• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ya da İstanbul'un En İyileri - 2022/2023

Sakın ama sakın CÜNEYT ÖZEK’e olmayın. Eğitimlerine bakınca bilirkişi sanırsınız ama öyle değil. Benim burnumu mahvetti revizyon da yapmıştı güya ama hiçbir şey değiştirmemişti. Burnumdan kıkırdakları almış burun içine sünger gibi çekti nefes alamaz oldum her gün saatlerce kulağım tıkalı kalırdı. Gittiğim her doktor şaşırıyordu burnumun ucuna. Yıllardır onun yüzünden nefes alamıyorum.

şunu söylemeliyimki revizyonda çok başarılı olan doktor seçimi yapın sakın revizyonda başarısı olmayan hekim seçmeyin

Sakın ama sakın CÜNEYT ÖZEK’e olmayın. Eğitimlerine bakınca bilirkişi sanırsınız ama öyle değil. Benim burnumu mahvetti revizyon da yapmıştı güya ama hiçbir şey değiştirmemişti. Burnumdan kıkırdakları almış burun içine sünger gibi çekti nefes alamaz oldum her gün saatlerce kulağım tıkalı kalırdı. Gittiğim her doktor şaşırıyordu burnumun ucuna. Yıllardır onun yüzünden nefes alamıyorum.
çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan nasıl durumunuz revizyon oldunuzmu

çok üzüldüm çok geçmiş olsun şuan nasıl durumunuz revizyon oldunuzmu
üçüncü ameliyatı oldum. isim vermeyeceğim şuan devam etmiyor muayenelerine. ve memnun değilim sadece boşlukları doldurdu kıkırdak desteğiyle güya ama kanatlar hala olması gerektiği gibi değil sadece burnum büyüdü. burun ucunu kaldırmak namına zaten bir şey yok. anlamsız şeyler. nefes alamama kazandırdılar bana sadece.

Back
X