- 18 Ekim 2018
- 8.168
- 33.874
- 548
- Konu Sahibi FairyTale89
Orkide hanım hava alsın diye izin mi verdiler?Biliyorum özel izindi zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orkide hanım hava alsın diye izin mi verdiler?Biliyorum özel izindi zaten![]()
Onlar bayılırlar öyle didik didik etmeye merak etmeyin soruya odaklanmazlar illa kulp bulmak için kendileri çok zeki olduklarından illa fikir beyan ederler. İyice araştırın lütfen.Konuyu ilk açtığımda yazdığım
“ 2 soruya “cevap arıyorum ben sadece fikri olan yazar
bilgisi olan bilgi vermek ister illaki İzmirli İzmir’i bilen insan vardır diye konu açtım
Yani neden niçin şöyle böyle sorgulamaya gerek yok benimde anlatmama gerek yok.
Vahiy gelenler yazıyor sanırım. Bişey değil her zaman sormadığınız sorulara cevap vermek için buradayızSorumu anlayanlar yazmış onları okudumanlayıp yazan kişileride okumaya devam edicem teşekkürler sizede
Aklıma şey geldi, gazeteciler pazardaki insanlara mikrofon tuttuğunda 'çok kalabalık, herkes gelmiş, böyle olmaması lazım virüs var, oturun evinizde' diye dert yanıyorlar ama kendileri de o pazara gitmiş yaniHayır sokakta olan insanları eleştiren insanın sokakta olması ayrı komik oluyor.
sıcak zaten dısarısı alısverıs ıcın cıktım cok sıcaktı bu gunHayır sokakta olan insanları eleştiren insanın sokakta olması ayrı komik oluyor.
Ahha bizim söylediklerimizi kabul etmediginize göre izmirli oldugumuzu düsünmüyosunuzBrn sordum genel olarak öyleymiş bizzat izmir li söyledi :)
Evet bu sizi neden bu kadr ilgilendirdi iznimn içeriğini size açıklamak zorunda değilm o kadr ayrıntı bilevek kimsiniz ki bu kadr taktınız:) yorum yapın geçinOrkide hanım hava alsın diye izin mi verdiler?
Bizzat İzmir'den bildiriyorum korona İzmirli birinden İstanbullulara mutasyona uğrayarak geçiyor. Kesin bilgi yayın lütfenBrn sordum genel olarak öyleymiş bizzat izmir li söyledi :)
Yooo bilemem sonucta nerelisiniz semt semt farklıdır sonuctaAhha bizim söylediklerimizi kabul etmediginize göre izmirli oldugumuzu düsünmüyosunuz![]()
İnsan kendi altındaki eşeği görmezmişAklıma şey geldi, gazeteciler pazardaki insanlara mikrofon tuttuğunda 'çok kalabalık, herkes gelmiş, böyle olmaması lazım virüs var, oturun evinizde' diye dert yanıyorlar ama kendileri de o pazara gitmiş yani
İnsanların çoğunda ben kurala uymayayım ama diğerleri uysun mantığı var.
Hemeb yayıyorumBizzat İzmir'den bildiriyorum korona İzmirli birinden İstanbullulara mutasyona uğrayarak geçiyor. Kesin bilgi yayın lütfen
Yorum yapıyorum işte. Evimin önünde park var anonslara rağmen oturup çekirdek çitleyen kitleyi anlamaya çalışıyorum. İşten dolayı benim de iznim var ama gezmiyorum. İzinleri suistimal edenlerden duymak istedim sebebini çünkü merak ediyorum bir tek sizin mi canınız tatlı?Evet bu sizi neden bu kadr ilgilendirdi iznimn içeriğini size açıklamak zorunda değilm o kadr ayrıntı bilevek kimsiniz ki bu kadr taktınız:) yorum yapın geçin![]()
Yeni izmir mutasyonu hık diye götürüyormuş diyolla.Bizzat İzmir'den bildiriyorum korona İzmirli birinden İstanbullulara mutasyona uğrayarak geçiyor. Kesin bilgi yayın lütfen
Yoo çok farkı var ben birçok yere yuruyerek giderim mesela denize yakinda oturuyorum sahil 2 dk arabaylada yarim saate heryere gidersin iatanbulda yasayanlar birbirleriyle görüsemiyorlarAmacım gömmek değildi de bildiklerimi söylemek diyelim. Bana göre istdan bi farkı yok kalabalık işte.
Izninizi kötüye kullndıgınız icin açiklamak zorundasınız hanımefendi... bu sayılar arttıkça sizin gibiler sokaklarda virusu daha çok yayıyor.. yani yok öyle sizi ilgilendirmez falan gayette bizi ilgilendiriyor bu durum !!!Evet bu sizi neden bu kadr ilgilendirdi iznimn içeriğini size açıklamak zorunda değilm o kadr ayrıntı bilevek kimsiniz ki bu kadr taktınız:) yorum yapın geçin![]()
Konu sahibine yorum yapın geçin o zaman ..Yorum yapıyorum işte. Evimin önünde park var anonslara rağmen oturup çekirdek çitleyen kitleyi anlamaya çalışıyorum. İşten dolayı benim de iznim var ama gezmiyorum. İzinleri suistimal edenlerden duymak istedim sebebini çünkü merak ediyorum bir tek sizin mi canınız tatlı?
Hangi izmir o ben 15 gundur evdeyim markete gidenler ise gidenler var evet ama herkese iş izni verenlere soracaksınız onları alsancağa kim gidiyormus ya benim dibimde ben gidemiyorumdaYok İzmir daha da beter emin oll .. burada yani ben istdayım en azından almasa da damlıyo 2 anons sesi duyuyorsun İzmir de parklarda marketlerde vs burada en azından tekel bayileri kapalı yada marketler İzmir full serbest :)) millet avmler de :)
Bibi susar mısın lütfen? İzmir çok kötü, çok kalabalık, alt yapısı berbat, ulaşım desen rezalet. Lütfen amaYoo çok farkı var ben birçok yere yuruyerek giderim mesela denize yakinda oturuyorum sahil 2 dk arabaylada yarim saate heryere gidersin iatanbulda yasayanlar birbirleriyle görüsemiyorlarçok büyük bir sehir ist. Ve trafik kötü buranın altyapısi evet kötü oda yağmur yağarsa etkiler en azindan trafik yok 2 dk ya heryere gidiyorum
Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriyor, Sehid’de bozuk saat performansı bile yok. Bir insan bu kadar mı tutarsız olur ya.Hayır sokakta olan insanları eleştiren insanın sokakta olması ayrı komik oluyor.