bak ...inşallah oğluşumun gözleri dedelerine benzer ikisininde renkli...:Saruboceq:
ayy canım yaa kıyamam Allah acil şifalar versin ...inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur anacığın:Saruboceq:
amin cnm amin ..çakılım senin anacığınada çok geçmiş olsun bitanem yaa...:Saruboceq:rabbim kimseleri sevdiklerinin acılarıyla sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?