sehercim içini rahat tut tatlım bişey olmaz bizim milletimiz biraz abartıyor canım benim.
iyim sibelciğim malum ev işleriyle koşturuyoruz işte günüm yoğun geçiyor bu aralar annem hasta ona bakıyorum
seher ablam azracım hoşgeldiniz sibel ablam beni unuttun bana mrb yokmumafoldumben
ıyıyım seher ablam sen nasılsın?allahım korusun ablacım sen üzme kendini birşey olmaz:Saruboceq:
:teytey::teytey:ıkımizden başka kımse kalmadı canım ya ben cıkıyorum senı cooook opuyorummm k i b
naptınız canlarımmmm.....Şenizkaç gündür nete giremedim....öok özldeim sizleri bennnn.....senağlama
naptınız canlarımmmm.....Şenizkaç gündür nete giremedim....öok özldeim sizleri bennnn.....senağlama
tamam ablacım bende senı kocamannnn öptüm iyi geceler kendıne ıyı bak olurmuopuyorumnanaktan
bende seni çooook özlemiştim ablacım ama sen beni görmedin küstüm sana ben :a015:
kankacım azra hoşgeldin nasılsınız?
çakılım görmem mi hoşgeldin didim sana.....:gitme:nasılsın kuşummm benm....Şeniz
ahhh kıyamam sana bennn.....:kedi:özürler edilerim senden.....yerimsenibençok öptüm seni çokkkk......Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?