İzmir Sohbetleri

ayy gözlere bak ...inşallah oğluşumun gözleri dedelerine benzer ikisininde renkli...:Saruboceq:
iyim canım benim ama çok yorgunum annem hastanede yatıyor hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum ve çok yoruluyorum yeterki annem iyi olsun ama benim yorgunluğum geçici tabi sen nasılsın tatlım ?

ayy canım yaa kıyamam Allah acil şifalar versin ...inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur anacığın:Saruboceq:

iyim canım benim ama çok yorgunum annem hastanede yatıyor hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum ve çok yoruluyorum yeterki annem iyi olsun ama benim yorgunluğum geçici tabi sen nasılsın tatlım ?

çok gecmıs olsun canım benım annecıgının nesı var?allah bıran once hayırlı sifasını versın canım:Saruboceq:vallahı senı en ıyı ben anlarım benımde annem rahatsız bzde hastane ve ev arasında mekık dokuyoruz allah tum hastalara tez vakıtte sıfalar versın azracım:Saruboceq:

sibel abla gözünün içindeki kuşta ne güzelmiş öylezemuszemus benmiyim yoksam oooo..opuyorumnanaktankıyamam hasretiden gözünde tüter olmuşum..sositososito

sağolun arkadaşlar annemin boynunda bir kitle vardı onu aldılar incelemeye gitti sonuç gelmedi ne olduğunu tam bilmiyoruz bekliyoruz Allah kimseye dermansız dert vermesin şifalarınıda versin

sağolun arkadaşlar annemin boynunda bir kitle vardı onu aldılar incelemeye gitti sonuç gelmedi ne olduğunu tam bilmiyoruz bekliyoruz Allah kimseye dermansız dert vermesin şifalarınıda versin

amin cnm amin ..çakılım senin anacığınada çok geçmiş olsun bitanem yaa...:Saruboceq:rabbim kimseleri sevdiklerinin acılarıyla sınamasın..

demezemuszemusnasıl geçiriyodun kızz:jeyyar:

ayy çok güzel canşkom yaa dur öpücem valla:1hug:

bunları gordumde aklıma sen geldın tam paylasıyordum topıge gırdın bende seni kocaman öpüyorum canım benım coook tatlılar ama dımıŞeniz

ayyy bende renklı gozlu bebeklere hıc dayanamıyorum ilerde benımde çocugum olursa maviş maviş olsun :kedi:

iyi geceler azracım kendıne çok ıyı bak hayırlı haberlerını beklıyoruz annecıgının öpüyorum canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…