İzmir Sohbetleri

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey:kızlar ben cıkıyorum yogurdumu yıycemm yoksam ıkı gecedır gıbı sabahlamayyım sızlerı opuyorum

ah keske canim ya nerde o günler
ortimde bulusacakti oldumu bulusma kusum canim
evet onlarda bugün buluştular ..ablam..

bakarı z canım gezmek ıyı gelmıştır hepinıze gusel dostluklar kaydirigubbakcemile5

evet ya çok iyi geldi sorma cnm ...çok eğlendik ..zaten ben kk buluşmalarını çok seviyorum.

bn geldimmm canlarımmm
seher ablam,bitoş ablammm ve kuuşumm nasılsınız canlarımm özledim hepinizi yaa

deream selam cnm hoşgeldin biz iç güveysinden halliceyiz sen nasılosın ..yada ben kendi adıma diyeyim..

hoşbuldum cnm.iyi diyelim ii olsun cnm bnm.
buluşma resimlerinize baktım bnde çok tatlısın gerçektenn maşallah :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey:kızlar ben cıkıyorum yogurdumu yıycemm yoksam ıkı gecedır gıbı sabahlamayyım sızlerı opuyorum
ay bulusmalara daldim hemsom gidiyonmu canim iyi geceler hayirli sabahlar opuyorumnanaktan
bn geldimmm canlarımmm
seher ablam,bitoş ablammm ve kuuşumm nasılsınız canlarımm özledim hepinizi yaa

hosgeldin güzelim benim iyiyiz sükür sen nasilsin opuyorumnanaktan

bnde iyiyim ablacımm çok şükür seni gördüm daha da iyi oldumm özledim seni ablacım opuyorumnanaktan

ablam kusurama bakma net gıttı bı ara yınee cıldırıcam delı ettı bugun beni :bbo:
iyi olmana cok sevindim ablacımm :))
bu gecede kimsecikler yk buralardaa :/

canım ablacım bn kaçıyorum.çokk öptüm sni ablacım hayırlı geceler tatlı rüyalarr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…