İzmir Sohbetleri

evet ablacım yaa artık kımse gırmıyor sibel ablam gıdınce kimse ugramaz oldu buraya mafoldumben ablamın yoklugu çok hıssedılıyor

ewt ablacımm bnde de hata vermiyo ama aşırı ağır işliyoo.sayfalar cok geç açılıyoo anlamadım gitti :S

sibel ablam sanırım perş günü fln gelebilicek ablacımm.yani daha 2 günümüz var( çok özledim ablamıı mafoldumben

:kedi: ablacım sanada yollardım ama alısverıs bolumum acılmıyor bır turlu sendede oylemı oluyor cok sinir oldum yaaa klava:
ay kuzum benim allah daha fazlasini versin ömrün boyunca bitanem senin gönlün bol o yeter saka yaptim caneyopuyorumnanaktan
bu sefer kımlerle buluşacaklar acaba?
istanbuldan arkadaslarla tahminimce güzel gecer muhakkak opuyorumnanaktan
ewt ablacımm bnde de hata vermiyo ama aşırı ağır işliyoo.sayfalar cok geç açılıyoo anlamadım gitti :S

sorma bitanem cok sIkIcI gercekten noluyor bilmiyorumkafamçokkarıştı

sagol ablacımmmmm allah sanada gönlunden gecenlerın hepsını versın inşallahopuyorumnanaktan

ablacım bn müsadenizi isticem yine başağrısından gözlerimi açamıyorumm en iyisi yatıp dinlenyim ben yoksa geçmicek anlaşıldı mafoldumben

ablacım bn müsadenizi isticem yine başağrısından gözlerimi açamıyorumm en iyisi yatıp dinlenyim ben yoksa geçmicek anlaşıldı mafoldumben

dinlen canım inşallah hemen geçer iyi geceler bitanem tatlı rüyalar öptüm kocamanopuyorumnanaktan

yat ablam yat tabiki dinlen gecer insallah öptüm cok tekrar gecmis olsun bidenem opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:

süperrrrrrrrrrrr cakilim:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…