cakilim bakiyomda cep telefonlari cifter cifter masallah bidenemmmmopuyorumnanaktan
ortimi bende özledim valla ne zaman geliyor acap zaten bu gün yada yarin bulusmasi vardi
ay kuzum benim allah daha fazlasini versin ömrün boyunca bitanem senin gönlün bol o yeter saka yaptim caneyopuyorumnanaktan:kedi: ablacım sanada yollardım ama alısverıs bolumum acılmıyor bır turlu sendede oylemı oluyor cok sinir oldum yaaaklava:
istanbuldan arkadaslarla tahminimce güzel gecer muhakkak opuyorumnanaktanbu sefer kımlerle buluşacaklar acaba?
ewt ablacımm bnde de hata vermiyo ama aşırı ağır işliyoo.sayfalar cok geç açılıyoo anlamadım gitti :S
ablacım bn müsadenizi isticem yine başağrısından gözlerimi açamıyorumm en iyisi yatıp dinlenyim ben yoksa geçmicek anlaşıldı mafoldumben
yat ablam yat tabiki dinlen gecer insallah öptüm cok tekrar gecmis olsun bidenem opuyorumnanaktanablacım bn müsadenizi isticem yine başağrısından gözlerimi açamıyorumm en iyisi yatıp dinlenyim ben yoksa geçmicek anlaşıldı mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
dinlen canım inşallah hemen geçer iyi geceler bitanem tatlı rüyalar öptüm kocamanopuyorumnanaktan
yat ablam yat tabiki dinlen gecer insallah öptüm cok tekrar gecmis olsun bidenem opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?